• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szombaton került fel a hirdetése.
    Vasárnap reggel, majd késő délután próbáltam hívni, de sajnos nem értem el. Este viszont láttam, hogy van VTR lehetőség is, így gyorsan be is foglaltam egy időpontot másnapra. Reggel láttam, hogy van válasz (még este megérkezett ,csak közben lefeküdtem), és napközbeni elfoglaltsága miatt későbbi időpontot javasolt. Gyorsan megegyeztünk.
    A címet VTR--en meg is kaptam.
  • Megközelítés:

    Belváros 13. kerületi része, nagykörúti keresztutca, a térkép viszonylag pontosan jelzi. Mivel belvárosi vagyok magam is, könnyen odataláltam, de meglepődnék, ha a GPS nem mutatná. Autóval nem biztos, hogy könnyű, de minden más igen. Busz szinte a ház előtt áll meg, és a nagykörúti villamos két megállója között talán fél úton van az utva.
  • Helyszín:

    Felújított belvárosi polgári lakás nagy belmagassággal. Nagy tisztaság, viszonylag kevés bútor, egy amerikai konyhás nappali, egy alvó (stb :) szoba, ) és egy fürdő van a lakásban.
    3. emelet, lift ugyan nincs, de akit ez megingat, az inkább ne is menjen Nikihez, mert ami a szobában történik, a szíve úgysem bírná! :)
    A fürdőben tusoló, számos tusfürdővel. Száraz kilépő, nagy tükör, előtte szájvíz, pohárkákkal.
    Sajnos a lakásban légkondícionáló nincs, ezt számos ventillátorral próbálja kedvesünk ellensúlyozni. Ezt azonban a közeljövőben orvosolni igyekszik egy lakásváltással.
  • Lány külseje:

    Niki csodálatos. Magas, napbarnította bőrű, gyönyörű fiatal leányzó.
    Fekete fehérneműben fogadott, Haja azt hiszem, lófarokban volt, arcát szögletes szemüveg díszítette.
    Finom tapintású bőrét számos tetoválás díszíti, a fotókról retus rejti el, de ez engem egyáltalán nem zavart.
    Izmos, formás lábai, arányos testalkata van.
    A cicik puhák, arányaihoz képest talán kicsik, de gyönyörű formásak, pont olyan, ahogy szeretem. A mellbimbó viszonylag nagy méretű, izgatásra hamar megkeményedett.
    Puncija sima, frissen borotvált, jóízű, és izgalom hatására szintén hamar megduzzadt.
    Nem külső, de szerintem néha még fontosabb is, hogy Niki nagyon jókedvű volt végig, mosolygós, barátságos, az együttlét alatt végig nagyon kezdeményező, odaadó, és készséges partner! Nagyon jól alkalmazkodik, és végig a kedvemet kereste! Imádtam, eszméletlen lány!
  • Action:

    Villámgyors tusolást követően a szobában találkoztunk újra, ahol hamar csókokban forrtunk össze. Mivel a helyzet gyorsan forrósodni kezdett, szinte azonnal megkerestük az ágyat is.
    Csókja mohó (vagy én voltam mohó, és ez átragadt rá), változatos, izgalmas. Azt az érzést keltette bennem, hogy egész nap csak engem várt volna, és örült, hogy végre megérkeztem. Ez egész este így volt, együttlétünk folyamatos mosoly, és csókok garmadája kísérte.
    Nem tudom mennyire szimpátia függő, együttlétünk alatt sokkal messzebb húzódtak a határok, mint amit az adatlap sugallna. Feltételezem, ezt okkal teszi, így azokat a részleteket kihagynám, egyrészt nehogy bárki a fejére olvashassa, másrészt nehogy bárkit csalódás érjen a későbbiekben.
    És jó azt hinni, hogy ez szerény személyemnek szólt!
    Amit franciában kaptam, ennek köszönhetően felülmúlta legszebb vágyaimat is. változatos, bőnyálas, esetenként szembenézős, számomra minden igényt kielégítő előjáték volt. Aljától a tetejéig minden részem kapott a kényeztetésből, nyelvvel, szájjal alapos munkát végezve.
    Ez folytatódott a kölcsönösség alatt, kiegészülve az öröm hangjaival, és heves altesti mozgással. Célt valószínűleg nem értem, de kölcsönösen jól éreztük egymást.
    Nyeregbe pattanva azonnal össze sikerült hangolódnunk, és az irányítást hol egyikünk, hol másikunk kezében volt. Volt ott heves vágta, izgalmas csípő mozgás, de én is esetenként hevesen dugtam alulról. Amikor lassítást kértem, azt is megértőn fogadta, nem "élt vissza" a helyzettel, hanem engedett megnyugodni, hogy a lehető legtovább élvezzük egymás fizikai közelségét!
    Ezt missziben folytatva tettük tovább. Nagyon készséges, folyamatosan dícsért, és az öröm hangjait hallatta, nagyon királyul éreztem magam. Itt 2-3 pózt, és ritmusváltást követően a célhoz közeledve kérdeztem, mehetek-e arcra, és az igelnő választ követően azonnal úgy helyezkedett, hogy a lehető legjobb legyen nekem. A lövéseket követően tovább kényeztetett, és szájjal alaposan letisztogatott a Drága!
    A szünetben frissítettünk, részben vizet, részben az általam hozott pezsgőt kóstoltuk meg. (Nagyon cuki volt közben, ahogy elbújt, tartva kicsit a pezsgő durranásától, de végül dícséretet kaptam. )
    Majd visszatértünk a szobába, és összebújva pihengettünk.
    De csókjaink ismét izgalmasabb vizekre tereltek minket, Niki előbb nyakamat csókolgatta, majd fölém helyezkedve puncijával kezdte izgatni alsó testemet. A hatás nem maradt el, de ezt még lelkes franciával fokozta is, majd újabb gumit húztunk.
    Ott akartam folytatni, ahol abbahagytam, szemből támadva, de vagy a meleg, vagy az egész napi fáradtság miatt nem tudtam kellően kemény maradni, amit jeleztem is.
    "Akkor szopok!" jelentette ki határozottan, és ami ez után következett, azt én sem tudnám jobban meghatározni.
    Itt már fokozottabb irammal találkoztam, pici, de szükséges kezezéssel kiegészítve, de ugyanolyan változatosan, és minden igéynt kielégítően. Az, hogy mégsem értünk újfent célt, az nem az ő hibája volt, sokkal inkább az enyém, az ő hozzáállása miatt szemernyi hiányérzetem sem volt.
    Ezzel együtt nagyon jólesett, ahogy ezt követően összebújtunk, nagyon bensőséges percek következtek, melyben időérzékünket teljesen elvesztettük. (lehet, hogy már korábban) Ebből a paradicsomi helyzetből én zökkentettem ki magunkat, és mivel nem akartam visszaélni az idejével, szépen elkezdtem készülődni.
    Még itt is folyamatosan csókokat loptunk egymástól, tényleg, mintha titkos kedvesemtől válnék el.
    Az ajtóhoz kikísérve egy utolsó csókkal búcsúzott tőlem, jelezve, hogy visszavár.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, de az egész együttlét extra volt. Az adatlapon minden fontos le van írva, és ugyanez a bővebb infoban is elérhető. Én teljes korrektséget tapasztaltam, és semmi hiányérzetem nem maradt.
  • Összkép:

    Egy fatnasztikus szeretőt ismertem meg, aki totálisan feldobta az estémet.
    A helyzet az, hogy azóta is a következő találkozó helyét keresem időben is, és a költségvetésemben is.
    Sietnem kell, mert egyrészt sajnos csak rövid ideig élvezhetjük társaságát, másrészt bizonyos szabadságos okok miatt még rövidebb lehet, harmadrészt pedig úgy hiszem, sokan fogják őt keresni.
    Szinte biztos, hogy én is, engem nagyon megfogott.
Happy Massage