• Edit3

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, rácsörögtem és felvette. Régóta ismerjük egymást, tudta ki vagyok. Pont volt egy szabad időpontja, így telefonálástól számított 20 percen belül ott voltam nála.
  • Megközelítés:

    Parkolás könnyű volt szombat lévén ingyenes, a ház előtt tudtam megállni. GPS odavisz.
  • Helyszín:

    Már 3 különböző helyen voltam nála, mondhatom ez a legszebben kialakított rendelő. Igényes, modern. Fürdő full extra, tusfürdőket nem számoltam de sokfajta van. Törcsi kényelmes, nagy puha. Szobában masszázságy plusz matrac a földön, ha az embernek masszázson kívül más is eszébe jutna.
  • Lány külseje:

    Aranyos, pici, legalábbis nálam 30 centivel alacsonyabb, korosztályánál sokkal szebb. Kemény fenék, kisebb cicik, formás combok és amit nagyon szeretek benne az a rettenetesen sok és sürű haja amibe élvezet beletúrni Utcán simán megfordulnék utána!
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs profi, gyógymasszőri szint, vagy talán van is ilyen végzettsége. Egy biztos nagyon lelkesen és alaposan dolgozik, semmit nem hagy ki, semmit nem hagy érintettlenül. Masszázs szempontjából értem most :) Gerinc problémáom vanak mostanság, így felhívtam rá a figyelmét és olyan szakszerű óvatos lábmasszázst kaptam, hogy az csak na! A vége felé, fordulás előtt még be-be nyúlt a fegyverhez, símogatta, masszírozta a golyókat és az ezredest így alig vártam a fordulást.
  • Levezetés:

    Csókolózással folytattuk, igazán odateszi magát, érezni, hogy élvezi, közben lecsúszott a bugyi is nála. ölelkezés csókolózás. Mondtam, feküdjön fel a massz padra egy kicsit, most ő fog kapni egy kis árzéki maszázst. Végigmasszíroztama testét, hallhatóan örült neki, és közben mindet megtett, hogy a fegyveremet ki ne engedje a kezébők. Úgy mellé álltam hogy be tudja kapni az ezredest, és miközben cumizott masszíroztam.Javasolta a tatamit, gyorsan át is költöztünk. Ujjal, és szájjal kényeztettem a gyönyörű punciját, kiváló orált kaptam tőle, a testére lőve mentem el. még pár perc ölelkezés simi, dumcsi. Tusolni el.
  • Elszámolás:

    Letettem utólag az összeget amit megbeszéltünk 1,5 órás BP-i átlag.
  • Összkép:

    Imádom minden porcikáját, testét, haját, kedvességét, közvetlen stílusát, és azt, hogy segíteni akar ( a masszázs résszel legalábbia) az embereknek. Aki az Ő körösztályát szereti az egy igen kellemes hangulatú, már-már barátnős fogadtatásban és kiszolgálásban részesül. Órát sosem nézi, bár gondolom azért körülbelül tartja az időt.
Happy Massage