• Pema kisasszony

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetését több oldalon is láttam, de a beszamolok.com-ra hivatkozva vettem fel vele a kapcsolatot, mert itt nem a masszázs kategóriában szerepel. A bemutatkozásában az új vendégektől telefonhívást kért, ezért telefonon hívtam. Nem vette fel, de hamar visszacsörgetett. Felhívtam, tájékoztatott az elérhető szolgáltatásokról és az árakról. Pár nappal későbbre foglaltam időpontot, mert akkor értem rá. 10 órára szerettem volna menni, de dolga volt, így a 11 óránál maradtunk. Megbeszéltük, hogy a találkozás napjának reggelén SMS-ben is megerősíthetem, hogy megyek hozzá, illetve a címet is elküldi majd.
  • Megközelítés:

    A címet (házszám nélkül) az általam reggel küldött időpont-megerősítő SMS-re válaszként kaptam meg, és azt is írta, hogy a találkozó előtt negyed órával felhív. Így is történt, hívott, megadta a házszámot, és az instrukciókat a parkoláshoz. A könnyen megtalálható ingatlan előtt parkoltam az autóval, ingyen.
  • Helyszín:

    A ház még az előző évezredben épült. Szerethető. Legalábbis, ha az ember átlagos magyar lakásokban töltötte az egész életét. Van egy kisebb méretű kutya, az udvaron áthaladva lehet találkozni vele.

    Nem figyeltem meg túl alaposan a fürdőt, de nem tűnt fel semmi különös. Volt tusfürdő, szappan, törölköző, szájvíz és kád előtti kilépő. Vittem magammal viszonylag enyhe illatú golyós dezodort fürdés utánra, de arra kért, ne használjam. A bemutatkozásában szerepel, hogy nem szereti az erős illatokat, úgyhogy a kérése nem ért meglepetésként, és nem volt probléma.

    Több alkalommal innivalóval és édességgel kínált.

    A képeken láthatótól eltérő szobát használtunk. Feltételezem, hogy a fotókon az emelet másik szobája lehet. Mi egy hétköznapibb berendezésű kisebb szobában voltunk, benne egy nagy ággyal. Volt ott egy komód, rajta a zenéért felelős készülékkel. Ez a helyiség közelebb áll hozzám, de egyszer a fényképeken láthatót is megnézném.
  • Lány külseje:

    A negyven körüli nők mindig nagyon bejöttek nekem, így örömteli meglepetésként ért, hogy valamivel idősebb (és vonzóbb), mint a képek és a katalógusadat alapján gondoltam. Sok haja van, kissé vastag szálú, sötét, hosszú, hullámos, gyönyörű. A szeme és a tekintete szép, tiszta. A koponyája kisebb vagy kecsesebb, mint a magassága alapján gondolná az ember. A nyaka és az álla nagyon tetszik, kibeba...ttul szép és kívánatos. A kezeit valószínűleg lehetetlen nem szeretni. Hosszú műkörmei vannak. Az alapfelszereltségű körmök jobban bejönnének, de ezekkel sem volt bajom. A punciszőre fazonra nyírt. A bőre az életkornak megfelelő, csodálatos, ízlésesen barnított. A fel nem sorolt porcikái kellemesek, vonzóak.

    A hangja egyes vonásai kicsit vidékiesek, a szó legszebb értelmében. Van benne valami, ami a nagyvároslakók görcsös feszülése helyett egyfajta vidéki jellegű lelki emelkedettséget ad neki.
  • Action:

    Két perccel korábban érkeztem, felhívtam, kijött a házból és beengedett a kapun. Az alakjára idomuló hosszú, bordó ruhát viselt. Első látásra kicsit erős volt a színe és a szabása egy rákosligeti udvarhoz, de végül is az erős színek általában az életet szimbolizálják, onnan meg már csak egy lépés a szexualitás (újdonsült szülőknek más lehet a véleménye).

    Bementünk a házba. Levettük a lábbeliket, és felmentünk az emeletre. Sokat kérdezett és beszélt. Nem túl sokat, csak sokat. Már első pillantásra látta, hogy visszahúzódó vagyok, és beszéddel próbálta oldani a feszültséget, illetve így el tudta kerülni, hogy osztozzon velem a hiányosságom áldatlan hatásaiban. Valójában pont annyi feszültséget teremtett a beszédével bennem, mint amennyit oldott, szóval tulajdonképpen működött a dolog.

    A szobában megkérdezte, hogy szeretnék-e fürödni, és elmondta, hogy a szobaajtó mögötti fogasra akaszthatom a ruháim. A szobában kellett levetkőznöm, miközben ő is arrafelé volt. A meztelenséggel nyilván nincs baj, csak kellemesebb a tényleges együttlétig mindkettőnk testének rejtve maradni, hogy legyen mit feltárni. Amíg vetkőztem, kinyitotta a kádban a csapot, hogy odaérjen a meleg víz. A gyors fürdés során is a környéken motoszkált. A jelenlététől olyan érzésem volt, mintha felügyelne, sürgetne. Alig tudtam megtörölközni, és szájat öblíteni, és már ragadott is el a fürdőből. A kádból lassan csorgott le a víz, így esélyem sem volt kiöblíteni magam után. (Szeretem tisztán (habtól és szőröktől mentesen) hagyni a kádat, mert szerintem így normális, és megszoktam a kiöblítés szeánszát.)

