• Tina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, azaz én beírtam mikor mennék ő pedig elfogadta. Reggel azért felhívtam, hogy minden rendben van-e. Minden rendben volt.
  • Megközelítés:

    A GPS odatalál, a cím pontos és egyértelmű. A tömegközlekedési csomóponttól kb. 2...3 perc séta. A meccsekre figyelni kell, mert bezavarhat. Egy sor árnyékos parkoló várt, de ez a túlfejlett parkoló automata megnehezítette a dolgomat, de az autós társak segítettek.
  • Helyszín:

    Hatalmas lakás labirintus szerű elrendezés. A lakás szép, de hangulatvilágítás nem teljesen alkalmas a felmérésre. A fürdő új, sok tusfürdővel. A szoba nagy masszázspad és nagy tatami is van benne.
  • Lány külseje:

    Fekete kétrészes fehérneműben fogadott, mint a szomszédasszony, aki áthív valamit megszerelni, de már az ajtóban kiderül, hogy nem is kell szerelni semmit. Követtem a két fekete combfixet a szobába.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdést követően hason kezdtünk bele, de kértem a légkondi ideiglenes kikapcsolását, mert nagyon fújt. Még fordulás előtt meglestem, hogy a fehérneműtől megszabadult, így alkalmam adódhat mozizni is, melyet a tatami mellett elhelyezett tükörben tehet meg az ember fia. Fentről lefelé kezdte meg a gyúrásomat, úgy éreztem sok csomó van a hátamban, melyeket el is dolgozott. De a lapockám és karom nem könnyen adta magát, mert felfedező útra indult partnerem testén, így ezekben a kicsavart helyzetekben nehéz kimasszírozni a csomókat. Valamit valamiért. Mikor végigért rajtam jött egy finom cicis csúszka, aztán talán még finomabb volt, hogy végig csókolgatta a hátamat. Fordulás következett, most is felülről lefelé haladt kihagyva az ágyékomat, de a szélét azért érintve. Finom csókokkal halmozta el a testemet, ami nagyon jól esett. A kényeztetés után még kaptam egy jó talpmasszázst is.
  • Levezetés:

    A lábaimat terpeszbe "vágtam", hogy kellő helyet biztosítsak számára. Most megkapta az olajos programot a kis fickó, amiből az előzőekben kimaradt. A hevületet fokozva szájjal is rásegített. Mikor egészen mélyen elnyelte, mondtam ezt nem fogom sokáig bírni. A időt jól beosztotta, gondolom más sem bírja tovább. Folytatta a simogatások, masszírozások, gyömöszölések végtelen folyamát, melynek hatására a felszínre tört a forrás egy rövid figyelmeztetést követően. Még egy kis gyömöszölés és teljesen kész voltam, mondjuk beszélni még nem tudtam :-)))))). Rövid pihi zuhany és fájó búcsú, arcra puszikkal.
  • Elszámolás:

    A telefonban említett díj a helyszínen sem változott, melyet előre oda szoktam adni, mert utána már nem jut eszembe.
  • Összkép:

    Kellemesen átmozgatott, izgalmas program. Minden nap kellene egy ilyen mindenkinek.
Happy Massage