• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága Lamy!

    Köszönöm a beszámolót!
    Amit még érdemes tudni, az első találkozások mindig kis ismerkedések. Olyan, mint a vadászat. Felméred a "prédát". Őszinte leszek. Én is így teszek.
    Aztán nem egyszer fordult velem elő olyan, hogy a többi találkozásnál borult a sorrend, és több hangsúly került az erotikára, és kevesebb a masszázsra.
    Igen, volt idő (még a kezdet kezdetén), hogy egy "idegen
    " férfi erektált hímvesszőjét simogatva csupán az érzéstől a csúcsra jutottam. Valaha újdonság volt ez az érzés, és volt a szituációban nem kevés perverzség.
    De mivel azóta eltelt néhány év, ahogy szoktam mondani: elkalibrálták a játékszerem... (azért gondolj bele, mint a szakács, amikor x órás munka után benéz a hűtőbe: aha, enni kellene valamit...) ez a túlzott jóllakottság átka 😉😁 Szóval, nem lehetetlen, de időt és szervezést igényel.

    Egy kis kiigazítást érdemel a helyszín.
    Anno, a II. Világháború idején, mikor a Nyugati Pályaudvart próbálták a földdel egyenlővé tenni, feltételezhetően az eltévedt bombák ezt az utcasort találtál el. Ha körülnéztek, ez a tömb teljesen különbözik a környező utcáktól, vagy akár a szemben lévő épületektől. A környék házai többnyire a 30-as, 40-es évek klasszikus, még díszített téglalakásai, nehéz faredőnyökkel, magas belsővel.
    Ám ez az utcarészlet az 50-es évekbeli házgyári lakások sora. A mellettünk lévő ugyan díszesebb, ránézésre át is esett egy panel programon. De hidd el, a belső udvarról látott, már a másik utcára néző panelház rosszabb kinézetű, mint ez.
    A közös helyiségek (lépcsőház, folyosók) burkolata a tipikus Tsz melléküzemek által gyártott kőlapok. Amik ugyan nem szépek, viszont strapabíróak.
    A lakás belső a faablakok állapotától, a helyiségek elrendezéstől, a halszálka parkettától, és a belső magasságtól eltekintve nem jellemzően tükrözi, hogy házgyári sorozat.
    Maga a berendezés (a tatamit és a masszpadot nem tekintve) ikeás, "előfőzött" bútor. Sehol a nagyi mély, süppedő fotele az elengedhetetlen csipketerítővel, lakkozott, lábakon álló szekrényekkel, nyikorgó sezlonnal...
    A falakon modernebb képek.- 90%-át én magam festettem. Semmi esdeklő Szűz Mária, vagy "Ima a Getsemáné kertben" ábrázolású 🙂

    Legközelebb hagylak körülnézni, de aztán menthetetlenül hanyatt löklek a tatamin. 😉 de először bezsebelem a kényeztetést 😉😁
    Jaj lesz Neked!

    Csók: Liza

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés, nagyon kedvesen volt, kellemes nyugodt hang, a felsorolt szabad időpont még szerencsére megvolt, meg is egyeztünk gyorsan.
  • Megközelítés:

    Séta volt, mivel a környéken voltam, pontos címet kaptam, nagyon ismerem a környéket, csak a házszámot kellett figyelnem. Parkolás ott is néha reménytelen, aki kocsival indul, számoljon vele,
  • Helyszín:

    Maga a ház nem az építőipar remeke, szocreál a belső is, de Liza személye garancia , hogy nem avval foglalkozik az ember, milyen a ház vagy lakás.
    Fürdő tiszta, minden kellék adott, a szobában rendesen le lehet pakolni, masszáz pad és tatami, pont minden a célnak megfelelő.
  • Lány külseje:

    Régóta szemeztem Liza képeivel, egyszer már rákérdeztem , hogy esetleg ráér, de akkor nem volt jó Neki aztán jött a vírus és haza kényszerített dolgozni. Tokéletesen azt a Lizát láttam meg amit a képekről már ismerek, de viszont az érzet ezerszer jobb volt.
  • Erotikus masszázs:

    Ide írom mert , ahogy beléptem, a hatalmas ölelés, fogadtatás megindította a vérkeringésemet lenti irányba. Lizán egy fekete átlászó valami volt, rögtön láttam és éreztem, hogy alatta meztelen. Átütöttek a mellbimbók, és természetes , hogy a sok mosásba kicsit rövid volt és rögtön láttatni engedte a csodás borotvált dombocskát. Bent a szobában is ölelkeztünk , csókolóztunk, már nedves is lett a gatyám. Gyorsan levettem mindent, irány egy gyors fürdő, közben kaptam vizet is, majd meztelenül vissza, ekkor Liza hozzám öltözött. Megpuszilhattam végre a kedves bimbókat, a kezem a bársonyos bőrén kalandozott,.
    Jött a parancs feküdjek fel a padra. Kellemes beszélgetés közben finom masszírban részesültem, előbb a hátam, majd a popsim, élveztem Liza kezét, néha rám omló kebleit és nem is bírtam sokáig , a kezemmel simogatta a hozzám közeledő szép lábakat. Több se kellett , vonultunk át a tatamira.
  • Levezetés:

    Jött ekkor a melles csuszka , közben a farkam is kapott kenőanyagot, éledezett is ismét , pláne a finom szopás közben. Viszont Lizát fekve nem láttam , így felültem , hogy lássam is a szájában lévőt. Szerencsére lehet a tündéri szép és finom, valamint a meglepően szúk pinácskáját nyalogatni , kényeztetni és ujjazni.
    Sajnos a nyalás jelen esetben csak az én örömömre történt, de Liza szólt is előre, hogy neki több időre van szüksége , mint ami az egy órás találkozós erre a részre jut.
    Visszafeküdtem és jött egy csodás , pont olyan szopás amit szeretek, rég élveztem ilyen jót , mint Liza szájába.
    Kellemes beszélgetés közben pihentünk míg zaklatott vérkeringésem elégedetten lenyugodott.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek alapján , a végén tettem le a polcra a virágszálakat mindent vállal ami az adatlapon van a masszáz kategória ennyit enged, Extra maga Liza.
  • Összkép:

    Szomorúan távoztam, mivel kellett. Én egész napomat ott töltöttem volna , pőrén csókolni Liza minden porcikáját, nyalni- falni.
    Tervezem a visszatérést, és nem egy ismerkedő órácskára és örömöt szerezni Lizának.
Happy Massage