• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága kispistám!❤️


    Ne haragudj kérlek, hogy így megkésve, de ezúton szeretném neked megköszönni a fantasztikus randit és ezt a beszit is. 🙂

    Tudod sokan nem értékelik a rövid írásokat, a szándékot, csak a romantikus regényeket és a mindent A-Z-ig mindenre kitérő irományokat. Mindenkinek van egy stílusa, mindenkinek más a kapacitása és amúgy is nincs két egyforma ember a világon. Ez tény! Ez van és ezt kell szeretni. 🙂 Mindenkit és mindent úgy ahogy van. De ne is foglalkozz ezzel, szard le magasról 😂 A fő lényeg az élmény, a csodás pillanatok amit együtt töltöttünk és még fogunk is 😉

    Hiszen ami olyan csodás mint amilyen a mi randink volt, az ismétlésért kiállt! 😘

    Úgyhogy várlak vissza sok szeretettel bármikor, ha szeretnéd újra a társaságomat élvezni 😛


    CSÓK ÉS ÖLELÉS 😘


    Wanda❤️


    Ui.: Ha esetleg valaki nem tudott kellő infót kivenni a besziből, akkor van még jó pár ami a segítségére szolgál a látogatáshoz, esetleg az otthoni kézi munkához😁😉 De szívesen segítek egy kicsit, hogy több infó legyen rólam....
    Jelen pillanatban piros hosszabb körmöm van, de holnapra már más lesz! Frissen borotválkozok minden nap és elengedhetetlen a napi hajmosás 😁 A külsőmről sokmindent nem írok, meg kell tanulni elolvasni az adatlapomon a paramétereket és megnézni a képeket. Az akció részt hadd ne részletezzem. Aki kíváncsi eljöhet és megtapasztalhatja, de megsúgok egy titkot. Mindenkivel más és más. Mások az óhajok sóhajok, mindenki mást szeret. Egy biztos szar sose lesz😂 Végül pedig amúgy kedves, aranyos, figyelmes vagyok, csak nem bírom a hülyeséget! 😉 Köszönöm a figyelmet, szép napot nektek 😘

  • Egyeztetés:

    Wandával már régóta ismerjük egymást így könnyű volt vele a kommunikáció (bár nem teljesen emlékezett rám, mert a covid miatt rég jártam nála). Itt az oldalon egyeztettünk először, de az időpontot nem fixáltuk még le. Mivel az egyik délutánom megüresedett így aznap délelőtt kerestem telefonon és aznapra sikerült is fixálni a randit.
  • Megközelítés:

    Én tömegközlekedéssel mentem, de a környéken láttam azért pár parkolóhelyet is nagyon közel, szóval szerintem azzal se lehet probléma. Emlékeztem a helyre, de mivel rég találkoztunk így biztos ami biztos azért megadta a pontos címet, amit nem lehtett eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Lakás szép új építésű, belül is szép igényes minden. A fürdő abszolút a full full extra kategória, sehol nem láttam még ekkora választékot tusfürdőből, szájvízből és minden szükséges kellékből bőséges a választék. Törölköző is természetesen frissen mosott illatos volt. A szobába kellemes félhomály volt, kellemes illat és egy kényelmes nagy ágy ami minden igényt kielégített. Ruhák lepakolásához is van szobainas ami szintén plusz pont.
  • Lány külseje:

    Wand a zsánerem, imádom a szép formás, telkarcsú lányokat és szerencsére ebben semmit se változott. A tetoválásainak a száma jelentősen megnőtt a legutóbbi találkozásunk óta, de szép igényesek azok is, szóval jól állnak rajta. Szerencsére most is egy kis tangában és melltartóban fogadott ami kiemelte az eszméletlen kerek popsiját és a szép nagy melleit. Arcra is gyönyörű. Nálam az összkép 10/10-es.
  • Action:

    Megérkezésem után üdítővel kínált amit elfogadtam és kellemesen beszélgettünk a legutóbbi találkozás óta eltelt időszak élményeiről/eseményeiről. Már ekkor fehérneműben volt, így nehéz volt a beszélgetésre figyelnem:) Utána a szobába levettem a ruhákat, kaptam egy törcsit és mentem zuhanyozni. A fürdőből visszaérve az ágyon várt és kezdetét vette a felejthetetlen együttlét. Elsőnek egy finom csókkal kezdtünk és ő franciázott nekem ami hibátlan volt, igazi bőnyálas mélytorkos volt. Utána kértem, hogy én is kényeztethessem aminek örült és hallhatóan élvezte is. Ezután szemből támadtam illetve lovagolt is egyet majd a végén még franciával zártuk le az együttlétet. Ezután kaptam egy nagyon kellemes masszázst, majd tusolás után még pár mondatot váltottunk és mentem tovább a dolgomra.
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt volt az elszámolás, előre egyeztettük a rózsaszálak számát amit a hálóban a tv mellé tettem le, mivel régi vendég vagyok Wanda nem is számolta meg illetve nyúlt hozzá amíg nála voltam.
  • Összkép:

    Ismét nagyon pozitív élményekkel és fülig érő szájjal indultam haza Wandától, abszolút azt hozta a randi amit vártam a korábbi találkozók alapján. Mindenképp visszamegyek még.
Happy Massage