• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző napon telefonon megbeszéltük. Mivel ismerős, egyszerű volt, hiszen csak a találkozó időpontját kellett megbeszélnünk. A hirdetését a másik oldalon folyamatosan kísérem.
  • Megközelítés:

    Villamos-elektromos roller számomra az optimális közlekedés. Így nincs gondom a parkolásra. A roller a cipőmmel marad az előszobában. A címet már ismertem. A kapukódot előre elkértem telefonon (kolléganőjétől), hogy az esetleges utcai zaj nehogy nehezen érthetővé tegye a kommunikációt. A bejutáskori telefonálás, így csak az emelet és ajtószám felidézését igényelte.
  • Helyszín:

    A lakás kifogástalan. A szobában van hely a ruhámnak. A fürdő teljesen felszerelt. Az ágyon tiszta lepedő. Kellékek előre kikészítve. Az ágy strapabíró, akár Dominika.
  • Lány külseje:

    Teljesen megfelel a képeknek Domi külseje. Mint első alkalommal felöltözve - no nem túlságosan - fogadott. A ruhadarabok közös erővel gyorsan lekerültek. Egyetlen specialitás maradt rajta: vékony szalag a nyakán. Illett szépségéhez. Az ezer nyolcszázas években született nagymamám hordott mindig ilyet. :)
  • Action:

    Részletesen? Akkor volna értékes, érdekes, ha tudnám művészien megfogalmazni a találkozót. Műszaki ember vagyok, inkább pontozni tudok: csupa maximum.
    A fogadáskor puszikat kaptam. Bár ez negyedik randink volt, s eltelt néhány hét legutóbbi találkozásunk óta, meglepően részletesen emlékezett rám, szavaimra, vágyaimra. Mivel félórára mentem - első angyali reakciója, megértette, hogy számomra számít a költségeim nagysága - kedvesen biztosított arról, hogy a fél óra nem jelenti azt - és valóban nem jelentette - hogy időm kidekázva, hogy igyekeznem kellene.
    Először végig csókolgattam testét, minden porcikája gyönyörű, simogatni való. Szája puha, a mellei csodásak, kemények. Puncija szépen fejlett ízletes, jól ingerelhető. Ő is simogatott, becézett, reagált műveleteimre, hamar elérte - nem fiatal korom ellenére - igyekezettel kérjem a felszerelést. A gumit ügyesen, gondosan helyezte fel. Úgy helyezkedett, hogy könnyedén hatolhattam belé. Gyorsulva mozogtam, ő kontramozdulatokkal fokozta az élményt. Amikor vágytam rá, megérezve azt, nyújtotta ajkait, kezével fáradhatatlanul folyamatosan simogatott, húzott magába.
    Az első néhány másodperces megállás utáni folytatásról, emlékeim már összefolynak: fiatalos tempóban, sok formát végig száguldhattam. Hol nekem, hol neki voltak ötletei. Azt például ő javasolta, hogy feküdjek hátamra, és fölém pattant, talán egy éve volt, (74 éves vagyok), hogy utoljára képes voltam olyan kemény lenni, hogy gond nélkül lovagoljon rajtam egy nő. Csodálatos volt kissé szemlélni igyekezetét, csodás testét. Hátulról: a feneke ... ! A legszebb a popója. Aztán használta száját, kezét, ismét belé hatoltam. Ötletei voltak, fáradhatatlanul leste mi esik nekem jól. Amikor magam kezdtem erősen kezeimet használni, keresett magának szerepet, szájának maradtak a zacskók.
    Végül amikor érezte, hogy ügyessége, maximális együttműködése sikerrel fog végződni - hanyatt fekve volt előttem - kezét arca elé tette, kétféleképpen is kitörtem: bőséges áramlattal odalenn, és vidám kacajjal, hogy azt is feltételezte, hogy puncija feletti helyről arcáig tudok lövelni. Nem, csak a hasát borítottam be, de bőségesen, és nagyon kielégülten.
  • Elszámolás:

    Minden kérésemet teljesítette. Óriási értéke, hogy el tudta felejteni, feledtetni a köztünk levő óriási életkor különbséget. Minden vágyam, reményem teljesült.
    Életemben - ha megpróbálok reálisan becsülni - talán századik nő, akibe beléhatolhattam. Az egyik legjobb partnerem ő volt, ő maradt, ő lesz továbbra is.
    Az elszámolás? Több, mint korrekt. Mértéktartó a kívánsága. Kaptam üdítőt, desszertet, de ami még fontosabb: türelmet, megértést, aranyos szavakat.
  • Összkép:

    Egy ideje ő az, aki még néhány keresgélő, nem mindig teljesen sikeres kalandjaim között a biztos pont, ő, akihez ha ellátogatok, biztos lehetek abban - eddig vele mindig így történt - hogy öreg ember nem vén ember, hogy amíg élek ...
    A hozzáállása annyira angyali, hogy nincsenek szavak, amelyekkel kifejezhetném elismerésemet, hálámat.
    Köszönetem!
    Ha rajtam múlik a lehető legjobb minősítést adom neki. A legszebb, a legjobb, mindenképpen a legjobban igyekvő és mesteri.
Happy Massage