• Zsantill

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Drága Lala!🤗😚

    Kicsit megkésve, de nem elfelejtve, viszont annál nagyobb szeretettel és tisztelettel írom eme pár sort.
    Már sokszor elkezdtem és tudom vártad is, de valamiért mégis mindig elmaradt. Most viszont oka van az időzítésnek, majd lejebb ill. később kiderűl:)
    Én is szerencsés vagyok, és köszönöm szépem ezt a fantasztikus, csodás, elismerő értékelést, nem sajnálva az időt és az energiát. Örülök, hogy megismerhettelek, ritka figyelmes, érzékeny, intelligens, nagyvonalú Úriember vagy!
    Minden egyes alkalommal, azóta is szuper randijaink voltak, és élvezhettem társaságodat. Persze ehez ketten kellettünk!
    És ami az okot illeti, nem más, mint a szülinapod! Ez úton is Nagyon Sok Boldog Születésnapot szeretnék kívánni Neked!😘🤗
    Hétvégén jól meg is ünnepeljük!
    Szóval személyesen folytatjuk!

    Puszi, ölelés!😚😘💋

  • Egyeztetés:

    Szerencsésnek érzem magamat, mert az első találkánk óta több ízben is élvezhettem Zsani társaságát. Az előző randi végén szemügyre vettük közösen, ugyan még dobozolt állapotban az új szerzeményét és huncut mosollyal az arcunkon nyugtáztuk: A "játszóház termékkínálata bővült". Néhány nappal később, telefonbeszélgetés során megegyeztünk abban, hogy szabadítsuk ki a csomagolásból és próbáljuk ki a hintát. Az eddigiekben preferált napunk ezúttal is jónak bizonyult, megpecsételtük egy VTR-el, így csupán kettő napot kellett kivárnom a randiig. Nekem mindig könnyű elérni, telefonos asszisztenciával nem találkoztam Kedvesem esetében. Az egyeztetéseink rendszerint rugalmasan, vidáman zajlanak, igazán gördülékeny vele randi időpontot találnunk.
  • Megközelítés:

    Amikor is elérkezett a nap, lovassággal felvértezve, a megbeszélt időben érkeztem az általam már ismert helyre. A kapott cím pontos, könnyű megtalálni és a navigációs rendszerek előtt sem ismeretlen.
    A parkolás hétköznapokon (mint mindenhol másutt) fizetős, ellenben gazdagon van hely az árnyas fák alatt az utcában.

    A Puskás Aréna és a Hungária körút közelsége miatt a tömegközlekedők számára a hely, szinte maga a Kánaán. Az opciókat tekintve a hajó és az űrsikló elvetendő, mert a belső városrész mégsem alkalmas ezen járművek fogadására, de a metrótól a Volánbuszig mindenféle színben és formában akadnak lehetőségek az odaérkezést segítően.
    Még sosem kellett várnom a ház előtt, mindig időben, könnyedén és diszkréten zajlottak a megérkezésem és bejutásom pillanatai.
  • Helyszín:

    Az épület, a múltszázadban létesített, egyszerű vonalvezetésű társasház, el sem lehet téveszteni. Kódos beléptetés után bent a lépcsőházban sem magasra nem kell mászni és sokat kóborolni sem kell a szentélybe érkezésig.
    A lakás igényesen felújított és ízlésesen berendezett része a háznak. Az előtértől a két szobán át, a járulékos helyiségekig mindenütt a makulátlan tisztaság és rend fogadott. Kellemes, otthonos légkör, hangulatos megvilágítás várt mindenütt, ahol ugyan specifikus kiegészítők megtalálhatóak, de kupihangulatnak aztán nyomát sem találtam sehol.

    A fürdő minden igényt kielégítő helyiség. A tágas épített zuhanyzó mellett, mely azért önmagában is kreatív ötleteket adhat már a randi elején is, megtalálható minden berendezési tárgy. Benne számtalan tusfürdő, szájvíz várja katonás rendben, hogy beválthassák a hozzájuk fűzött reményeket.
    A törölköző nagy méretű, illatos és puha formában keveredett hozzám használatra, de nála még nem találkoztam ettől eltérő variációval.

