• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már nagyon régen szemeztem Enikő hirdetésével és láttam, hogy korán is lehet hozzá menni, ezért a ma reggeli időpontot már napokkal előtte lefoglaltam telefonon, majd megerősítettem VTR-ben is. Többszöri próbálkozás után sikerült elérni telefonon.
  • Megközelítés:

    Marina part egyik utcájának elejére kell menni, mint mondtam reggel menten, így még voltak üres parkolóhelyek, és még ingyenes is volt. Egyébként, tapasztalatból tudom, hogy a későbbi órákban nem igen lehet, vagy csak szerencsével találni parkolóhelyet. De ott a metró, meg valami busz is közlekedik arrafele. GPS könnyen megtalálja a címet, de ki van nagy betűkkel írvaa a tömbház oldalára, így mesziről meg lehet látni.
  • Helyszín:

    Ugye Marina part, azaz viszonylag új építésű tömbházban lévő lakás. Ízlésesen berendezve ind a nappali, háló, fürdőszoba. Egy nagy kádban lehet tisztálkodni, kellemes mennyiségű tusfürdő áll rendelkezésre. A hálószoba a lényeg (!) nagy franciaágy két oldalán kis szekrénykékkel, amin a találkozóhoz szükséges kellékek kapnak helyet. Az ágynemű nagyon jó tapintású, meg is dicsértem.
  • Lány külseje:

    a nyíló ajtó mögül előbújva a képeken már oly sokszor megcsodált alakú hölgyike lépett elő, csak egy melltartó-tanga-magassarkú szett-ben. Nagyon jól állt neki ez a szerelés. Arca aranyos, ajkai teltek, nagyon csókolnivalók. Ha a személyiségéről is írnék, azt írnám, hogy maximálisan vendég központú, érzékeny, érzéki, tudja mit szeret, hamar ráérez a partnerre, könnyen lehet vele egy hullámhosszon lenni.
  • Action:

    A kötelező fürdés után Enikő is kiment még 1 percre, majd visszatértekor egyből egymás karjaiban találtuk magunkat. Csókra nyitotta ajkait, teljesítettem ki nem mondott óhaját, sokáig állva csókolóztunk. Kezemmel közben felfedeztem a testét, simogattam a hátát, tenyereimbe vettem a popsigömböket, melyek pont elfértek a tenyeremben. Kikapcsoltam a melltartót, a ciciket kezdtem kézzel-szájjal izgatni.
    Kis idő múlva elfeküdtünk az ágyon, ott folytattuk a csókokkal teletűzdelt felfedezését egymás testének.
    Hamar elindultam lefelé, melleit, hasát csókolva megérkeztem a puncihoz, ütemes nyelvcsapásokkal igyekeztem jót tenni vendéglátómmal. Hamar meglett az eredménye, kis sóhajok kíséretében. Helycsere után, egy kis síkosító került a férfiasságomra, majd kaptam egy nagyon kellemes, mindenre kiterjedő franciát. Minimális kézhasználattal, az is inkább csak simogató-cirógató kezezés volt. Kis idő múlva gumit húztunk, és misszionáriusban kezdtünk szeretkezni. Sok csókolózással, ajkai cicijei is kaptak közben a csókokból, majd kutyusban folytattuk. Enikő a hason fekve pózt nagyon szereti, ez a póz a kutyusból egy lábkinyújtással abszolválható, és érezhető volt, hogy olyan helyeken tudtam így ingerelni, ami nagy örömöt okozott neki. Nem is váltottunk, ebben a pozícióban lett végem, a gumiban.

    Szünetben kaptam egy kis testápolós hátmasszázst, majd Enikő javasolta az újabb kört. Az órára ránézve volt még 15 percünk mondom, lássunk hozzá. Az ágyra feltérdelve, Ő előttem, nekem háttal, szintén térdelve. Így kitűnő hozzáférés volt mind a cicikhez, mind a puncihoz, amiket kézzel simogatva, izgatva sikerült egy újabb jó pontot szerezzek ;) Kölcsönös franciát kértem, 69-ben, így elvoltunk egy kis ideig, majd Enikő inkább a lábaim közé heveredett és kézzel-szájjal próbált kivégezni. Mikor már csak 5 perc volt hátra a találkozóból, inkább magam mellé fektettem és vagy 2-3 percig ismét csak csókolóztunk. Nagyon érzéki volt. A végén még elmentem egy gyors zuhanyra.
  • Elszámolás:

    Elszámolás senkinek nem zsákbamacska, a kiírt tiszteletdíjat utólag helyeztem az asztalra. Nagyon jó az érték arány.
  • Összkép:

    Azt hiszem mindent megírtam feljebb, csak azt bánom egy kicsit, hogy nem hamarabb kerestem Enikőt fel. Még biztos találkozunk! A beszámoló mellé a kedvenc képemet teszem ki, aminek kikerülése után ragadtam telefont.
Happy Massage