• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon érdeklődtem nála a randi előtt kb. másfél órával. Egyből felvette és gyorsan leegyeztettük a találkozónk pontos helyét és időpontját.
  • Megközelítés:

    A XI. kerület déli irányának középső része. Forgalmas utak találkozásában van egy ismert lakópark, a benzin úttal szemben. Annak az egyik lépcsőházát kaptam meg felkeresési cím gyanánt. Parkolás ott ingyenes.
  • Helyszín:

    Kaputelefonba a megadott számot beütve csengettem, és már nyílt is ki a bejárati nagy ajtó. Lifttel mentem fel az emeletre. Itt a számozás nem volt elég egyértelmű, de szerencsémre egyből odataláltam. Érthetőség kedvéért: liftből kilépve, kétszer jobbra kell menni.

    A lakásban is ugyan így történt, 2x jobbra. A kis szobában egy puha szivacsos francia ágyon folyt a kezelés. Hangulatfény és halk zene mellett.

    Fürdőszobában komfortos körülmények között lehet tisztálkodni. A nagy kád és mosdó szomszédságában egy emeletes mosó-szárítógép is elfért. Tusfürdő és szájvíz volt dögivel.
  • Lány külseje:

    Na, ez az, ami nagyon megfogott. Lilien külseje és vonzó személyisége magával ragadó volt. Szomszédlányos arc egyszerűsége és viselkedésének természetessége teljes harmóniát alkotott fiatalos temperamentumával és nagy lányos bájával.

    Azok a szép szemek és húsos ajkak…hmmm,imádtam. A hatalmas melleiről már ne is tegyek említést, nem tudtam betelni velük, pedig jócskán túlcsordultak a teremtő jóvoltából. Kétkezesek! Feszesek, teltek, eszméletlen izgató formában. Halvány színű bimbói selymes bőrébe simulnak még. Nincs automatikus peckesedés ingerlésre, úgy kell finoman előcsalogatni őket.

    Bőre a fiatal korából adódóan, mindenhol hibátlan, hamvasan selymes, tetkómentes, illatos.

    Minden természetes volt rajta, semmi művi beavatkozás, műszempilla, tetoválás, műköröm, póthaj, vagy akármi. Semmi ilyennel nem találkoztam. Eredetiségében pompázó illatos réti virág.
  • Erotikus masszázs:

    Ehhez a fogadó öltözetéből- a sötét színű köntösből- kibújt. Alatta semmit sem viselt.

    Pucéran végezte, rajtam ülve. Teljesen korrekt módon, egyenrangúan, hiszen én is meztelen voltam már akkor.

    Én, az ágy közepén feküdtem, hason. Lilien áttérdelt rajtam és a fenekemre ülve, előre dőlve masszírozott. Ehhez először az odakészített illatmentes krémből vastagon bekente a tenyerét, majd a testem átgyúrásához kezdett. Arra kértem, hogy csak a hátamat nyomkodja meg, de azt erőteljesen. Könnyedén teljesítette a kívánságomat. Éreztem benne egy kis szakmaiságot és nagy dinamikát. Nem gyógymasszázs, vagy sportmasszázs volt, hanem olyan, szimpla barátnős, házifoglalkozás. A hangsúly az érintésen és a törődésen volt. Sokat beszélgettünk is közben, érdeklődő személyisége van, jól kommunikált.

    Aztán, az idő múlásával, a masszázs intenzitása gyengült, a vége felé már fokozatosan átment simogatásokba, amivel szépen felvezette az erotikus részt.
  • Levezetés:

    Sajnos a masszázs utolsó harmadában vettem csak észre, hogy a szobában van egy tükör is a szekrényen. Pont jó helyen. Balra fordítottam a fejem. Amikor, Lilien előre hajolt a csuklyás-izomzatom meggyúrása miatt, olyan látványban volt részem, amilyenben még soha. Fantasztikusan szép mellei hatalmas, érett, körtékként lendültek előre minden mozdulatával. Templom tornyok nagy harangjait juttatta eszembe, délidőben. Őrületesen izgató volt. Főleg, amikor azok a szépséges didkók a hátamat is megérintették. A súlya alatt bőröm is belebizsergett.

    Fordulást követően franciás levezetés vette kezdetét. Ehhez a lábam közé térdelt és lágyan cumikázni kezdett. Volt benne gazdagon technika és finom érzékiség is. Mélytorokkal is megpróbálkozott. Nem teljesen sikerült, de nagyra értékeltem az igyekezetét. Fiatal korát meghazudtoló rutinnal rendelkezik. Érzékiséggel és hangokkal is megspékelve kényeztetett.

    Alkalmanként fel is nézett rám, így kontrollálta a tevékenységének sikerét. Én pedig elégedetten mosolyogtam vissza rá. Nagyon ügyes volt. Nyálával sem spórolt, bőven csorgatott a farkamra, amikor szükségét érezte.

    Óriási keblei közé is vett időnként, de főleg az ajkai törődését élveztem. A kezeivel is besegített, gyorsabb cél és intenzívebb élmény megélése érdekében.

    Az elején megbeszéltük, hogy nfvsz-ás extrát szeretnék. Ennek megfelelően az ajkai között törtem elő. A robbanás után, a szája sarkánál a forró lávám cseppenként csordogált vissza a rudamon, amit később papírtörlővel takarított fel rólam.

    Maradék pár percet, csendes beszélgetéssel, egymás mellett hasonfekve töltöttük ki.
  • Elszámolás:

    Annyi, amennyit a telefonban mondott. Elején letettem polcra az ajándékomat, a kért extrával kiegészítve. Amíg fürödni voltam a csokrot biztonságba helyezte.
  • Összkép:

    Lilien már a telefonban megvett magának a vonzó stílusával. A helyszínen csak tovább fokozódott a szimpátia. Lilien szépsége és különleges alakja ámulatba ejtett.
Happy Massage