• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szinte napi kapcsolatban vagyunk Nikivel, üzenetekkel,talikkal. MT-k örömére Niki hirdet. Úgyhogy kihasználtam a VTR-t.
  • Megközelítés:

    BKVval a legjobb, Körúton ez kiváló. Belváros, a parkolás cicós! " Ez a föld az angyalok földje" énekli Makláry papa egy régi filmben. Valóban sűrűn vannak erre szép angyalok. Ezek nívóját csak emeli NIki megjelenése. Körút felől pár lépés a környékre jellemző patinás ház. Kódot megkapva egy kis bemelegítőnek is beillő lépcsőzéssel elérem a mennyországot.
  • Helyszín:

    Niki egyedül rendel, diszkréció tökéletes. A lakás felújított, hangulatos , nagy belterekkel. A fürdő tusolós (nem kádas). Minden higi cuccal ellátva, törcsije illatos puha. A hálóban kényelmes francia ágy. A keret széle elég vallatós, ha mellé áll az ember neki feszülve. De van a hallban kanapé ezen is lehet játszani.
  • Lány külseje:

    Sok-sok élmény, együttlét után ismerem minden porcikáját, de továbbra is imádom. Ennyi idő után egy-egy házasságból kikandikálnak kalandok felé, ugye MT-k? Felérve az ajtó tárul Niki egy szál tangában. Ebben a melegben még az is sok. Máris ölelem karcsú derekát, csókolom ajkát. Niki magas királynői termetű leány. Szép mosolygós arccal, csókos ajkakkal.Cickók közepesek, de igen jól reagálnak kényeztetésre.Gömbölyű popsija védjegye szeretem símizni, puszilni, kinyalni. Bőre selymes, szolizott, szex közben szinte vibrál, átforrósodik. Kezeinek varázs ereje van, érintése felvillanyoz. A hölgyet utcán is megnézik éhes férfi szemek, amit tapasztaltam.
  • Action:

    Kicsit punci irigyként, látván hirdetését( szólt is róla Drágám) hagyni akartam dolgozni. De pár nap és nem bírtam ki, hogy ne öleljem, ne csókoljam. Igaz a szlogenje " függővé tesz"! Érkezésem és fürdés, Listerin után, rátértünk nagy elánnal a szeretkezésre. Állva csókolóztunk szenvedélyesen, még a tanga is lehullott. Ujjaimmal keretem a rést, megtaláltam nedves puniját. Majd Niki az ágyra sodródott térdelve, támaszkodva, én az ágy mellett, és amit nagyon szeret gyönyörű ajkai közt ápolta farkam. Rendes bő nyálas, közben fel-fel néz rám azokkal a huncut gesztenyebarna szemeivel. egy idő után felhúzom csókra. már nagyon beindulunk. Máskor Niki nem használ káromkodó szavakat, legfeljebb: a cica rúgja meg!:) Most a fülembe súgja: gyere basszunk! Ilyen felszólításnak nem lehet ellenállni .Hanyatt fekszik, azokat a szép, hosszú combjait széttárja,ráutaló magatartásként. :). előtte a gumit ügyesen szájjal felapplikálja merev farkamra. Még behatolás előtt nyelvezek sima, lucskos punciján. Majd élvezem ahogy belekerülök és arcát elönti a gyönyör, amúgy is szép arca édeni állapotba kerül. Bírom a vastag farkad, kitölt teljesen, mondja fokozva a hangulatot( állítólag jobban szeretik, mint a túl hosszú szerszámot). Tempósan kefélem Drágámat. Dől a víz rólam ebben a hőségrekord időben, de kit érdekel! A barcogó szarvasbikát sem érdekli a veszély, ha már a nőjén van.és bent a lompi. Víz ivás után hátulról kutyusban hatolok Kedvesembe, de a már felvázolt ágyperem miatt átvonulunk a kanapéra. Isteni(Istennői) látvány kerek popsiját fogva ki-be járó farkam, karcsú derekát nézni, szeretőm kéjes hangját, sikkantásait hallgatni.De nem így akarom befejezni. Vissza az ágyra és egy hosszabb nyalakodásba kezdek. Szeretem sorozat élvező vagináját! Lucskosra nyalom tovább, arcomon keveredik az izzadság a pinalével. Közben ujjazom az élvezettől többször összerándul puncija belül nyomja, szívja ujjam. Fejét hátra veti, szemei fennakadnak, sikít, hu de bírom! Felmegyek csókolni ajkát, nyakát. Mellét szívom, nyalom, hátát fogva rám tolom, közben ujjaim járnak a puniban. Élvez sokszor. Fordulunk 69-be én vagyok felül, cölöpverőként, de óvatosan lököm. Majd ismét fordulunk. Golyszlikat is kényezteti, habzsolva. Szép az élet! Mágikus ujjaival simizi combom, fenekem. Áááá tovább nem bírom!Főleg közben hangja doromboló, mint a cicáknak.Robbanok ajkai közé. Szájából nem enged, míg el nem ernyedek.Még van kis idő mókázunk, beszélgetünk, majd tus.
  • Elszámolás:

    Korrekt hölgy Niki. Ami ki van írva a végén elszámoltunk. Extrákra nem is emlékszem, de így is extra nála minden alapból.
  • Összkép:

    Sok együttlétünk után is örömmel várom a következőt. Nem lehet megunni! Maga a lénye megragadó. Egy szexistennő, közben van ahogy bájosan, pajkosan kislányos. Gyönyör Vele lenni!
Happy Massage