• Lexi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, gyorsan egyeztetünk időpontot. Már jártam nála, visszavágytam hozzá. A telefon mint most is kezeli, kellemes hang a vonal másik végén.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, parkolás nem a legegyszerűbb, de megoldható hosszas keresgélés követően. BKV közlekedés jó. A helyszín nem volt ismeretlen, mert ahogy írtam jártam már nála.
  • Helyszín:

    A lakás változatlan, annyi változás, hogy nem a kisebb, tükrös szobában voltunk. Rajta kívül most csak egy masszázs lány dolgozik, aki ugyan ott volt szerintem, de én nem találkoztam vele. A fürdő is rendben van, a szoba fürdővel szemben, tehát sokat nem is kellett menni.
  • Lány külseje:

    Változatlan, megragadó teremtés. Alig két hete jártam nála, így sokat nem változott. Ha jó emlékszem melltartó a fogadott, alul semmibe. Változás amit észre vettem, egy szemüveg, ami nagyon szexi volt. El is képzeltem, mi lenne ha rajta élvezhetnék el, ez olyan pornós, de gyorsan el is hessegetem ezeket a gondolatokat.
  • Action:

    A szobába érve gyors vetkőzés, elkísért a fürdőbe, mivel már korábban tusoltam, így csak egy gyors farokmosás volt, valamint szájízzel öblítés. A fürdőből visszatérés már teljesen meztelenül várt. Összeölelkeztünk, a nyakát, bársonyos bőrét csókolgattam. Ő a már ágaskodó farkamat simogatta, jó érzés volt, mert most szép műkörmeivel birizgtál ott lent. Leült az ágyra, majd hop, be is kapta a kis tizedest. Kellemesen szopizott, a farkamon az erek csak úgy duzzadtak, köszönhető a péniszgyűrűmnek és Lexi fantasztikus ténykedésének. Ez még egy percig, majd ágyra feküdtünk és ciciket nyalogattam, közben ő sóhajtott. Végig csókolgattam a hasát, haladva délnek.
    És megpillantottam, borotvált, szűk kis puncikáját. Nyálam kis rózsáját, borsónyi csiklóját csókolgattam, néha barlangba dugva nyelvemet. Szerintem tetszett neki a ténykedésem, de nem élvezett el. Ez ment kB 10 percig, hol nyálam, hol mellé térdeltem és ő szopott. Mikor ő szopizott még meg is ujjaztam. Lassan kértem a védőfelszerelést, egy jó lovagoltunk. Gyengéden lovagol, szerintem gyorsan elfárad,de nem baj én átveszem. Nagyon jó volt a popsiját is markolászni, két kezemmel popsiját fogva, kissé felemelve popsiját, mint a nyúlak úgy tettem magamévá egy gyönyörű teremtést. Hatalmasat durrantottam a gumiba.
    Törölgetés, dumcsi. Masszázst ajánlott, de most nem éltem vele. Én terveztem, hogy megmasszíroztam, de annyira leszívott az első menet, hogy nem tettem meg. Legközelebb jó megyúrom. A beszélgetés után kérdezte, hogy érzem menne a 2.kör, mondom próbáljuk meg. Négy kézláb állva szopta farkamat. Jó nyálasan szopizott, közben én a popsiját simogattam, csókolgattam. Kértem a gumit, most kutyában támadtak, de a meleg miatt sajnos nem sikerült. Gyors tusolás, visszatérés még beszélgettünk, hülyéskedtünk. Meztelenül kísért ki, hú ahogy a fenekét néztem, ott gyorsan letepertem volna(itt már hűvösebb volt, a klíma miatt), dehát az időnk eltelt.
  • Elszámolás:

    Korrekt árak, nekem semmi extra nem volt, majd talán legközelebb.
  • Összkép:

    Lexi egy kedves, odaadó teremtés. Korrekt árakkal dolgozik. Pozitívan távoztam, végén még viccelődünk is egymással. Kicsit most talán úgy éreztem siet, mivel sok intéznivalója volt,mondta korábban. Ezt leszámítva pozitív élménnyekkel gazdagodva távoztam.
Happy Massage