• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia. Kedves Laller! Köszönöm szépen a beszámolót ismét. Szerinem remek kis randi volt. Hirtelen jött de így volt olyan szupi. Szeretném ha nem foglalkoznál a friss újonc Kooler írásával. Irigy és féltékeny szerencsétlen, érzéketlen ember. A te beszámolóidnak nincs párja. Ezt mindenki tudja. Ő a nyomodba se érhet.. Puszillak. És várlak szeretettel máskor is!

  • Egyeztetés:

    Amanda régi ismerősöm az oldalról,lassan már három éve lesz,hogy látogatom.
    Hirtelen rádöbbentem,hogy kóros Amanda-elvonási tüneteim vannak,és ezt orvosolni kellene...
    Mivel szinte napi kapcsolatban vagyunk,nem volt nehéz telefonon elérnem Őt.
    Elrebegtem Vele kapcsolatos pajzán vágyaimat,gyorsan megbeszéltünk egy pár órával későbbi randit,ezt leírtam belső üzenetben is,majd küldtem a lánykérést szentesítő vtr-t,amit gyorsan el is fogadott.
    Amanda rugalmas,könnyen elérhető volt.
  • Megközelítés:

    Angyalföld szinte már kertvárosi részén találjuk Kedvesünk búvóhelyét, szent királyunkról elnevezett út mentén.
    Vtr-n kapott címet GPS ismeri,ház elé irányít.A parkolás ugyan fizetős,de a sarcért cserébe könnyen találunk helyet a gépsárkánynak.

    Közösségi közlekedést preferálók számára a BKK csodái közül sárga,és kék paripák robognak a helyszín közelébe, majd pár perc séta után megpillanthatjuk célpontunkat.
  • Helyszín:

    Vágyaink helyszíne egy nemrég épült kisebb társasház x emeletén található,melyet lift hiányában lépcsőn érünk el,miután vendéglátónk telefonon elcsacsogja a bejutáshoz szükséges tudnivalókat.
    Maga a kéjkuckó egy szépen berendezett,jó kialakítású lakás, melyet szemmel láthatóan életvitelszerűen használ csinos gazdasszonya, lakótársaival,két kutyussal együtt.
    A fürdőszobában kádban tusolhatunk, figyelmességként kád alján csúszásgátló szőnyeg található,bőséges a tusfürdő készlet,száraz kilépő,friss jó nedvszívó törölköző várja a tisztulni betérő kalandort.
    Játszószobában szekrényke az elkövetkező idő kellékeinek,inas a ruháknak,kényelmes,nem nyikorgó franciaágy található a falon nagyméretű tévé szolgáltatja a diszkrét alapzajt, és természetesen maga AMANDA várja a vendégét.
    Összességében a komplett lakást elfogadnám sajátomnak, amennyiben az adásvételi szerződésben a lakás csinos úrnője is benne foglaltatik, és nem kellen utána kínos kérdésekre válaszolni...
  • Lány külseje:

    Csinos vendéglátóm egy ,a harmincas éveiben járó csodálatos Hölgy, karcsú,formás alakján egy olyan "most mindent jól megmutatok" testre simuló felsőben,feszes nadrágban fogadott.
    Diszkréció miatt arckitakarással hirdet ,de nem kell megijedni,mert egy bájos, kedvesen mosolygó arcot pillantunk meg,melyet hosszú barna hajzuhatag keretez.
    Igéző,zöld szemeiben könnyű elveszni,ajkai csókra állnak
    Formás,ruganyos keblei,hívogató bimbói gyorsan meghálálják a kényeztetést.
    Dereka karcsú,popsija formás,selymes tapintású combjai közt simára borotvált,illatos csuporka igyekszik az esendő férfiember maradék eszét is elvenni,jelentem , teljes sikerrel !
  • Action:

    Érkezéskor a már megszokott , telefonos beléptetés,majd a néhány lépcsőfok leküzdése után máris Kedvesem ajtaja előtt álltam.
    Lakásba lépve forró csókkal üdvözölt,innivalóval kínált,majd picit beszélgettünk.
    Ezután gyorsan leszórtam a ruháimat,és elrobogtam a fürdőbe , hogy lecsapassam magamról az út porát.

