• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Kedves Lesly85!

    💚Köszönöm szépen, hogy megírtad a történetünket!
    Jó volt újra átélni olvasás közben.😚 Istenien éreztem magam én is, persze nem volt nehéz a kellemes társaságodban! Várlak visza maskor is!
    Legközelebb remélem beleültetsz a szexhintába is 🙈

    Puszillak Zs.💋

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, minden simán ment megbeszéltük a részleteket, már itt tudtam, hogy jó helyre megyek mert a kommunikációja, a hanglejtése nagyon barátságos és kedves volt. A telós egyeztetés után VTR-en is megerősítettem megjelenési szándékom, amit Zsantill vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    Elég frekventált helyen a Stadionok közvetlen közelében rendel Zsantill. Én tömegközlekedéssel mentem, számtalan módon megközelíthető a helyszín (metró, villamos, troli). A stadion közelsége miatt, aki kocsival érkezik kicsit bajos lehet a parkolás, de valószínűleg megoldható az is.
  • Helyszín:

    Tökéletes helyszín az ilyen jellegű légyottokra. Nekem nagyon tetszett az actionszoba azokkal a piros hangulatfényekkel és tükrökkel. Már a szoba hangulata is szexre gerjeszti az embert nem hogy ha egy olyan nővel tartózkodik ott mint Zsantill. A fürdőszoba egész nagy, tágas zuhanyzófülkével, rend és tisztaság uralkodik az egész lakásban. Tulajdonképpen én ebben a két helyiségben tartózkodtam, de félszemmel a zuhany után láttam, hogy ruhákat tereget Zsantill egy másik helyiségben, mondta is hogy háziasszonykodik kicsit, hű gondoltam magamban ilyen cuccban nálam is teregethetne azt hiszem álló farokkal járkálnék a lakásban egész nap :)
  • Lány külseje:

    Már a képek alapján is egy ideje a kedvenceim között volt, de ahogy nemrég felpakolta az új képeit döntöttem el, hogy hamarosan bejelentkezek nála. Zsantill egy igazi dögös milf. Hosszú szőke hajú, viszonylag magas, de még magassarkúban sem volt annyi mint én de pont jól néztünk ki egymás mellett. :) Szexi kollekcióban fogadott, fekete combfix, fekete magassarkú, egy élénkebb színű szexi ruhadarab, ami a ciciket takarta és egy vékonypántos tanga, ami eszméletlen jól áll rajta, mert ritka szép kerek feneke van, amit a randi során többször is dicsértem. Zsantill az a nő, akit ha a férfi meglát az utcán egyből az a gondolat motoszkál a fejében hogy mennyire megdugná.
  • Action:

    A lakásba lépve a kezdeti nyálcsorgatás után bemutatkoztunk egymásnak. A kezdetektől fogva nagyon kedves és kommunikatív volt velem. Jó volt a megérzésem a telefonban. A rózsaszálakat előre adtam neki amíg eszemben volt. Aztán a szoba egyik sarkában lévő székre tettem a cuccaim és elmentem zuhanyozni félmerev farokkal, mert azt a kerek popsit nem lehetett látóteren kívül hagyni, amivel Zsantill rendelkezik.

    Zuhany után hamar rátértünk a lényegre, elkezdtük simogatni egymást és pillanatok alatt érzéki csókolózásba kezdtünk. Mondta, hogy szeret csókolózni, ami nem csak duma, mert kiváló nyelvmunkával rendelkező hölgy és a puha ajkait is bevetve eszméletlen jót lehet vele smárolni. Személyszerint én is szeretek csókolózni és Zsantill azon kevesek egyike az oldalon lévő lányok közül ,aki szeret és tud is. Ettől a jó kis nyelvcsatától már lent is kellően bekeményedtem. Mondta is Zsantill hogy megnézi mi újság odalent. Az ágy előtt álltunk vagyis Zsantill már leguggolt és érzéki szopásba kezdett. Úgy helyezkedtünk, hogy a tükörben lássam magunkat. Nagyon jó érzés volt ahogy csinálta nem engedte túl mélyre de az én méretemet egyébként is kevés lány tudja mélyen bevenni. Néha megfogtam az összekötött haját és lágyan rásegítettem és dugtam a szájacskáját. A farkam annyira fel volt keményedve hogy Zsantill néha kéz nélkül szopott a két kezével pedig a combjaim hátsó részébe kapaszkodott. Egy ideig gyönyörködtem a látványban és élvezkedtem az érzésben.

