• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága bdk88! ❤️


    Köszönöm neked a csúcs randinkat és ezt a klassz beszit is 🙂
    Nem tudom minek is köszönhetem a látogatásod, talán a jó istennek. Ja nem😂 Annak, hogy a főoldalon kolbászoltál és elakadtál az ikreimben 😁 Még jó hogy mellesleg melles kép volt kirakva profilnak, nem valami popsis, lehet akkor nem is ismernélek 😂😉

    Nem ismernék egy ilyen kedves, okos és nem mellesleg vicces pasit, akiből szerintem ha kell éjjel nappal dől a hülyeség. De ez egyáltalán nem hátrány, sőt... igen előnyös és jó tulajdonság 🙂

    Mert az egyeztetésnél is röhögőgörcsöt kaptam tőled, amit pedig utána nyomtál... kész 🤣
    Nem csodálom ha kikészítesz néha egy két embert😂

    Visszatérve a randinkra. Örülök, hogy ilyen jól érezted magad velem és tudtam neked úgymond újat mutatni. Mármint nem az akrobatika terén, hanem az élvezetek terén. Látod nem kell szinte két óra intenzív testmozgás ahhoz, hogy kétszer ki legyél facsarva, kevesebb idő alatt is megy😉 Még azért a harmadikon dolgoznunk kell 😁

    Bár ahogy olvastam azt írtad, hogy TALÁN jársz Zuglóban 😂 Ez a kijelentés azért érdekes nem gondolod?🤣 Még velem nem lehet bírni? Kikérem magamnak😛
    Ha holnap délután nem leszel itt a megbeszélt időpontban, nagyon csúnyán megfoglak verni! 😁 Ezt a beszarásos polírozást meg kell ismételni 😁😉


    VÁRLAK... CSÓK 😘💋


    Wanda❤️

  • Egyeztetés:

    Üzenetben beszéltünk először, pikk pakk ment minden, mondtam egy számomra megfelelő napot és időt, egy kicsit korrigáltunk, de közös nevezőre jutottunk, kicsit már előre le is fárasztottam a hülyeségeimmel 😄, de abszolút partner a poénkodásban is, aztán fixáltunk egy pénteket, amit megerősítettünk a rendszerben is, így megköttetett a találka hivatalosan is.
  • Megközelítés:

    Egyik legforgalmasabb zuglói csomópont, parkolás mivel fizetős végre, nem vészes, szomszéd kereszt utcába rengeteg hely, persze mire mentem a címhez, ott a ház előtt is vagy 3 hely, 10 méterre a bejárattól, mindegy ilyen a formám, parkolásban sosincs szerencsém.
  • Helyszín:

    Jó elrendezésű, jó kilátású erkéllyel, városi panorámával, ennyit az ingalanos szövegről, fürdőben azt hittem, hogy a lenti CBA drogéria részlege előtt állok, bőség zavara komolyan, a villogó zuhanyrózsa elsőre beteg, de már gondolkozok a beszerzésén 🤣az edzőteremben vörös fény uralokodik, meg is dícsértem az armatúrát, az ágy remek a bírkozáshoz, ruha tárolás megoldott, abszolút otthonos.
  • Lány külseje:

    Mivel arckitakarással van fent Wandánk, így lehet kétely, de nyilván nem lesz, aki kedveli az ő karakterét nem lő mellé, az adatok láthatóak az oldalán, engem se a tetkó se a piercing nem zavar, sőt, pont fordítva, így még egy kicsit nyagyobb izgalom is van a dologban, de nem ér csalódás, aranyos, cuki pofi, lágyan csilingelő hang, fekete hajzuhatag, sötét szem, pozitív kisugárzás, sürögforog személyiség.
  • Action:

    A ház elől megkaptam az indító kódokat, az ajtóban már hiányos, minimális öltözetben fogadott, biztos nagymosás volt 😂, viccen kívül, én mondtam, hogy ne öljön nagy energiát a ruházkodásba, megmutatta a ringet, ruhák lehetséges helyét, és már fürdőbe állva, válogathattam a 80 termék közül ami elfoglalja a falat, közbe bejött dumcsiztunk, kicsit matat, ismerkedik a játékszerrel, segít megtörölni, nagyon lelkes, és vendég szerető, nincs időhúzás az biztos, vissza érve a vörös zónába, már majdnem elkezdené a műsort, de megelőzöm, nőké az elsőbbség, kap egy kis lefetyelést, igazi pörgőset, Wanda nem halk, de végre valaki aki nem az, ahhoz képest, hogy máshol suttognak, ő simán nyomja az élvezés hangját, párnát kicsit a fejére nyomja ha már átlépi a határértéket becslése szerint, tök jó, nekem tetszik, utána cseréltünk, és akkor villantott egy olyan polírozási technikát, ami joggal nevezhető, beszarásnak, a makk ápolása pedig, megérne egy OKJ tovább képzést, olyan gyorsan váltogatja az ütemet, a makk, a totális mélytorok, és a ki be szívás között, hogy csak kapkodod a fejed, mint ezt drum and bass ütemre, brutál, mire felfogod hogy mit csinál, már három lépéssel tovább ment, egyedi, sajnos hátránya is van, marha nehéz bent tartani az örökítő anyagot ilyen receptúra mellett, inkább kértem egy kis hátulról való csatlakozást, de annyira felhúzott, hogy nem bírtam sokáig, ez van ha valaki ért hozzá, itt komoly élvezések vannak kérem szépen 😄.

