• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, rögtön a "rendelés" kezdetekor hívtam. Egyből nem értem el, de szinte azonnal diszkréten visszacsörgetett. Egy óra múlva nála voltam.
  • Megközelítés:

    A ház új építésű a XI. kerület elég központi részén helyezkedik, megtalálni nem nehéz. A villamos a ház előtt megy el, rögtön ott a megálló is. Én autóval érkeztem, parkolás a ház mögötti mellékutcákban lehetséges. Érdemes előbb érkezni ,mert néha csak messzebb lehet megállni azon a részen. Viszont a parkolás legalább ingyenes.
  • Helyszín:

    A lakás jó állapotban van, masszív masszírozó ágy van, ami kényelmes és stabil. Így a testesebb emberek alatt sem fog összeroskadni. A fürdő tiszta, többféle tusfürdő áll rendelkezésre. Tiszta törülközőt előtte és utána is kaptam. Ez nagyon korrekt sajnos közel sem egyértelmű más helyeken. Zsófi nagyon ad a tisztaságra, a fürdőt mindenki után alaposan fertőtleníti. Ez mostanság nem hátrány.
  • Lány külseje:

    Zsófi alacsony sportos jó alakú lány. Elsőre és másodikra is határozott ezt a kézfogásán is érezni.Határozottsága mellett, nagyon kedves is, mindvégig kérdezte ,hogy mit, hogyan szeretnék. Azt mondanám a képeknek megfelelő látványban volt részem.
  • Erotikus masszázs:

    Célzottan olyan hölgyet kerestem, aki a leírások alapján valóban tud is masszírozni. A hétvégi házfelújítás áldásos hatásának köszönhetően, szinte mindenem sajgott. Hát nem is csalódtam. Zsófin teljes mértékben érződik, hogy tanult masszőr és itt nem feltétlen arra gondolok, hogy erről papírja is van. Többféle erősségű masszázs fajtából lehet választani. Amit tetőtől talpig nagyon alaposan, számomra eddig új és még nem tapasztált technikákkal egészített ki. Zseniális volt. Kedvencem az volt amikor a lábamra ülve gyúrta át a fáradt hátamat.
  • Levezetés:

    A masszázs végeztével kérte ,hogy forduljak meg és jöhetett a nap fénypontja. Natúr franciával kombinált kézimunka következett, amelyben kérésemre inkább a francia került túlsúlyba. Változatos mélységekben tűnt el az ezredes a szájában eközben a kezével olyan technikákat alkalmazott, hol a golyókat nyalta masszírozta ,hol az ezredest "sokkolta" pozitív értelemben. Tényleg régen kaptam már ilyen franciát, időnként azt sem tudtam hol vagyok, talán a gyönyör és az ájulás határán. Ami még nagyon tetszett a golyók sem maradtak szárazon. Végül a szájába robbantam, ahol hagyott lenyugodni, nem rohant egyből a fürdőbe.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kértem a fő hangsúly most a masszázson volt, de emiatt is nagyon meglepett az intenzív francia élménye.Ez tényleg hab volt a tortán. Az elszámolás korrekt volt, az ajándékomat érkezéskor a komódra helyeztem, ami végig ott is maradt.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes élményeket szereztem Zsófinál, részemről maximálisan ajánlott kategória. Annak is akinek tényleg a masszázs a fontos ,de annak is aki mellette egy bajnok franciát szeretne. Azt viszont nem árt figyelembe venni, hogy Zsófit elérni a nagy népszerűségre való tekintettel, bizonyos napszakokban nehéz lehet. De a türelem ebben az esetben kifizetődő.
Happy Massage