• Szolga lány

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Szolga lány reagálása

    Köszönöm, örülök, hogy ismét jól érezted magad. A maszk és a kesztyű olyannyira bejött lett azóta saját is 😁

  • Egyeztetés:

    Először üzenetet írtam neki, hogy mikor szeretnék menni, utána lefoglaltam vtr-en is az időpontot. Szinte azonnal le is okézta.
  • Megközelítés:

    Én a 13. kerületben voltam nála. A gps oda visz, könnyen megtalálható és a parkolóban van hely mindig.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak tökéletesen megfelel. Tiszta, kultúrált, sok féle tusfürdő van, meg tiszta törülköző. A játékszerek ígényesen ki vannak készítve az asztalra és mindent lehet használni.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel a kinézete. Szubjektív, hogy kinek milyen típus jön be, ő nem egy huszonéves aki mindenhol "tökéletes", viszont cserében az élmény és az élvezeti faktor sokkal jobb.
  • Action:

    Megérkezés után beszéltünk egy pár szót, lerendeztük az anyagiakat, odaadtam a kiegészítőt, hogy mire végzek a zuhannyal, addigra fel tudja venni azokat. Elmentem fürdeni, mire kijöttem a fürdőől, már rajta volt a latex kesztyű, meg a maszk amit vittem és az ágy előtt térdelve várt rám. Nem is vártam sokat, egyből a szájába adtam a farkamat. Nem finnyáskodott, az elejétől úgy szopott, mintha az lenne az utolsó óra a világ vége előtt. Nem óvatoskodik, egyből torokra veszi és csak levegőt venni veszi ki a szájából. Amikor már éreztem, hogy lassan végem lesz, mondtam neki, hogy térdeljen az ágyra. Szó nélkül teljesített, hoztam két vibrit az asztalról, meg egy korbácsot. Az egyikre tettem síkosítót, a másikra nem kellett, mert már a szopásnál nedvesedett. Finoman, de határozottan bedugtam az egyik vibrit a puncijába, a másikat meg a popsijába. Nem volt egy szava sem ellene, csak a halk nyögések. Közben korbácsoltam a popsiját. Annyit kért csak, hogy kicsit erősebben fenekeljem. Miután kiélveztem a helyzetet, lefeküdtem az ágyra és mondtam, hogy szopjon, de úgy, hogy közben a kezemmel a puncijához férjek. Minél több újjam tűnt el a punciban annál keményebben szopott. Mondtam neki, hogy húzza fel a gumit és lovagoljon meg. Így is tett, miközben lovagolt a mellbimbóját kicsit megszorítottam, húztam meg csavargattam neki. Ettől be tud gerjedni. Egy pár orgazmus után mondtam neki, hogy akkor popsiba akarom. Nem volt ellenvetés. Közben azért újjaztam, hogy duplán élvezkedjen. Halkan, viszont látványosan élvez el. Kis pihenőt kértem, lehúzta a gumit és úgy szopott. Lassan közeledett az időnk vége és kérdezte, hogy mi legyen, gumit kértem, feltérdeltettem az ágyra és kutya pózban a popsiját dugtam meg és egy hatalmasat élveztem a gumiba. Utána még egy gyors fürdés és az elköszönés.
  • Elszámolás:

    Nincsenek nagyon extrák, minden benne van az árban. Illetve én szoktam neki vinni azt amit látni szeretnék rajta, ezeket szó nélkül felveszi.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam így másodjára is. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a szexnek ezt a formáját. Biztos, hogy megyek még hozzá.
Happy Massage