• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Kedves Felhö44!
    Először is nagyon örülök hogy meg ismertelek, egy kedves úriembert ismertem meg. Köszönöm szépen hogy megírtad a 3 as randinkat, én szuperül éreztem magam, de szerintem mind 3an😁😉 természetesen várlak/várunk szeretettel bármikor!
    Csók N💋
    Ui: ( látod csak nem esett rád tégla, sőt még infarktust se kaptál..haha... 😁😁😅💋💋

  • Egyeztetés:

    Elöször az oldalon kerestem öket hogy mit irjak be a vtrbe. Természetesen utána vtr és létre is jött a randi
  • Megközelítés:

    Nagyon egyszerü odatalálni mert központi helytöl nem messze van. BKV minden fajta járata jár erre ugyhogy aki gyalog jön annak is egyszerü dolga van. Gps odavissz. Ma meccs miatt kicsivel nehezebb volt a parkolás de ha nincs semmi rendezvény mindig van hely a tetthely kózelébe.
  • Helyszín:

    Szerintem egy jol berendezett szép tiszta lakás ami teljesen jol van elosztva hogy ketten dolgozzanak. De mivel ez egy hármas randi volt igy még jobb volt. Fürdöbe nagyon nagy tisztaság uralkodik rengeteg tusfürdövel és szájvizzel.
  • Lány külseje:

    Nancy a képeken ugyanugy néz ki mint élöben . Kellemes nagyon jol foghato fenék nagy cicik és szép arc. Nagyon jo humoru és kedves lány. Nekem nagyon bejött mintahogy a hármas másik tagja is aki egy milf hölgy plasztikázott cicikkel szép fenékkel és szép arccal . És ö is tök kedves aranyos és humoros.
  • Action:

    Mivel édeshármasra mentem de a hirdetés alá nem tudok beszit irni ezért mindketten kapnak beszit. Szoval megérkeztem a tetthelyre ahol már várt engem ez a két dögös szexi és tüneményes nö. Bemutatkozás után levetközés majd irány a fürdö. Visszatértemkor Nancy megkérdezte hogy megmaszirozhat e . Mivel nem voltam még Nancynél bemutatkozo masszázsnak hivta. Nekem nem volt ellenemre ugyhogy meztelenül lefeküdtem és hajrá. 1 perc mulva megjött Zsantill is ugyhogy ketten masziroztak . Hát megmondom frankon nekem nagyon bejött már ez is . Pár perc mulva megforditottak és belecsaptunk a közepébe én ugy emlékszem hogy Nancy kezdte el a franciát (amit nagyon jol csinál) ekkor Zsantill volt a szám felett neki nyaltam a punciját majd kis idö mulva ez megfordult és Nancy punciját nyaltam és Zsantill franciázott. Kicsit egybefolynak a dolgok de szerintem volt cicimaszázs is ami tök izgato. Na mindegy egyszer csak miközben Nancy franciázott és Zsantill nyalogattam éreztem hogy eljött a vég . Ugyhogy mivel Nancy szájába voltam és lehet is elélveztem egy nagyot, hagyot lenyugodni majd elment öbliteni. Zsantill velem maradt közbe és beszélgettünk . Mivel egylövetü vagyok csak nagyon ritkán tudok elélvezni egy ora alatt kétszer ezért kicsit agodtam ,de nem volt miért. Vendéglátoim megtettek mindent hogy másodszor is hadrendbe álljak és tudjunk üzekedni kutyusba, elöször Nancy került sorra majd gumicsere után Zsantill is . Fergetegesen jo érzés amikor az egyikúkkel üzekedsz a másik meg hátulrol ölelgett simogat és puszilgat . Nem birtam sokáig ki is fáradtam. Kértem Nancy hogy franciázon mert másodszor is a szájába akartam élvezni, és a lányok meghozták együttlétünk gyümólcsét sikerült Nancy szájátol megint elélvezni megint hagyott lenyugodni. Elmentem utána zuhanyozni remegö lábbakkal. Majd felöltözés kis beszélgetés majd a bucsú. Bakancslista kipipálva. 😀😀😀
  • Elszámolás:

    Rögtön a legelején letettem a rozsaszállakat ami végig ott maradt . Nekem nagyon megérte. Korrektek voltak a hölgyek.
  • Összkép:

    Mivel Bakancslistás volt két ilyen dögös növel édeshármasozni ezért nagyon jo érzéseim vannak. A lábaim viszont sokáig remegtek .
Happy Massage