    A fürdő melletti kisebb szoba Zsanié, mely szintén az otthonos belakottság érzetét kelti bennem. Tükrös gardrób szekrény, éjjeli szekrény, komód és egy hatalmas francia ágy alkotja a berendezést. Az ágy előtti különálló tükör, a hangulatos megvilágítás, a halk zene, természetesen rámutatva az előttünk álló időre, tökéletes kiegészítőjeként emeli a szoba meghittségét.
    Mint említettem az ágy nagy méretű, emellett pedig kényelmes és nekem nem mellesleg kellemesen magas is. Dísz és kispárnák emelik rajta a komfortot azon túl, hogy általában együtt teszünk eleget a tiszta lepedő rendeltetési helyére kerülése érdekében.
    Személy szerint azt gondolom, hogy a hely nemhogy a célnak megfelel, hanem egyenesen tökéletes a randikat megélni a falak között.
  • Lány külseje:

    Zsantill adatlapja tökéletes lenyomata a valóságnak. A szubjektív véleményem szerint csodaszép és tüneményes Nő, igazán kívánatos külsővel, odaadó, figyelmes bensővel megáldva.
    A fotói is figyelmet követelnek ugyanakkor, a testközeli élmény, kiegészülve a többi impulzussal, azért az mellbevágó. Szép arca van, a diszkréciót szolgálja a kitakarás, ennek ellenére nincs zsákbamacska, nincs kontraszt. Kedvelte Őt a Teremtő.
    Hosszú, szőke haja, nagy őzike szemei tükrözik a barátságos lényét, impozáns alakja a kívánatosságát tolja előtérbe. A hozzáállása tündéri egy csipetnyi ördögi pajkossággal megbolondítva. A személyes benyomásom róla legalább annyira kerek, mint a cicik és a popsija, semmi kivetni valót nem találok benne és minden porcikája úgy jó, ahogy van!
    Igényes, ápolt Nő, aki képes mindig újat mutatni a fogadó öltözékét illetően is. Ezúttal egy fekete-pink kombinációjú bodyban, egy falatnyi bugyiban, fekete combfixben és magassarkúban fogadott. Bevallom, már kicsit itt elveszítettem a fonalat, de nyugodtan dobáljon meg kővel az, aki nem így lenne Zsani látványától.
  • Action:

    Bejutást, majd az üdvözlő csókot követően az étkezőben lepakoltam, átadtam csokromat egy kis meglepetés kíséretében. Az "avató ünnepségre" tekintettel elfogyasztottunk két korty pezsgőt egy kis eperrel megbolondítva.
    A köszöntőn túljutva kicsomagoltuk és elhelyeztük rendeltetési helyére a szexhintát, mely immáron csüngve várta a teszt bekövetkeztét.
    A rendrakásban Zsani nem engedett tevékenyen részt venni, ezért többnyire csak ámulva mustráltam, ahogyan az apró bugyiban sertepertél és hajlong előttem. Mókás és szórakoztató volt ezen nyitány, rengeteg nevetéssel karöltve. Sem közjátéknak, sem szerepjátéknak nem nevezném, de ezt az élet írta játékot követően tettem eleget a kipakolásnak, vetkőzésnek, fürdő szemlének.

    Tisztálkodás után, megfelejtkezve mindenről gabalyodtunk egymásba. Csókolózás közben szabadítottam meg a feleslegesnek ítélt ruhadaraboktól és jó szokásunkhoz híven, csak a harisnya maradt rajta.
    Az ágyon kötöttünk ki, ahol is egy felvezető franciával kívántam kedveskedni neki a percekkel azelőtt átélt élményekért. Nyelveink szétkapcsolódása, valamint a cicik kóstolgatását követően , már a pici fazonnal ékesített, finom puniját kényeztethettem. Pár perc elteltével a duzzadó borsószem és a nektár ízlelgetése természetesen örömmel tölt el, de arra nem tudok nemet mondani, amikor érkezik tőle a felkérés keringőre:
    - Folytathatjuk kölcsönösen?
    - Mi sem természetesebb.

