• Shila

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Shilával az ismeretsegünk nem új keletű. Régi időkre húzódik vissza. Könnyen egyszerűen, megy az időpont foglalás. Ahogy ő is irja. Visszajáros vendégei viberen is egyeztethetnek vele!
  • Megközelítés:

    Most a randi helyszínét négykerekű parppammal közitettem meg. A lakopark szerintem sokaknak ismerős. Parkolási lehetőség van a közelben, és méghozzá ingyenes. BKV járatai is sűrűn megfordulnak közelben. Könnyen megkozelitheto a randi helyszine!
  • Helyszín:

    Lakás állapotát illetően semmi változást nem tapasztaltam, de nem is háztűz nezobe érkeztem. Egyszóval tisztaság mindenhol, ízlésesen berendezve. Kozponti elemet elteveszteni nem lehet, egy hatalmas franciaágy ahol a kezelés zajlik! Szigorúan masszázs 😊
  • Lány külseje:

    Mit is tudnék írni a külsővel kapcsolatban. Képek tükrözik a valóságot. Sőt élőben még varázslatosabb a Hölgy. Csupa baj ,csupa kedvesség, természetes szépség és mindez alaptermészetéből árad belőle! Egy sexy fehér selyem pantos ruha ,vagy nem is tudom mi volt az. De ha nagykabát van rajta az sem zavart volna. Ő abban is bájos.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsra nem is tudom,hogy mikor került sor. De nem is az az atgyuros masszazs volt amit kaptam tőle. Ez inkább ilyen vagykeltő olajos teljes testét belevitte masszázsba. Hazudnék ,ha azt mondanám ,hogy nem voltak masszázs mozdulatai, amit tökéletesen hajt végre. Belecsempeszett egy kis nuru masszázst a kezelési tecnhikaba. Én csak moziztam, az ágy mellett elhelyezett tükörben. Csak, az a baj ,hogy ez nem sorozat mert,mindennap néznem, és elvezném hosszú órákon keresztül. 😊
  • Levezetés:

    Kényeztetés már ott elkezdődott, ahogy beleptem az ajtón. Hisz a látvány magáért beszél. Nagy mosoly és ölelés közepette üdvozoltük egymást, hosszú percekig, közben egy két csók is elcsattant. Nagyon finoman erzekien csókol. Már el is veszítettem a fonalat ezután az üdvözlés után. Mar csak sodrottam az árral. Itt hozzá kell tennem, volt egy két belső üzenet váltsunk, amiben kaptam egy ígéretet, talalkozasunk alkalmával ,fülembe súgja és meghálálja nekem.😊 Rossz fiu módjára én kértem tőle ezt a hálát. Amire persze igent mondott, és hogy mivel szeretne megtenni!! Mondtam rabizom magam, bajom nem eshet!😊. És jött is a csoda, amit ma kaptam tőle, azt az iszonyatos érzést feltölltődés,testileg lelkileg nem tudom megkoszonni. Ahogy ezt, véghez vitte, az valami iszonyatosan erotikusan testének, ajkanak, minden porcikajat bevetette. Én ezalatt csak aleltan tudtam feküdni és élvezni minden mozdulatat. Újra elölről is megismetelte. Elvesztem elvezetekben.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem tudom,Shilanal mit jelent. Mert az egész idő amit vele töltöttem el, az már extra számomra. Korrekt módon beveti az extrát 😊
  • Összkép:

    Ezek után ,hogy is tavoztam tőle ? Szívem szerint sehogy nem tavoztam volna. De ssjnos ilyen opció nincs az adtalapjan feltüntetve!
Happy Massage