• Carolina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kolléganőjével egyeztettem, mivel több lány is dolgozik a szalonban, így mindig van valaki, aki felveszi a telefont.
  • Megközelítés:

    Mivel többször voltam a randi helyszínén , ezért elég tapasztalt vagyok . Általában van hely a ház közelében , de száz méteren belül szinte mindig . Tömegközlekedésben nem vagyok otthon , szerintem azzal sem lehet probléma mert a Duna plaza 5 perc séta.
  • Helyszín:

    Marina Part, tökéletes randi helyszín. A ház , lakás, fürdő tiszta, újszerű. A fürdőben több fajta tusfürdő , szájvíz, szerintem minden igényt kielégít. Mindig tiszta és új törülköző, kilépő. Sosem találkoztam senkivel. Három különböző szoba is van, mindegyikben sok tükör, van amelyikben a plafonon is.
  • Lány külseje:

    Carolina szép nő, szőke hosszú haj ,tökéletesen karbantartva. A magassága az adatlapon megjelölt lehet , nem is pici de nem is óriás hozzám illik.
    A teste arányos , nem vékony, de semmi felesleg sincs rajta . A cicik a legszebbek formásak, kemények, nagyok. Popsi is elég jó, ezen a téren picit talán jobbat vártam, de nekem az a gyengém, így én abban elég kritikus vagyok. Egy szexi fekete bugyi, melltartó kombóban fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdés után a szobában elhelyezkedtem a matracon , Carolina még nem volt bent. Pár perc múlva jött, már anyaszült meztelen volt. A látvány mindjárt dobta is a hangulatot, bár én szeretem megszabadítani a lányokat a ruhadarabjaiktól.
    Kezdődhetett a szeánsz, hason fekve végig masszírozott Carolina , közben beszélgettünk és a tükörben legeltettem a szemeim a látványban. Jól masszíroz, elég erősen és erotikusan is. Ami érdekesség volt nála, hogy miután a hátamra fordultam várva, hogy megkezdődjön a szeánsz második felvonása, előröl is elkezdte masszírozni a combjaimat, hasamat, bár ezek már inkább erősebb simogatások voltak, nem az a klasszikus masszázs. De jól esett, függetlenül attól is, hogy már vártam az erotikus részt, de ezzel talán még jobban felhúzott.
  • Levezetés:

    Kényeztetésről Carolnia esetében csak kézi levezetésről eshet szó sajnos. Még inkább sajnos, hogy ezt nem kérdeztem meg előre, de ebben a szalonban ilyennel még nem találkoztam, pedig évek óta járok ide, legalább 10 lánynál voltam már. Nem is lenne baj ezzel, van akinek ez is elegendő, de legalább közölhették volna szerintem, mikor bejelentkeztem, hogy ne érjen kellemetlen meglepetésként. Bár nem ért volna akként, mert akkor nem mentem volna. Kézi levezetéshez képest viszont nem nyújt rosszat a hölgy. Először lassan simogatta hímtagomat, lingam elemeket is sűrűn bevetve, aztán begyorsított, majd megint lassított és ezt váltakoztatta. Simogatása kellemes és jóleső érzés, ami mindenképpen plusz pozitívum volt, hogy a környéket is simogatta, sőt a hátsó fertályamhoz is odatévedt a keze többször, ami szintén izgató volt és jól esett. Kézimunka lévén az utódokat a levegőbe engedve ahol éppen landoltak rajta és rajtam, oda sikerült. Utána megtörölgetett, majd a fürdő felé vettem az irányt.
  • Elszámolás:

    Az itteni kerületi átlagnak megfelelő, a masszázskategória felsőbb intervallumába tartozó kerek összeg.
  • Összkép:

    Felfrissülve távoztam egy jó masszázs után, szeretem is ezt a szalont, mert sok szép lány van, köztük Carolina is. Viszont ha tudom előre, hogy csak kézimunka van, akkor biztosan nem mentem volna, nem azért mert rossz volt, mivel a foglalkoztatás elérte a célját, csak nekem ez ennyiért nem megérős kategória, nekem hiányzik hozzá az orális kényeztetés mindenképpen. Persze nem mindenki egyformán van ezzel, de annyi szép lány van az oldalon, akik vállalják azt is és árban ráadásul ugyanennyi, vagy van ahol még kedvezőbb is, így én ezért a plusz szolgáltatásért inkább olyanhoz mennék és megyek legközelebb.
Happy Massage