• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirdetésével itt találkoztam, izgalmas beszijét is itt olvastam, de a látogatásra a végső döntést bennem, a társoldalon látható képei hozták meg. Nagyon meggyőzőek voltak azok a fotók.

    Egyeztetés zökkenőmentesen zajlott. Bár, számomra az a profizmus, amit a telefonban megtapasztaltam tőle, az a fiatal korához és kezdő mivoltához képest furcsának tűnt, de gondoltam, ennek magyarázatát, majd ezt a helyszínen kiderítem. Sejtésem beigazolódott, de ahogyan megláttam Lilien nőies bájait és ártatlan tekintetét, már nem is érdekelt tovább a dolog.
  • Megközelítés:

    Újbuda külső része. A tömegközlekedési eszközről a Kondorosi uszodánál kell leszállni. Autóval érkezők számára az a környék a parkolás céljára is megfelelő lehet. Ingyenes övezetben van.
  • Helyszín:

    Újabb építésűnek számító társas-házi ingatlan egyik átlagos lakása.

    Az első beszijét író kollégának nagy köszönet jár azért, hogy pontos iránymutatást adott a megközelítést illetően. Az, mindenkinek hasznos támpontot adhat, nem kell majd a folyosón ajtószámot keresve bóklászni.

    A besötétített szobában kellemes hőmérséklet (kis ventilátornak hála) és meghitt hangulat( éjjeli lámpa+zene) fogadott. Nagyobb ágy, egy kisebb szekrény és egy szék, ennyi a berendezés. Nem is kell több, ha egy ilyen csinos hölgy a vendéglátó, mint Lilien.

    A fürdőszoba átlagos állapotú és méretű, minden szükséges kiegészítővel felszerelt normális helyiség. Tisztasággal semmi gond nem volt.
  • Lány külseje:

    Lilien - egy ártatlan tekintetű, kedves, szerény, fiatal lány. Akivel, ha ott, a lépcsőházban futnék össze, megnézném, de semmi pajzán gondolatom nem támadna vele kapcsolatban. Nőies idomai, húsos ajkai és telt keblei azért beindítanák a fantáziámat, de akkor sem gondolnám róla, hogy milyen pikáns szakmában tölti mostanság ott az óráit. És nem is akármilyen teljesítménnyel. Ez, az előbbi gondolat is azt igazolja, hogy nem szabad prekoncepcióval élni a hölgyeket illetően. Csodálatos hölgyek, bárhol, bárkiből lehetnek.

    Lilienről minden más lényegeset az adatlapja hitelesen közöl. A fotói is a realitás talaján maradtak, azt kaptam, amit vártam: pimaszul fiatal lányt, helyes arccal, borotvát puncival, selymes bőrrel, hullámos hajjal és gigantikus cickókkal. Kihagyhatatlan. Ezt, mások is így érezhetik, mert nagy népszerűségnek örvend, de tudósítást senki sem ír róla valamiért.
  • Erotikus masszázs:

    Fekete színű, két részes együttesben fogadott, ami elég jól megjelenítette a képekről már megismert vonzó formáját. Amíg lezuhanyoztam, addig önállóan megszabadult a fogadó öltözetétől és csábító nézéssel várt az ajtó előtt. Szavam is elállt, ahogyan megpillantottam őt pucéron. Címlapra való!

    Mosolyával kezdettől nem fukarkodott. Úgy hiszem, a kölcsönös szimpátia első perctől meg volt közöttünk. Talán ennek is betudható volt, hogy a másfélórás programját a személyes igényeimre szabta. Van, aki az erotikus, frissítő masszázst keresi, van, aki barátnős hangulatban akar jókat cseverészni. Míg mást, csak a testi izgalmak érdekelnek. Jelen esetben, én az utóbbit preferáltam. A korábbi kettő opciót közös megegyezésben gyorsan kipipáltuk.
  • Levezetés:

    A szobában átvettem az irányítást. Kezeit a nyakamba fűzte és szorosan hozzám simult. Finom simogatások és érzéki csókok után az ágyra fektettem és a dél felé vettem az irányt. A kisajkakat érintve éreztem, hogy azok nedvesedni kezdenek és kissé duzzadt állapotban várják a kényeztetést. Nyelvemmel lassú körözésbe kezdtem azon az érzékeny területen, aminek hatására enyhe sóhajokat, nyögéseket adott ki Lilien. Amikor felnéztem láttam, hogy csukott szemmel adja át magát a kéj, forró érzésének. Csöppnyi kezével a melleit markolászta, amibe én is besegítettem. Úgy hiszem jót tettem vele, hosszas akciómban egyszer biztosan elélvezett, a többi csak ráadás volt.

    Ezután felkészült, hogy bemutassa ő is a francia tudását. Előtte még egy kiadósat csókolóztunk az ágyon fekve. Nem volt finnyás Lilien, egyáltalán nem zavarta, hogy pár perccel előtte még a klitoriszát nyalintottam.

    Lassú ajak érintésekkel köszöntötte az addigra már félig bekeményedett dákómat. Puszikkal halmozta el az oldalát, majd nyelvével is megkóstolgatta. Ezek a lágy impulzusok teljes merevségbe rendeztek és innentől megkezdődhetett egy kiadós cumikázás. Fele-fele arányban használta a kezét és a száját. Lassú és gyorsabb ritmusok váltakoztatásával fokozta az izgalmakat. Háromnegyedig simán letudott nyelni, de tovább nem erőltette. Síkosítást a nyálával oldotta meg. Amiből a mogyorókra is jutott bőven.

    Kértem, hogy mellém térdelve folytassa az orális játékát, hogy én közben hagy markolásszam azokat a szépséges melleit. Nagyon készséges volt, minden további instrukciómat teljesítette, amivel egyre közelebb vitt a mennyei mámor eléréséhez. Látványban és érzésben is frenetikus élményt nyújtott.

    Végül az ajkai között robbantam el, amit egészen jól abszolvált. A tisztálkodásban is készséges volt. Majd mellém feküdt, átölelt és csendben, meghitten hallgattuk a szapora szívverésünk lassú lenyugvását.
  • Elszámolás:

    Átlagos csokor, a kért extrával már magasabb kategória, de megérte, mert különleges, csiszolatlan gyémánt a lány
  • Összkép:

    Lilien kellemes meglepetés volt nekem. Természetessége, a civil életből hozott személyisége, egyszerűsége és vendégszeretete elkápráztatott. Csodálatos élményben részesített Lilien. Nem várt minőségű kényeztetést és kitüntető figyelmet kaptam tőle. Jól használta fel a testi adottságait és az elsajátított technikai tudását. Remélem, meg tudja őrizni ezt a szeplőtelen mivoltát és még sokáig eredetiségében pompázik a kellemes kalandokra vágyó férfiak számára.
Happy Massage