    Vallatószobába visszatérve láttam,hogy Kedvesem is megvált fogadószettjétől, mindössze egy falatnyi tanga próbálta mohó tekintetem elől óvni kincsét,persze kevés sikerrel.
    Lágyan finom érzéki csókolózásba kezdtünk,ami nem csak egyszerű szájra puszi,hanem igazi,barátnős nyelves csók volt. Kellemes csók csatát követően lassan elhagytam érzéki ajkait,és elindultam Déli irányba. Először kézbe vettem, majd csókokkal hintettem meg asszonyos, rugalmas kebleit,miközben éreztem,hogy a vígan ficánkoló Kispajti bökdösni kezdte vendéglátómat.
    Miközben lelkesen csókolgattam szinte már szúrósra keményedett bimbóit,észrevettem,hogy Amanda is felfedező útra indult,és próbálja jobb belátásra bírni neveletlen bűntársamat.Előbb csak mintegy nyugtatóan végigsimított a szárán,amitől az persze csak még izgágább lett,majd ujjbegyével elkezdte a kupolát símogatni.

    Ekkor magára hagytam a kellemes cici-játszóházat,és tovább kalandoztam eredeti célom felé,ahol egy tükörsima,illatos kelyhet találtam.Először csak finom csókokkal illettem,majd benyalintottam a kis szárnyacskák közé, ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.
    Hamarosan Kedvesem hangja is megjött.Kitartó ténykedésem hatására éreztem,hogy drágám teste hullámzani kezd,zamatos örömnedvek lepték el kutakodó nyelvemet,majd combjaival satuba fogva a kobakomat elröppent egy kis időre...
    Miután picit megpihent, közölte, hogy most Ő következik.
    Kérésemre 69-be helyezkedett, majd mohó ajkai fogságába ejtette bűntársamat,melyet a kis gazfickó meglehetősen élvezett.
    Lágy , kellemes kényeztetést kaptam,egyszer Kispajti fejebúbján,egyszer a rudazaton érezve a finoman ingerlő ,örömet adó nyelvét,a csatolt részeket sem kihagyva a jóból.

    Igyekeztem, hogy viszonozzam a kapott élményt,ezért nyelvemet kelyhébe fúrva kényeztettem.melyet kedvesem hatalmas sóhajokkal,és még intenzívebb franciázással nyugtázott,majd egy csodálatos pillanatban megremegett, és újra megajándékozott örömével.

    Némi folyadékpótlást követően megkédeztem,mit szólna egy kis pacizáshoz.
    Erre villámgyorsan gumit húzott a mit sem sejtő Kispajtira,majd fordított lovaglóülésben nyeregbe pattant.
    Ütemes rugózását,és forrón szorító selyemalagútját érezve kezdtem megijedni,hogy így bizony gyorsan végem lesz ,de Kedvesem mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított és szembefordulva velem újra lassan mozogni kezdett,miközben igyekeztem az előttem ringadozó szépséges kebleket minél gyakrabban csókolgatni.

    Majd bájos lovasom kicsit tempósabb ügetésbe fogott,minek következtében hamarosan megadtam magam, hatalmasat robbanva a vv-be.
    Kedvesem hagyott magában lenyugodni, majd leszállt lováról, és közös romeltakarítás után még hozzám simulva még picit beszélgettünk.

    Mivel nem akartam visszaélni a vendégszeretetével, gyorsan letusoltam,majd öltözés és érzékeny búcsú után egy Felejthetetlen élménnyel gazdagodva egyéb dolgaim után indultam.
  • Elszámolás:

    Amanda csokormérete könnyen megtudható telefonon,vagy bővebb infóból. Átlagos virágszál,mely korrekten a helyszínen sem változik.
    Szokásomhoz híven érkezéskor adtam át szerény bokrétámat némi édesség kíséretében.
  • Összkép:

    Immár a sokadik randink volt a csodálatos Amandával,de még mindig tudunk újdonságokat felfedezni. Olyan volt,mintha csak egy régi barátnőmet látogattam volna meg, szenvedélyes szexcsatával megkoronázva a találkozót.
    Természetesen Amanda erősen ajánlott kategória minden kedves úriembernek.

    Kedves Amanda!
    Igaz,hogy ez a randi egy hirtelen ötlettől vezérelve kezdődött,de a végén atomvillanás lett belőle. Valóban a spontán ötletek valósulnak meg a legjobban. Együttlétünk minden pillanatát élveztem,jöhet a folytatás!
    KÖSZÖNÖK MINDENT!
Happy Massage