    A szobába mentünk. Megkérdezte, legyen-e zene, és milyen. Én a csendet választottam. Ő a zene mellett érvelt a külső zajok miatt, ezért halk zenében egyeztünk ki. Érdeklődött, hogy mit szeretnék, mit csináljunk, de végül rá bíztam, aztán majd meglátjuk. Elmondta, hogy masszázs lesz, aztán erotika, aztán még masszázs és erotika, stb.

    Levette a ruháját, ami alatt nem viselt semmit, csak a képein látható derék- és bokaékszereket, és egy kevés szőrt az ölén. Nekem nem jött be a gyors lemeztelenedés, mert a szobai vetkőzésem és a fürdés körüli jelenléte után ezzel a mozzanattal más aktussal nem pótolható izgalmaktól estünk el. Kevés tapasztalatom szerint hasonló ingatlanokban (ahol ki kell menni a szabadba beengedni a vendéget) a vendéglátók úgy szokták, hogy a vendég által a vetkőzésre és fürdésre fordított időben átöltöznek egy lengébb, kényelmesebb ruhába. Utána az akció előtt van egy ismerkedős, közeledős rész, amikor a vendég is visel valamit (ha akar), ha mást nem, törölközőt a dereka körül.

    Az elmúlt néhány perc miatt kissé csalódott voltam, de a gondolataimban gyorsan elengedtem a dolgot, mert a történteken csak úgy lehetett volna változtatni, ha visszamegyünk az időben, és a találkozás előtt megbeszéljük ezt a pár részletet. Következő alkalommal jobban figyelek erre.

    Az ágyba mentünk. A hasamra feküdtem, ő pedig nyaktól talpig megmasszírozott. Nem volt túl erőteljes, sem hosszú. Bemelegítésnek jó volt, kicsit ellazított. Közben beszélgettünk, de felajánlotta, hogy ha akarom, csendben is maradhat. Örültem, hogy beszélt, mert volt valami kedves, felemelő a hangjában.

    Az erotikás rész jött. Én nem voltam nyitott rá, így mindegy volt, mit csinál. A farkam állt, de ennyi, a "lelkem" feloldatlanul maradt. Sok mindennel próbálkozott, majd megkérdezte, mit tegyen, mit szeretnék, mitől érezném jól magam. Végül is az ölelésnél/bújásnál maradtunk. Simogattam. Nekem ezek estek jól.

    Közben újra és újra próbálkozott ezzel-azzal, simogatással, csókokkal, szopással, stb. Tetszett, hogy igyekszik, és nem igazán tudtam, hogy mondjam el, hogy nincs értelme. Valahogy sikerült, és meg is értette. Persze azért néha még megkísérelt bevetni máskor szokásosan beváló dolgokat. A punciját is kínálgatta, de nemet mondtam. Amikor azt kérdezte, miért, olyasmit válaszoltam, hogy a punci önmagában nem túl érdekes. Egyetértettünk.

    Szerettem a nyakát simogatni, számomra ez volt a legizgalmasabb, legörömtelibb rész. Még négy-öt óra a nyakával, és kezdtem volna nyitni az izgalmakra. :)

    Úgy gondoltam és gondolom, hogy unatkozott velem. Szavakban és tettekben nem éreztette, de a testbeszéde számomra jó párszor ezt sugallta. Egyszer megkérdeztem, hogy miért ad ki a helyzethez kevéssé passzoló sóhajtásokat, nyögés-szerűségeket. Azt mondta, minden kiadott hangja őszinte, és az örömét fejezi ki. Elfogadtam. Volt és van bennem kétely, de nincs ezzel teendő. Nagyon tetszett, ahogy a kettőnk közti viszonynak megfelelően és emberien kezelte a helyzetet.

    Öleltük egymást, egymáshoz bújtunk, simogattam, fogdostam, beszélgettünk, hallgattunk, ő néha próbálkozott valamivel örömet szerezni, máskor pedig nyugalmas teret engedett az aktivitásomnak. A részleteket nem írom le. A teste összes porcikája minden pózban gyönyörű volt. Nincs erről mit írni már. Kihoztuk a lehetőségeinkből, amit lehetett.

    Emberséges nő. Jó és értékes volt vele tölteni az időt.

    Aranyos volt, amikor a búcsúzásnál még felemlegette az "a punci önmagában nem túl érdekes" mondatot, és nevetett.
  • Elszámolás:

    A csokrot a találka elején kérte. Az előre megbeszélt mennyiségű virágot adtam, és a távozásomig elöl hagyta őket.
  • Összkép:

    A bemutatkozó oldala alapján érdekes embernek tűnt, és a találkozás során – a várakozásaim felülmúlva – annak is bizonyult. A fényképei láttán elképzelt személy különbözik az általam "megismert" nőtől. Élőben egyrészt sokkal szemrevalóbb, másrészt a képekből nem jön át, milyen lelkülettel fordul a vendége felé.

    Az első tíz percben lezajlott az összes kellemetlenebb történés, a maradék közel két óra kellemes élmény volt. Ennél jobban csak olyan nővel éreztem volna magam, akit szeretek. Vagy egy szexi pszichológussal.
Happy Massage