• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Mátém!❤️


    Végre eljött ez a nap, hogy sikerült leülnöm és írni neked pár sort. Bár lassan egy hónapot késtem vele, de ez nálam néha/sokszor előfordul. 😁
    Már megszokhattad😉
    Tudom, ennek ellenére nagyon fogsz most is örülni neki 🙂
    Már annyiszor írtam neked sok szépet és jót, kifejtettem mennyire bírlak, hogy ezt itt most nem részletezem kivételesen. Tudsz Te mindent 😛

    Rövidre fogva...
    Köszönöm szépen neked a szuper randit és ezt a klassz beszit is amiben megírtad nekünk. Valamint köszönöm a hurkát, a kolbászt, a tepertőt és a vért is 😁
    Isteni finom volt! Anyukád nagyon finomra csinálta 😉
    A többit hamarosan élőben. Már nem kell sokat addig aludni 😂

    CSÓKOLLAK ÉS ÖLELLEK 😘


    Wanda❤️


    Ui.: Legközelebb is nagyon fogok örülni, ha kapok tőled finom disznóságokat. És természetesen minden másnak is! 😘

  • Egyeztetés:

    Még a múltkori páros randin beszéltem Wandával, hogy ezen a hétvégén megyek le vidékre és vasárnap ha jövök vissza akkor mi lenne ha felugranék hozzá.
    Így már akkor megbeszéltük hogy mindenképpen találkozunk, de még pontos időpontot nem tudtam mondani.
    Pénteken beszéltünk és akkor már nagyjából tudtam hogy kb mikorra érek vissza hozzá,de mondtam hogy vasárnap még pontosítok.
    Eljött a vasárnap és dél környékén hívtam hogy most indulok és kb 2 óra múlva nála vagyok, megegyeztünk és utána küldtem egy vtr-t is.
  • Megközelítés:

    A megadott cím pontos, Zugló ismert tömegközlekedési csomópontja, sokféle busz és villamos is jár arra, megálló a háztól 1 percre. Autóval is jól megközelíthető, a parkolás fizetős de mivel vasárnap voltam igy ingyenes. 3-4 perc sétára illik készülni nem mindig van hely a ház előtt. Most szerencsém volt, szinte a cím előtt tudtam parkolni.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van. Patyolat tisztaság van.
    Fürdő jól felszerelt. Komplet drogéria van benne. Rengeteg tusfürdő választék.
    Zuhanyrózsa külön tetszett hogy led világítás van benne:)
  • Lány külseje:

    Wanda egy fiatal, nagyon csinos, helyes arcú csajszi.
    Pont, amilyet szeretek. Van rajta fognivaló mindenhol: gömbölyű popsi és hatalmas eredeti cicik,amik szeretik ha kényeztetve vannak.
    Képeknek teljesen megfelel. Igaz arckitakarással hirdet de nekem nagyon tetszik az arca. Gyönyörű hosszú fekete haja van, gyönyörű barna szemeiben pedig imádok elveszni. Édes ajkával pedig nagyon sok finom csókot tud adni.
    Ami nem látszik, az a kedvessége, állandó gyönyörű mosolya, illetve valami eszement nagy életszeretet, ami átragad az emberre, míg ott van.
    Jó pár tetkó van rajta,amik igen ízlésesek de a képeken nem mindegyik látszik, engem ez nem zavar.
  • Action:

    Pár perccel korábban érkeztem, írtam neki és írta hogy jöhetek. Kapukódot már betanultam, múltkor kaptam érte hogy még nem megy fejből 😅😂
    Lifttel felmentem a már jól ismert emeletre, majd elindultam Angyalkám kis kéj kuckójának ajtaja felé.
    Az ajtó résnyire nyitva volt mögötte pedig megbújva várt Wanda. A nagy melegre való tekintettre egy szál semmibe várt.
    Csókkal köszöntünk egymással. Majd át adtam neki egy kis csomagot amit ígértem neki hogy hozok.
    Nagyon örült neki, egy finom csók volt a jutalmam.