    Szünetben ittunk kv-t, meg dohányoztunk, mint két dohányosnak ez maga a mekka, egy menet után, beszélgettünk mindenről, mintha ezer éve ismerném, amúgy is könnyen kommunikálok, bármiről, bárkivel, de tényleg olyan fesztelenül, felszabadultan beszéltünk, mintha haverok lennénk régről akik dugnak néha, másodikra ülve kezdett bele a franciába, nem gondolkodik, belevág, még hatékonyabban, remek látvány, ahogy fel le jár a rúdon a fél homályban, hol gyorsan, hol lassan, közben hátulról finoman játszhatsz a sima kis lyukkal, ami azonnal nedves, nem kell síkosító egy gramm se, utána beleült, úgy cowboyosan, felveszi a ritmust, sőt diktálja is ha ellankadna a figyelmed, cserénél szemből is bevehető, a két lábat felnyomva, igazi kilátás, majd vissza váltva ismét hátulról lett végem, igazi ritmikus, csipő megfogós, pörgős menetben, mindenki élvez egy nem halkat, jó annyira én nem vagyok hangos mint Miss Gold 😅

    Egy hosszabb break után, ami már legalább két szál dohány terméket kívánt a lehiggadásra, az impulzusok feldolgozására, bele mentünk a harmadikba is, Wanda legnagyobb unszolására (eskü 😄), jó hát nem volt nehéz meggyőzni, bár szkeptikus vagyok a harmadik menettel kapcsolatban, de leakarta dönteni a korlátokat, szereti a kihívásokat, pláne az ilyeneket, azt mondta, ő megoldja, hogy sikeres legyen, engem meglehet győzni, mi veszteni valóm van, hát onnantól tényleg hurrikán lett, ahogy már a védjegye lett a szó, szinte keresztes hadjáratot folytat, hogy elélvezz, minden eszközzel, közben szemkontaktusban vagytok, egy jó egységnyi idő után, áttértünk egy kis tapsolásra, hol ő hol én, hol egyszerre vettük fel a hullámot hátulról, abszolút látványos élvezi a rodeót, ami jó optikai visszajelzést ad a lovagnak, mire már a lábam lezsibbadt a térdeléstől, eljött a kivégzés ideje, méghozzá szájjal, szerenécsre nem gulag módszerekkel, mindent, de tényleg mindent bevet, és fáradhatatlanul, és kihagyás, vagy akár üres másodperc nélkül, én már rég meguntam volna magamnak normál esetben 😂 sokszor közel voltam, de nem, majd felállított maga elé, és ülve folytatta, nem tudom meddig, húsz percig talán.

    Magam sem hittem volna, de én voltam az óranézős, mert dolgom volt, és mivel éreztem, hogy ez még never ending story, így jeleztem, hogy ebből nem lesz szerintem nem lesz felszabadulás, így nagy nehezen, de elengedte, el kellett venni tőle, lehűtöttem a munka darabot, jég hideg vízzel, ilyen intenzív használat után, kellett is neki.
  • Elszámolás:

    Nem tudom mik az extrák (Van amúgy? 😄) , de nem is kérdeztem rá, elszámolás a végén, szóba se került előtte se, nagyfokú bizalmat kaptam szerencsére, tájékoztatást kérhetsz a profilon, nem változik, korrekt, ár-érték arányban meg pláne, nem is tudom mi tudna még extra lenni.
  • Összkép:

    Igazából a főoldalon való pörgetés közben láttam meg egy Wandáról szoló himnuszt, és most nagy mellekre vágytam, lehet a napfogyatkozás vagy az EB miatt, nem tudom 😅, így hamar össze állt az igény, látatlanba is meggyőzött, de élőbe meg, hát az összes írása tükrözi, hogy nagyon ért hozzá mi kell a férfinak, és csinálja, keresi a vágyaid, mit szeretnél, hogy jó legyen neked, remek társaság, egy idősek vagyunk, egy generáció, nyílván az is segít a dolgon, és tényleg barát, barátnő érzésed van, akivel tudsz nevetni, hülyülni, beszélgetni. Tudtam, hogy nem lövök mellé, mivel bizonyított vendéglátó, de még jobb élményt kaptam, mint amire számítottam. Talán még lesz dolgom Zugló fele a jövőben.
Happy Massage