• Jàzmiiin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el többször is, de most sikerült időpontot egyeztetni. A hangja már az első alkalommal lenyűgözött. Több oldalon hirdet, korábban ezen az oldalon is nagyon aktív volt, sok pozitív beszámolóval.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, GPS a házhoz visz. Tömegközlekedéssel sem lehet bonyolult. Parkolás könnyű, bőven volt hely. Panelház.
  • Helyszín:

    Fürdő kicsi, de célnak megfelel, babaszoba megfelelő, csak lehetne kissé világosabb. Törülköző, tusfürdők száma ok.
  • Lány külseje:

    Kora megadottnak megfelelő lehet, de pár kilót felszedett a képekhez képest, ami leginkább a hasán és a mellén látszik. Hátulról viszont teljesen megfelel a képeknek. Fantasztikus. Főleg ahogy állva előrehajol, arról rakhatna még fel egy-két képet. Feltűnően hosszú combú. A magas hosszú combú lányok kedvelőinek ajánlott.
  • Action:

    Megérkezésemkor valami fekete kombiné szerűségben fogadott, kérdezte, maradok-e, hát miért ne maradnék. Vízzel, és üdítővel kínált, amit elfogadtam. Fürdő után meztelenül várt, zenét rakott be, majd csókokkal és simogatással hangolt szexre, majd az ágy szélére ült, és szájjal kezdett el kényeztetni. Én a franciát leginkább csak előjátéknak, bemelegítésre kérem, de ő olyan érzékien és ügyesen csinálta, hogy nem tudtam ellenállni és megkérdeztem, mehet-e szájba, amire igenlő választ kaptam. A dolog engem is meglepett, mert így nem szoktam elmenni, esetleg franciázás közben, de ő olyan érzékien, megfelelő erővel, mélyen bevéve és a golyókkal is foglalkozva csinálta, hogy most remegő lábakkal lőttem a szájába, és hosszasan élveztem, amit ő nem siettettet, rám cuppanva várta ki míg csillapodom, és a lábam remegése is csökken. Majd bocsánatot kért és elment a száját rendbe rakni. Meglepően gyorsan készen álltam a folytatásra, újra csók, kölcsönös francia, francia, én kényeztettem egy kicsit orálisan, de nem túl sokáig. Gumit kértem, elé térdeltem úgy hatoltam be, majd misszionárius pózban folytattuk. Ezután lovagolt elölről, hátulról, majd kutyapóz, végül állva hátulról fejeztük be miközben az asztal szélébe kapaszkodott. Az asztalon volt laptop, azon indított zenét, így ezt a pózt már akkor kinéztem. Ez is hasonlóan nagyra sikerült, mint az első. Sokáig tartott, míg lecsillapodtam utána. Fürdés majd távozás. A gyors első menet miatt nem teljesen használtam ki az órát. Kedvesen búcsúztatott, de én is siettem, jobban is elbúcsúzhattam volna.
  • Elszámolás:

    Minden az előzetesen megbeszéltek szerint, leraktam az asztal sarkára, nem is nyúlt hozzá míg ott voltam.
  • Összkép:

    Számomra nosztalgia volt az alakja, magassága, hosszú lába, fiatalsága miatt, a franciája pedig nem várt kellemes meglepetés amihez nem vagyok hozzá szokva.
Happy Massage