    Majd ezután elmentem fürdeni. Fürdőből kijőve azt látom hogy az én kis Angyalom a kanapén vár rám.
    Így hát mellé ültem és elkezdtünk csókolózni és simogatni egymást.
    Majd elém térdelt és elkezdte a velem egykorút kényeztetni a zsákos családot se hagyta ki.
    Szépen lassan kezdte, körbe nyálazta elsőnek a hegyét majd teljesen eltüntette a kis barátomat. Majd fokozta a tempót és egyre jobban bólogatott rajta. Valami csoda amit művel a nyelvével Wanda. Hamar közel is kerültem a csúcshoz, de még nem szerettem volna ha ilyen hamar vége lenne, ezért kértem a gumit.
    A szobából hozott egyett, gyors felhelyezte és elsőnek a lusta pasi pózt választottuk ( ezt Niki nevezi mindig így, nála hallottam először 🙂) vagyis pacizni kezdett. Lassan kezdett fel le mozogni, közben én az egyik kezemmel fogtam a gyönyörű kerek popsiját a másikkal pedig az egyik mellét simogattam. Közben pedig csókolóztunk.
    Mikor pedig gyorsítani kezdett akkor a csókot felváltotta, hogy elkezdtem a melleit nyalni, aminek hatására Wanda hangja megjött és nem sokkal később pedig el élvezett.
    Majd ezután átfordultunk kutyusba. Miután óvatosan behatoltam a forró punciba,elsőnek lassan kezdtem el ki-be járatni a velem egykorút,majd mikor Angyalkámnak is újra megjött a hangja gyorsítani kezdtem, aminek hatására egyre jobban csattogtunk.
    Fantasztikusan látvány ez a kerek és formás popsi.
    Hirtelen ötlettől vezérelve, mondtam Wandának mi lenne ha az asztalon folytatnánk.
    Azonnal igent mondott és elhelyezkedett az asztalon.
    Majd óvatosan újra behatoltam és lassan kezdtem ki be járatni a farkamat, közben pedig rá hajoltam Wandára és csókot kértem és kaptam is. Majd váltottunk és most kutyusba helyezkedtünk, ahol Wanda egyik lábát feltette az asztalra és igy hatoltam be.
    Egy darabig így elvoltunk majd mikor éreztem hogy közel a vég, rá gyorsítottam és egyre jobban csattogtunk aminek hatására szinte egyszerre élveztünk el.
    Miután lenyugodtunk mindketten, megtisztogatta a velem egykorút és kaptam egy kis innivalót.