    Mivel nem akartam idő előtt elsülni, kértem, hogy most hagy kényeztessem én őt. Hanyattfeküdt levette a pici bugyiját én pedig először lágyan aztán egyre gyorsabb nyelvcsapásokkal kezdtem el nyalni, falni Zsantill szép kis punciját. Még mondta is közben, hogy lassítsak mert érzékeny. De hát na nem bírtam betelni vele nyaltam mint a mézescsuprot :)

    Aztán mondtam neki, hogy meg is szeretném dugni a szép kis punciját, így egy kis szopással ismét felkeményítette a farkam. Gumi fel és missziben kezdtünk. Úgy helyezkedtünk, hogy az oldal tükörben lássuk magunkat. Úgy láttam Zsantill is szereti a tükröt szeret mozizni ugyanúgy mint én. Először gyengédebben húztam ki be a kőkeményre szopott farkam aztán tempót váltottam és csattogós stílust vettünk fel. Zsantill nyögdécselésén és arcán azt érzékeltem, hogy tetszik neki ez a stílus. Néha lassítottam és ráhajoltam olyankor vagy csókot loptam tőle vagy pedig a nyakát nyaltam, de az ágyékom az nem állt le löktem a farkam tövig a puncijába közben két kezemmel a kerek popója alá nyúltam, hogy még mélyebben lehessek benne.

    Pózváltáskor egyértelműen kutyust kértem tőle. Már amikor beléptem a lakásba és megláttam a kerek fenekét már akkor tudtam, hogy kérni fogom hagy dughassam meg őt hátulról. Ennek semmi akadálya nem volt Zsantill részéről. A forgatókönyv ugyanaz volt, mint missziben először lágyan ki be járattam a farkam a punciban és lágyan ütődtem neki Zsantill fenomenális popsijához. Közben moziztam a tükörben és hol a kerek popsit markoltam hol előrenyúltam és a cickókat simogattam. Aztán elkezdtem tempót váltani és a csattogós stílus itt is előjött. Megjött Zsantill hangja nyögdécselt ő is és én is, már a hátamon elkezdett folyni a verejték, de nem hagytam abba csak toltam neki. Az utolsó két perc igazi veretős kefélésre sikerült. Még kicsit vulgáris is voltam mert felhevülten mondtam Zsantillnak, hogy most keményen megbaszlak ő pedig nyögdécselve válaszolt hogy basszál. Nem sokáig bírtam így már és rövid időn belül óriásit élveztem a gumiba, istenit lőttem egy isteni punciba.

    Az aktus után kaptam egy pohár vizet, nem is csoda hogy szomjas lettem a kiszáradás szélére kerültem egy ilyen veretős szex után. :) Aztán kicsit megpihentem beszélgettünk erről arról, ejtettem egy gyors zuhit indulás előtt és érzékeny búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem. A virágcsokor mérete pesti átlagnak megfelelő ár/érték arányban abszolút megérős kategória. Csalódás kizárt!
  • Összkép:

    Zsantill egy nagyon jó alakkal megáldott szép arcú nő, aki mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát nála. Én nagyon elégedetten távoztam tőle. Izgatja a fantáziám, hogy mit tudnánk csinálni együtt a szexhintán, így lehet azt ki kell majd próbálnunk drága Zsantill :)
Happy Massage