    Feltérdeltem Kedvesem feje mellé, Ő pedig finoman rácuppant a farkamra. Puszilta, nyalta, szopogatta, fokozatosan egyre mélyebbre engedve magába. Leszánkázott a nyelve a rúdon és megcélozta a golyókat. "Kilabdázva" magát visszanyalogatta magát a makkomhoz és megint eltüntetett. Kérésének eleget téve, gondoltam csavarhatunk is a dolgon, áttérdeltem egyik lábammal a feje fölött és máris (nem szokványos) 69-ben találtuk magunkat.
    Felhúzva a lábait tettem lehetővé a nyíltabb hozzáférésemet a punihoz, míg Zsani a farkamat dédelgette a szájában. Pici, nagyon finom kézhasználattal, amire mondható az is, hogy nincs egyáltalán, tuszkolt magába. Ráfogott a csípőmre mozgásra ösztönözve ezzel engem. Dugatta a száját, finoman és tempósan is. Félig tolva, majd koppanásig, visszahúzva, vagy lent tartva, nyálasan, cuppogva az eufóriába kergetve engem. Közben rendületlenül nyalakodtam én is, melyet Kedvesem, a szopás hangjaival keveredő sóhajok különleges egyvelegével honorált.

    Elérkezettnek találtam a pillanatot, ezért formációt bontottunk és közösen gumit applikáltunk a farkamra.
    Az ágy mellett álltam, Zsani a szélén ült, így a gumi külső nyálazása kézenfekvőnek bizonyult. Elvéve az aktuális játékát felfeküdtem az ágyra és paciban rám is csusszant. Kellemesen tágult, bőségesen síkos környezet fogadott az ölében és lágyan mozogva kezdett siklani a farkamon. Hamarosan már olyan tempóban lovagolt, hogy csak a levegőt tudtam kapkodni. Bambán bámultam a cicik ringását, kapaszkodtam a kecses combjaiban, ahogyan tekergette a popsiját rajtam.
    - Szépen megkérlek, megfordulnál? Hangzott el a kérésem egy hirtelen ötlettől vezérelve.
    - Mozinál Édes?
    - Még szép!
    Kedvesem megfordult és háttal, már nem térdelve, hanem rám guggolva szippantott a punijába. A térdeimen megtámaszkodva, kicsit előre dőlve folytatta a vágtáját. Felvéve az ütemet toltam én is neki, így pazar módon csattogott a popsija rajtam.
    Zsani visszatérdelt és szédületes tempóval tovább kavart rajtam. Ez betette a kiskaput és némileg szalonképtelen kifejezés kíséretében megtöltöttem a gumit.
    Nem engedett el, hagyott magában lenyugodni, majd jót nevetve dőltünk el egy kis pihegésre.

    A romeltakarítást és a zuhanyozást követően kölcsönös masszázst iktattunk be regeneráció címén.
    Én kezdtem masszírozni, de erről nem sok mindent írnék, mert egyrészt érdektelen, másrészt pedig csak "autoidióta" módon élvezkedek abban, hogy bársonyos bőrét és formás idomait hivatalosan is simogathatom.
    A kapott masszázs viszont megérdemel egy-két mondatot.
    A szakmaiságot figyelembe véve, egyértelmű hozzáértésről tanúskodik. A bokámtól a tarkómig végigkényeztetett, eldolgozva a krémet, melyet használt hozzá. Az erősségét maga határozta meg, a kevéssé problémás helyeken kellemes, lazításra alkalmas erősséggel dolgozott meg. Ott, ahol gondot talált, ott belepasszírozott az ágybetétbe. Használja a kezének, karjának minden részét, az ujjaktól a könyökéig tényleg mindent.
    A masszázs végén cicis csúszkával alapozta meg a továbbiakat, sejtetve a következő etap kezdetét.