    Kis pihi következett, ahol a legutóbbi páros randit beszéltük át, hogy milyen jól sikerült. Majd mikor már a velem egykorú kezdett újra életre kelni, ezt Wanda is észre vette és mondta hogy szeretné közelebbről is megvizsgálni, mire kimondhattam volna hogy hajrá addigra már rég elnyelte teljesen a velem egykorút.
    Folyamatosan bólogatott hol lassabban hol gyorsított, végig pörgött a nyelve. Közben a fenekét úgy tolta hogy tudjam végig simizni és a punciját tudjam kicsit ujjazni.
    Ezt a fantasztikus franciát nem lehet sokáig bírni, így kértem hogy forduljunk és most én szeretném kicsit őt kényezteti.
    Elsőnek a gyönyörű ajkait vettem célba, ahol nagyon finom csókokat kaptam, majd elindultam a világ egyik legszebb természetes dombjait megmászni. Elsőnek a jobb oldalit másztam meg, ahol elég sok időt eltöltöttem, de nem akartam hogy a másik kicsit is féltékeny legyen így hát át vándoroltam a másik gyönyörű dombra. Itt is kijátszottam magam, de arra gondoltam hogy megnézem a déli irányban milyen gyönyörű tájat találhatok.
    Egy gyönyörű, frissen borotvált puncit találtam. Kicsit nézelődtem, de arra gondoltam mi lenne ha bele kóstolnék. Nyelvemnek nagyon tetszett az íze, így hát elkezdtem elsőnek körbe nyalogatni. Meg is lett rögtön a hatása, csodálatos partnerem fel sóhajtott. Így már tudtam hogy kezdi jól érezni magát. Ezután persze kezdtem egyre gyorsabban járatni a nyelvemet, amire Wanda csak mozgatta a csipőjét jobbra balra, alig tudtam követni, de egy másodpercre se szakadtam el a puncijától. Míg egyszercsak azt veszem észre hogy az egyik kezét a szája elé teszi és a combjaival pedig összezár, tudtam hogy az én kicsi Angyalom elrepült.
    Mondta hogy ez nem ér és kér egy kis pihit mert teljesen lezsibbasztottam a punciját. Amíg pihent én a combjai közt puszilgattam.
    Mikor kipihente magát, gyors gumi húzás előtt még kaptam egy újabb kis franciát, hogy a kellő keménységet elérjem. Majd ezután misszibe kezdtünk amit az elején lassan kezdtem rá borulva Wandára és folyamatos csókot váltottunk egymással. Mikor kezdett mindkettőnknek egyre jobb lenni akkor rá gyorsítottam és szinte egyszerre élveztünk el.
    Újabb kis pihi következett. Ez idő alatt volt folyadék pótlás és újabb jó beszéd témát találtunk magunkra. De mielőtt elég jól belemerültünk volna Wanda végett vetett a lazsálásomnak és mondta hogy szeretné ha újra életett tudna lehelni a velem egykorúba. Így hát egy csók után végig puszilta a mellkasomat és szépen lassan haladt lefelé míg megnem találta az ekkor már ébredező velem egykorút. Elsőnek a zsákos családot üdvözölte, kellő körbe csókolással, majd miután mindenkit üdvözölt a velem egykorút vette a szájába és kezdődött az újabb fantasztikus francia óra.
    Ezt a brutál nyelvleckét alig bírtam ki hogy el ne menjek idő előtt, de még az utolsó pillanatban szóltam a kicsi Angyalomnak hogy húzzunk gumit és ismételten vegyük fel a lusta pasi pózt. Így hát újra nyeregbe pattant a kis drágám és egy szuper lovacskázás vette kezdetét.
    Végig lassabb tempó volt, de ez így volt tökéletes. Közben az egyik kezemmel végig a popsiját fogtam, a másikkal pedig az egyik mellén volt és markoltam. Mikor pedig közelebb hajolt akkor hol az egyik cickója volt a számban hol pedig a nyelve.
    Mikor pedig kezdett gyorsítani kicsit akkor megfogtuk egymás kezét és így folytattuk, közben én pedig alulról kezdtem jobban diktálni az iramot.
    Majd egyszer csak el engedte az egyik kezemet és a szája elé tette és így élvezett el. Majd ezután mondta hogy nem ér teljesen kicsinálsz ma. Én csak ennyit mondtam, ez volt ma a célom.
    Majd ezután átfordultunk doggyba és így folytattuk ezt a csodás randit.
    Miután sikeresen behatoltam a forró punciba szép lassú tempóból haladtunk az egyre intenzívebb tempó felé, de ez a tempó se hozta meg számomra a várva várt eredményt, így mikor elfáradtam kértem Wandát hogy újra részesítsen abban a csodás franciájában.
    De sajnos nem tudta kihozni belőlem a harmadikat, pedig az én kis Angyalom minden trükköt bevetett, volt itt lassú és gyors tempó, kis kézi munkával, oldalról vagy éppen az ágy mellett állva. Még egy kis 69et is bevetettünk de sajnos rá kellett jönnünk hogy ez most bent marad.
    Ennek ellenére megnyugtattam Wandát hogy ez így is egy fantasztikus, tökéletes randi volt. Még a maradék időben pedig össze bújva és simogatva egymást beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban mindent leír egyértelműen. Átlag alatti a rózsaszál,de jóval átlag feletti élményt kapsz.
    A randi végén a kisasztalra tettem a rózsákat.
    Egész randi alatt szóba se került.
    Másfél órát töltöttem az én kis Angyalommal.
  • Összkép:

    Mit is írhatnék még ide, amit fentebb nem említettem.
    Jah hát igen, talán mióta ismerem Wandát, megmerem kockáztatni hogy ez volt az eddigi legjobb randink.(pedig volt már pár)
    Egyre jobban össze szokunk és ez érződik a randikon is.
    Remélem még jó pár randi vár ránk.


    Drága Angyalom!
    Köszönöm ezt a szuper randit Neked, nagyon jól éreztem magam mint mindig.
    Remélem a kis csomagom ízlett, habár azóta már az egyiket tudom hogy igen 😅😉
    Hamarosan jön az újabb páros, kíváncsian várom hogy mivel fogsz/fogtok meglepni😉
    Addig is millió csók 😘 😘
Happy Massage