• SZILVI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A szalonban dolgozó lányok telefonjait központilag kezelik, ami most kifejezetten hasznos volt, mert az általam kinézett hölgy egész nap foglalt volt. Mivel tudtam, hogy a héten nemigen lesz már lehetőségem huncutkodni, rákérdeztem, hogy ki lenne a nekem megfelelő idősávban szabad. A központos Szilvit is mondta és mivel már nézegettem korábban a képeit, rá esett a választásom. Tipikus "ló helyett a szamár is jó" szituációnak gondolnátok, de a szamárról a végén kiderült, hogy táltos paripa. (Már elnézést az idióta szóképekért.)
  • Megközelítés:

    A környéken való parkolás eléggé kiszámíthatatlan, főleg, ha a forróságban egy árnyékos helyet keresel. Az egyik óbudai római kori műemlékünk közelében található szalon busszal és villamossal is jól elérhető. Csak először lesz meglepő a szalon megközelítése, de így többedszerre már rutinosan mentem át a garázson és siettem fel az első emeletre, ahol a jobboldali ajtó mögött várt Szilvi.
  • Helyszín:

    A szalonhálózat minden egysége nagyon igényes, itt sincs ez másként. Ebben a lakásban a kétállásos zuhany a különlegesség. A fürdő minden szükséges vegyi anyaggal el van látva. A masszázs szoba is kellemes hangulatú, jól elhelyezett tükrökkel.
  • Lány külseje:

    Szilvire rá lehetett ismerni. Fotói csak minimális utómunkát kaptak. Ezt azért mondom, mert néha bizony megszalad itt a photoshop-mester keze és a cicik két nagyságrendet is nőnek, vagy leröppen vagy tíz kiló a hölgyekről. A képek csak annyiban becsapósak, hogy Szilvi egyéniségét nem nagyon adják vissza. Szilviben a tapasztalatom szerint semmi nincs a piros nadrágban terpesztő csaj vagányságából, sokkal inkább egy szerény, talán visszahúzódónak is mondható lány. Egyébként csinos vékony alakja van, kicsi, de nagyon szép alakú mellekkel, hason pici párnácskával.
  • Erotikus masszázs:

    Nem a szalonlánc sztenderd masszázsát kaptam, úgy hogy feltételezem, hogy valahol tanulhatta a masszírozást. Vékony kezecskéivel meglepően intenzíven gyúrt át, megfelelő időt hagyva minden átdolgozandó területnek, ide értve a kezeket és a lábakat is. A nyári melegben külön jó pont, hogy nem vitte túlzásba a kencék használatát, úgy hogy nem azzal kezdtem a kocsiban, hogy a masszázskrémet beleizzadtam az ingembe. Amikor először voltam nála, akkor csak egy órára mentem, de a második látogatásomkor már másfél órát maradtam. Ekkor a kölcsönös kényeztetést a masszázs közepére tettük, úgy hogy utána nem rögtön a zuhanyzás jött, hanem még egy kicsi isteni masszázs. Masszázs közben Szilvi nem uralja le a beszélgetést, csak épp és annyit kommunikál, ahogy azt a partner vagy a helyzet megkívánja.
  • Levezetés:

    Fordulás után a jobb oldalamon helyezkedett el Szilvi, így lehetőségem volt simogatni, miközben ő a kezeivel, mint egy ragadozó a zsákmányt, lassan kerülgette a már büszkén meredező férfiasságomat. Az óvatos, lágy megközelítést még lágyabb és finomabb kényeztetés követte. Nem szorongatta és rángatta a szerszámot, hanem fondorlatos érintésekkel izgatta a végtelenségig. Az utóbbi idők egyik legjobb hand job élménye volt. Amikor a kérésemre szünetet tartott, akkor megkaptam a cicijét és élvezettem nyalogattam a bimbócskákat, amelyek szinte azonnal megkeményedtek. Az egy órás szeánsz alatt a bugyi rajta maradt, így az azon keresztül simogatott puncikát csak el tudtam képzelni. A másfél órás alkalommal azonban már közelebbről is megcsodáltam. Az elképzelésemnek megfelelően forró, nedves és meglepően szűk volt, minden oda nem való illat- és ízanyagtól mentes. Igazi élvezet volt visszakényeztetni Szilvit. A másfél órás programban már egy kicsivel több ajakkal való kényeztetést is kaptam, de nem ez Szilvi erőssége, így mindkét alkalommal a markocskái juttattak el a csúcsra.
  • Elszámolás:

    A szalonlánc a korrekt árazásáról, a kitűnő ár-érték arányról is ismert. Mindkét alkalommal utólag tettem le az általam méltónak talált csokrot a kis asztalra.
  • Összkép:

    Szó szerint és átvitt értelemben is jó kezekbe kerül, aki Szilvit választja! Nagyon megéri egy próbát tenni nála, hátha vissza fogtok utána menni, mint én. Egy jó tanács: Ne borostásan menjetek, mert a pár napos szakállat szúrósnak találja.
Happy Massage