• Nóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen, gyorsan ment. Telefonon hívtam, megbeszéltük kinek mikor lenne jó, és megbeszélt időpontban mentem is.
  • Megközelítés:

    A II. kerület egy nem olyan forgalmas, ám mégis belvárosi részén található. BKV-val talan kicsit tervezettebben kell menni, de 10 perc sétán belül van több nagy csomópont is.
  • Helyszín:

    A lakás egy még a "nagy panelkorszak" előtti, de lakótelepinek mondható építmény. A lakás (amennyit én láttam belőle) egy nagy szoba, egy kis szóba, és egy parányi fürdő. Tusfürdő mindössze egy darab volt, de engem ez nem zavar, a hölgy lehet ezt szereti. A törölköző nekem picinek tűnt, de ezt a termetemnek tudom be.
  • Lány külseje:

    Nos, erről nem is igazán tudom, hogy beszéljek őszintén, mégis anélkül, hogy megbantanán a hölgyet. Amiben fogadott nagyon hívogató volt, egy piros "valami" ami bugyi és melltartó közepén összekötve, szerintem valamilyen fürdőruci lehetett, és egy fekete combfix, mely végig fent maradt. Jöjjön a keményebb rész. Nekem egyáltalán nem tetszett, felmerül tehát a kérdés, miért maradtam? A külseje egyáltalán nem fogott meg, ezzel szemben az egész lénye és kisugárzása nagyon kellemes. Igazán megnyugtató, olyan "velem biztonságban vagy" érzés fogott el, és ez talan többet ér minden másnál. A hölgy amugy magasnak mondható, 170 fölött van, a haja szép, ápolt, vállig érő, egyenesszalú, fekete, nagy barna "őzike" szemekkel, de nekem sem az arca sem az alakja nem jött be. Magasságahoz, szerintem rövidek a labai, ami alkati és valószínűleg genetikai kérdés. A kor szerintem stimmel. Amit fontos megjegyeznem, az adatlapon az van feltüntetve, hogy dohányzik de ebből ott helyben semmi sem érződik, ami hatalmas pozitívum.
  • Action:

    Megérkeztem, vetkőztem, fürdőbe el. Majd beérkezve ledobtam a törcsit, ő az ágyon várt hanyat fekve. Finoman kibontottam a melleit majd lágy csókokat leheltem bimbóira, nem időztem sokat, elindultam lefelé. A puncija szép, fiatal, ápolt. Elkezdtem mindenféle technikával ténykedni, de nem láttam különösebben említésre méltó reakciót a hölgynél, de amennyire érzékelhető volt élvezte. Majd csere. Franciája nagyon érzéki, lágy, barátnős volt, és mikor kellő keménységet értem el, nyúltam az esőkabátért, miközben ő tovább dolgozott rajtam. Majd ugy gondoltam, bár nem tartozik kedvenc pózaim közé, kutyusban mélyíteném el ismeretségünk. A puncija nagyon kellemesen szűk volt, itt éreztem, hogy azért ténykedésem nem hagyta őt szárazon. Az említett feszes barlangocska miatt, nem bírtam sokáig, talán 5-6 perc lehetett az egész. Majd tisztogatás következett, és lehuppantam az ágyra, és nagyon csendes, visszafogott csevegés vette kezdetét, közben végig simogat. Nagyjából 20-25 perc telhetett el így, mikor keze uhra lentre tévedt. Kezdtem keményedni, pedig nem szokásom ilyen "hamar". Majd a lábaim közé helyezkedett, és intenzíven és mélyen, ugyanakkor nagyon lágyan és érzékien csinálta. Meg is lett az eredménye. A második adagot is sikerrel előhívogatta, bent tartott amíg lenyugszom. Még nem is toltottem kibaz egy órát, de kivégzett kétszer. Ez nálam igen komoly teljesítmény. Mint írtam fentebb, a hölgy kisugárzása, és személye nagyon megnyugtató és kellemes. Ezután gyors tisztálkodás és távoztam.
  • Elszámolás:

    Korrektül a végén történt. Szerintem átlagosnál alacsonyabbnak mondható.
  • Összkép:

    Inkább pozitívnak mondható az élmény, semmi TP, vagy hozzáállásbeli probléma, sőt nagyon is jónak mond, de mégsem tervezem, hogy visszatérjek.
Happy Massage