• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága UncleJoe! ❤️


    Szeretném neked megköszönni a szuper randit amit együtt töltöttünk és ezt a beszit is 🙂
    Örülök, hogy úgy gondoltad érdemes újra meglátogatnod, hiszen nem vagyok pont az eseted, mégis mindketten milyen jól éreztük magunkat 😉
    Nagy hiba lett volna ezt kihagyni!

    Bár egy kicsit meglepődtem a piercinges dolgon, nem tudtam, hogy neked nem tetszik. Jó tudom, nem jöhet be mindenkinek. De ha így van, csak szólnod kellett volna 🙂 Szívesen kiveszem a kedvedért. Ha rövidebb abban a pillanatban a körmöm, akkor simán megoldható 😉
    Szerintem nálam alkalmazkodóbb ember nem létezik a világon. Mindent értetek, tudod 🙂

    Nagyon örülök, hogy ennek ellenére is ilyen csodásan érezted magadat a társaságomban. Ennél rosszabb sose legyen. Bár miért is lenne... Egy kedves, figyelmes férfi vagy, minden jó tulajdonsággal megáldva. Panaszra nem lehet okom nekem sem 🙂

    Remélem foglak még látni és tudjuk még fokozni ezt az élményt. Szerintem elég jól összecsiszolódtunk két randi alatt, ennél már csak még jobb jöhet 😉

    Úgyhogy várlak szeretettel bármikor, ha szeretnél újabb csodás időt eltölteni velem😉😛


    CSÓKOLLAK ÉS ÖLELLEK 😘


    Wanda❤️


    Ui.: Legközelebb csak a két 100-as testékszerem lesz rajtam, meg amit a lábam között úgy szerettél 😗😗😗😗

  • Egyeztetés:

    Mivel már ismertük egymást, személyes üzenetben kerestem Wandát a találkozó előtti este. Pár órán belül vissza is írt, másnap reggel még pontosítottunk, aztán a biztonság kedvéért (és mivel nem emlékszem a pontos címre), küldtem VTR-t. Simán ment.
  • Megközelítés:

    Zugló frekventált kereszteződésénél található nagy, pár évtizedes társasháznál járunk, ennek megfelelően BKV-val (ahogy én is jöttem) nagyon jól megközelíthető a hely, több fajta villamos, egy fajta busz, mindegyik majdnem a kapuban tesz le.
    A cím tök egyértelmű, csak egy kis beugróban található a bejárat, ezért nagyon kell figyelni, hogy ne szaladjon el mellette az ember.
  • Helyszín:

    Helyszín a sokadik emeleten (lift van), melynek teraszát bearanyozza a napfény, ha épp van. A lakás lakályos, kellemes levegő, csillogó-villogó tisztaság, mindennek megvan a helye, kifejezetten szépen berendezett a lakás. A fürdőben van minden, ami kell, a tusfürdő választékkal több drogériát is meg tudnék tölteni. Zuhanyfüggönyös kádban, színesen villogó zuhannyal tisztálkodhatunk. Jobb esetben akár párosan is ;)
    A SZOBÁBAN a félhomályt Twin Peaks-vöröses hangulatvilágítás teszi átláthatóvá, hogy azonosíthassuk a hatalmas ágyat és a többit. A gyorsan fölöslegessé váló ruhákat szobainas vagy puff várja.
  • Lány külseje:

    Wanda ezúttal a melegre való tekintettel egy igen testhezálló bőrszerkóban várt (pestiesen szólva: meztelenül). Jól állt neki. Rövidesen (vagyis inkább nemsokára, hogy álszerény ne legyek) nekem is. A rengeteg képhez nehéz informatívan mit hozzáfűzni. Egy formásan gömbölyded, nem magas, csupa mosoly, festett fekete hajú kedvesség fogad, esetünkben szájrapuszival, és már vonzza is a kezem a megakeblek irányába, de én a kézmosásig még hősiesen kitartok. Nem vót könnyű. Van jópár tetkó, én ezt szeretem, piercing a száj fölött (ezt kevésbé, ezért nem max. pontos ez a rész). De Wanda engem nem is annyira a külsejével, hanem a sok beszámolóból is lejövő szuper hozzáállásával nyűgöz le. Itt dicséretként jegyezném meg, hogy általában a valamivel vékonyabb lányokat részesítem előnyben, de látjátok, Wanda kivétel, mint fentebb is írtam, hozzá még vissza is jöttem, nagy örömmel. Mosoly és vidámság az első pillanattól az utolsóig, végig nagyon szolgálatkész, élvezi, hogy ott vagy. Nálam az utánkövetés is figyelemre méltó. Találkozó után is mindig rámírt itt, az oldalon, sőt egyszer két találkozó között is, csak úgy, hogy mi van velem.
    Na de a külsőre visszatérve, a méretes, természetes cicikkel, a harapnivaló popóval és combokkal és a simára borotvált, mindig nedves és illatos puncival nem lehet betelni.
  • Action:

    Röviden: első találkozásunkhoz hasonlóan ismét többször szétszedtük, majd összeraktuk egymást. Részletek alább.
    A gyors vetkőzés, bőséges kínálatból választott víz fogyasztása után előzetes kérésemre közös fürdéssel indítottunk. Wanda gondosan beállította a hőfokot, tusfürdőt választottam, és indult lecsutakolásom, különös tekintettel a már vigyázzban álló kobrettire, mely öblítése után második fázisként nyelves csutakolást is kapott. Majd Wanda irányításával nekem is le kellett tisztogatnom őt (bár ő már letusolva várt), aminek eredményét szintén ellenőriztem szájjal, különös tekintettel a cickókra és puncira. A szobába érve gyorsan felterítettük a friss lepedőt. Szerencsére Wanda eleget igazgatta épp jó szögben behajolva ahhoz, hogy megkóstolhassam a püspökfalatokat, melyhez készséges rámtolatással segédkezett. Erős a gyanúm, hogy annyira nem is szorult az a lepedő már igazgatásra. Ezután leheveredtünk, folytatódhatott a már zuhany előtt is elkezdett, egész randit végigkísérő csókcsata, barátnősen, hol nyelvvel, hol anélkül, majd testét végigcsókolgatva eljutottam a mézescsuporhoz, ahol tapasztalt serpaként segítettem Wandát első gyors csúcstámadásában. Kicsit "neheztelt", hogy ily gyorsan elfojtottam a lélegzetét, kis pihegés után eljött hát a bosszú ideje. A vehemens, mélytorkos momentumokban gazdag, változatos pózokban végrehajtott, ahol mindig más kerül az ember keze ügyébe, zsáksimivel, -nyaldosással tarkított bosszúé. Azonban mivel így általában nem tudok elmenni, némi élvezkedés után kértem a gumit, és missziben tettük egymást magunkévá nagy szenvedéllyel, aminek végén csaknem egyszerre kapituláltunk. Ezután Wanda gondosan letisztogatott, elszaladt egy pillanatra, majd vízivással tarkított összebújós pihenés következett.
    Némi regeneráció után elkezdődött a második kör, mert hívogatott a mesés nektár völgye. Kisvártatva újra eljött a bosszú ideje, melyhez kíséretként kértem egy 69-et, hogy egyikünk se végezhesse tiszta fejjel a feladatát. Hirtelen eszembe jutott, hogy nevelésem alapján ez pont az a helyzet, ahol kihagyhatatlan a kebelszex, elő is álltam az ötlettel, és pár pillanat múlva már dugtam is az ágytámla szélébe kapaszkodva a kobretti csúcsát újra és újra megnyalintó, majd magát türtőztetni nem bírva be is kapó Wanda cickóit. De ebben a gyönyörök kertjében nem tud az ember hova kapni, így aztán javasoltam egy gyors gumihúzást, kutyusba váltást. A fenséges feneket markolva-döngölve aztán valami átkattant újra, átvette felettem az uralmat az állat, de csak jó értelemben, melyhez Wanda is igen buzgón asszisztált. Majd kölcsönösen élvezetes hosszú percek után ismét pihenésre volt szükség. Wanda már kérdezte is, mikor várható a harmadik kör? Melyre azt feleltem, hogy az én tűrőképességemnek is vannak határai, előbb fújjuk ki magunkat. Így aztán előbb összebújva, simogatva beszélgettünk egy sort.
    De végül újra a tettek mezejére kellett lépni, ha két ilyen halom terül az ember előtt, nem tud nem rácuppanni időről időre. A hosszú cuppogás és kobretti energikus felkészítő kurzusa után jött a még kimaradt kedvencem, a lovaglás. Emlékszem, itt tulajdonképen le is nyűgözött, hogy ekkorra már jól összecsiszolódott (ééérted) csapatként mennyire kooperatívan csináltuk. Őrületes volt és harmadik kör lévén nem rövid, de nyilván megérte a befektetett időt. Gondos letisztogatásom és a víz kivégzése után erőt vettem magamon, hogy elinduljak a zárófürdésre, ami közben megcsodálhattam Wandát cuki egeres köntösében is. Majd öltözés és könnyes búcsú után irány haza.
  • Elszámolás:

    Ezt A SZOBÁBA érkezés után intéztem diszkréten a lapostévé mellé helyezve , mikor Wanda kifáradt nekem vizet hozni. Szóba sem került. A környező viszonyok és az alapján, hogy mivel szembesülünk, már-már hihetetlenül kevés a kért hozzájárulás mértéke, ha nem hiszed, nyomd meg a bővebb infót! A "megérte" már nem is elég jó kifejezés arra, hogy mennyire. Extrák, ha jól tudom nincsenek, de ami wan, azzal Gold kisasszony teljes erőbedobással ápol le.
  • Összkép:

    Szerencse, hogy mostanában formában vagyok, mert volt egy pillanat, ahol nem voltam biztos benne, hogy képes leszek a saját lábamon távozni :) Szétkaptuk egymást, nem is egyszer, de ahogy Wanda is megjegyezte, épp ezért mentem. Mint többször jeleztem, ez már a második látogatásom volt, szóval nem kérdés, van-e kedvem visszatérni, nem bántam meg.
Happy Massage