• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hát szerintem öt éve (még a cici-turbó előtti időktől) biztosan benne van a kedvenceim között, de sohasem jártam az irányában. Most úgy hozta a sors, hogy a környéken volt dolgom. Felhívtam - rugalmas volt, mire oda tudtam érni, fogadott is.
  • Megközelítés:

    Nem nagyon vagyok a XV-ben ismerős. Csöndesebb rész, egy ikerház egyik felében rendel. BKV-t nem figyeltem, parkolni bárhol lehet ott, vagy a környező utcákban - de szerintem Karen garázsa is rendelkezésre áll.
  • Helyszín:

    A "szokásos" belvárosi körfolyosós sztorikhoz képest felüdülés, hogy egyedül rendel egy viszonylag nagy ingatlanban. Csönd van és nyugalom. Fürdőszoba oké, tetthely kellemes - ágy, szobainas, tükör. Láttam néhány segédeszközt is, de nem kérdeztem rá :)
  • Lány külseje:

    Egyszerre érkeztünk,, úgyhogy még utcai ruhában futottunk össze. A képeknek teljes egészében megfelel, akinek ott bejön, élőben is be fog jönni. Alapvetően vékony de formás lány, szépen megcsinált cicikkel, izléses (egyébként jó sok) tetoválással - de ez mind látszik a fotóin. Semmit nem tudnék kifogásolni.
  • Action:

    Nem igazán szeretek pornóregényt írni, mégha ez sokaknak itt nem is tetszik - inkább a benyomások fontosak. Bocs! :)

    Év elején voltam Budán egy relative jól értékelt "análkirálynő" MILF-nél, aki inkább egy nagymamára emlékeztetett (bocs, a MILF nem azt jelenti, hogy öreg...), beszólt, és ezoterikus hülyeségekkel traktált folyamatosan. Az életkedvem elment, meg sem írtam, egy ideig nem is voltam senkinél.

    Ezután Karen igazán remek búfelettető volt, pedig elég hirtelen ötlettől vezérelve jutottam el hozzá (várnom kellett valamire, és akadt két szabad órám). Csinos volt, kedves volt. Fogadott, bevezetett a tetthelyre, kaptam törölközőt, zuhanyoztam. Nem beszélt feleslegesen, nem kérdezgetett, csak az illem szintjén. (Mivel én alapvetően szótlan típus vagyok, idegesít, ha a lányok dumálnak, meg kérdezgetnek.) Utána ő is, zuhanyzott majd pár perc múlva megérkezett egy köntösben. Egymás óvatos simogatásával és puszilgatásával kezdtünk, majd áttért a natúr franciára - öreg vagyok, nekem ez már kell :) - amit nagyon gyengéden végzett. Mikor hadrendbe álltam, kértem óvszert, és misszionáriusban folytattuk. Szép, izgató látvány, barátnős feeling, így is telt az idő nagy része. Utána megkértem, hogy üljön rám. Ezt meglepetésemre nekem háttal tette meg, de azért nem volt kifogásam :) A kerek popsi dolgozott rajtam - egy nagy tükör is van! - úgyhogy ezt már nem lehetett elviselni, így is lett végem.

    Az egész idő alatt alig néhány szót váltottunk, csak elszórt nyögécselések fűszerezték a csendet. Nem tudom, ő ilyen típus-e, vagy megérezte, hogy nekem ez jön be, mindenesetre az egész egy relax élmény volt, pont olyan, amire vágytam. Én egyébként nem tettem az ő kedvére :(, sajnos ilyen napom volt... de nem tette szóvá :)
  • Elszámolás:

    Átlag alatti rózsaszálak, átlag feletti élmény. Utólag. Az élményre való tekintettel megtoldottam.
  • Összkép:

    Az adatlapja alapján nem nagyon tudtam megállapítani, milyen lesz az élmény - nagyon pozitívan csalódtam. Külön plusz, hogy azonnal tudott fogadni. Barátnős-szeretős feeling, úgy érzem érdemes lenne vele több időt eltölteni, és igénybe venni egy "wellness" programot, masszázzsal, több akcióval. Valószínűleg minden kérésemet teljesítené, ami belefér az adatlapjába.
Happy Massage