    A hátamra fordultam és csókolózást követően a szájával ismét gumiképessé varázsolt. Felkelve, Kedvesem folyamatos simogatása mellett, álló farokkal álltam neki a hinta hevedereit beállítani.
    Felsegítettem a hintába és a lábtartókat is hozzá állítottam. Azután találtam egy negyedik alkalmat arra, amikor magyar ember letérdelhet, ez pedig nem más, mint amikor egy farok magasságban lévő punit kell nyalakodással befogadásra alkalmassá tenni.
    Midőn a francia következtében elég nedves lett, felöltöztettem a szerszámom és hinta missziben foglaltattam el a farkammal az alkalmi rendeltetési helyét. Néhány pillanatra szükség volt, ameddig megszoktuk az imbolygást, a mindenfelé lehetséges mozgást, de hamar kontroll alá lehet vonni a helyzetet.
    Könnyen becsúszva a puniba, a combjaiba kapaszkodva húztam magamra. Zsani a hevederekbe kapaszkodott, hol az eseményeket figyelve mozizva, hol a fejét hátraszegve tette magáévá a hinta élményeit. Rám kulcsolva a lábait húzott magába, mozgott, libegett a hevederek adta kereteken belül, igazi élmény volt ezt látnom. Feltettem a lábait a nyakamba és tempót váltva csattogtattam a popsiját magamon. Összezárva a lábait figyeltem, ahogy mozgok benne, majd a combokról az ülő hevederbe kapaszkodva tempóztattam a farkamon. Szükségem volt lassításra, ezért ismét egy kis nyalakodás mellett döntöttem. A bedugom-kihúzom és közben csókolózunk nyitánnyal folytattuk a libegős partyt. Bal lába a vállamon, én abba kapaszkodva dugtam, a másik kezemmel a cicikkel vagy a borsószemmel foglalatoskodhattam. Szerettem volna kiélvezni ezt a pózt, ezért Kedvesem lábainak helyezgetésével tettük kompletté az élményt. Jó néhány perc után, a sok nyüstölést követően éreztem, hogy puhulok, ezért kértem egy kis franciát segítség gyanánt.
    Zsanit lebillentettem fekvő helyzetbe a hintán, a feje mögé léptem és picit fejlógatós helyzetben a szájába kéredzkedtem. A szája, a nyelve meghozta a sikert, de még maradtam és dugtam a száját. Élveztem a látványt, ahogy a farkam a torkában mozog, ahogy hallottam a cuppogást, újra felkeményedtem. Visszatértem hát a puniba és megismételtük a felhalmozott koreográfiákat. Ömlött már rólam a víz, de éreztem, nem igazán sikerül elélveznem. A vége előtt, a puhatestű bezsibbadt és feladta a harcot, így kézzel és szájjal kellett Kedvesemnek örömet szerezni. Simogatással próbáltam segíteni a lenyugvását és miután lesegítettem a hintáról, az ágyon szuszogtuk ki magunkat. Összebújva, beszélgetve töltöttünk egy kis időt, majd tisztálkodás, rendrakás után indultam utamra egy új, de annál intenzívebb élménnyel a birtokomba.
  • Elszámolás:

    A csokor mérete, prémium napokkal a tarsolyban látható, de minden más platformról is megtudható. A mai átlagot képviseli, ugyanakkor ennek a négy órás randinak a végeredménye, egy kis matekkal megtudható.
    Az elején szoktam rendezni, nem történt most sem másként. A randi ideje alatt, ahova tettük, ott is maradt mindvégig, tudomást sem vettünk róla többet. A mértéke a megbeszéltekhez képest sem változik, teljesen makulátlan a bonyolítási forma.
    A kapott élmény tükrében, minden egyes rózsaszál megérte nekem. Extrák vannak, én nem veszem ezeket igénybe, emiatt azok mértékéről nem tudok nyilatkozni.
  • Összkép:

    Zsantillt a külső és belső tulajdonságai alapján, csak magasan jegyezve tudom értékelni. Amit kaptam tőle, amit megélhettem vele, az mind ezt támasztja alá.
    Figyelmessége, odaadása, empatikus és maximalista hozzáállása nagyon példás. Kereste azt, amivel kedvemre tehetett és amikor azt gondolnám, már nincs ettől feljebb, akkor képes újítani, valami meglepetést elővarázsolni, ezzel változatossá téve a randit.
    Külsőre egy gyönyörű Nő, ellenállhatatlan kisugárzással kiegészítve. Simulékony természetét megfűszerezi egy csipetnyi huncutság, melyet nem is tart magában.
    Igényes, tiszta és a végtelenségig korrekt. Nem találkoztam megjátszással nála, az órát én szoktam figyelni, hogy ne éljek vissza az idejével, de eddig mindig kikaptam érte. Jó szívvel merem ajánlani minden Úriembernek, nála nincs csalódás!

    Édesem!
    Nagyon szépen köszönöm, hogy az első alkalom után teret engedtél a további játszadozásainknak.
    Igaz, amit kaptam tőled, azt nem ellensúlyozza a köszönöm, de igyekszem...
    Örülök, hogy megismertettél a hinta segedelmével megélhető élmény világával és tudom sok lehetőség rejlik benne, de majd sort kerítünk azokra is.
    Számomra nagy öröm minden randit megélni veled, igyekszem is megbecsülni mind ezt!
    Nagyon köszönöm még egyszer!
    Csókollak!
Happy Massage