• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Kedves! 😇
    Örülök neki hogy jól érezted magad, természetesen várlak vissza!
    Köszönöm szépen hogy megírtad a randinkat, főleg a szakállas részén nevettem ismét egy nagyot 😁😁😄🥰💋
    Csók N

  • Egyeztetés:

    Nancyyt telefonon kerestem fel, megbeszéltük, hogy VTR-en pontosítunk, és a randi napján a VTR-n adta meg a címet is. Kedves volt a hangja, nem ragozta túl a dolgokat, feltételezte, hogy aki a honlapról akad rá, tudja, mi a helyzet.
  • Megközelítés:

    A Puskás Aréna közelében egy hangulatos társasházba kellett mennem. Minden nyugodt és csöndes volt, nemúgy, mint majd ha EB-meccs lesz a napokban! Mivel a virágosnál sor volt, és féltem a késéstől, a kedvenc virágját úgy oldottam meg, hogy az útba eső hotel parkjából loptam néhány szál rózsát.
  • Helyszín:

    A diszkrét lakáson egy másik lánnyal osztozik, de ezt csak abból tudtam meg, hogy mondta…Illetve a ruháimat behozatta a szobájába. Ez a szoba a halk zenével, hangulatvilágító füzérrel, ami a parkettán sorjázott, kiválóan megfelel az erotikus célnak. A fürdőben minden szükséges kellék megvan, a zuhanyrózsa még diszkófényekkel is bódított, a feles kupicába pedig ezúttal nem pálinkát, hanem Listerint kellett tölteni.
  • Lány külseje:

    Nancyy-nek csodálatos képei vannak az oldalon, és az életben is éppoly istennő-külseje van, de nekem az még jobban bejött, hogy a kevesebb sminkkel, retus nélkül sokkal természetesebb és közvetlenebb az arcának a kisugárzása. Reneszánsz szépség dús idomokkal, és igaza van az egyi beszinek: órákat lehetne csak a kebelivel vagy a farával eltölteni, egy egész rózsalugast lehetne itt elkölteni
  • Action:

    Az ajtó résnyire nyílt, és nem állt ott senki, mire azonban megijedtem volna, és kutatóan beljebb óvakodtam, elibém toppant egy olyan body-ban, ami kiemelte amúgy is dús kebleit. Mivel én először voltam nála, ennél feszültségfokozóbb nyitányt el sem lehetett volna képzelni. Beinvitált, a szoba megtekintése után törüközőt nyomott a kezembe, mondván, irány a fürdő. Mivel végre itt a nyár és az izzadtság, nem is kellett kétszer mondania. A tisztaságra és a rendre amúgy elég kényes, figyelni kell rá!
    Mivel egy picit zavarban voltam, hasra fektetett, és egy laza masszázzsal kezdett. Közben elmondtam férfias keserveimet, amire ő azt tanácsolta, kényeztessem őt, abból baj nem lehet. Természetesesn viselkedett, és ez nekem is jól esett. De ami ennél is jobban esett, az az ő teste! Néhány csók után hatalmas melleit kezdtem el nyalogatni, puszilgatni. Aztán lejjebb vándoroltam, mondta, ő is azt szereti, ha ott lent babusgatják. A finom érintéseket szereti – sok más nőhöz hasonlóan – rám is szólt, ha egy picit is keményebben vettem szájba a bimbaját vagy a csiklóját. Viszont amikor eltaláltam a megfelelő érintést, ő is ütemesen mozgott. Amikor a száját csókoltam, akkor meg kacarászott, mivel a szakállam csiklandozta, és ehhez nem volt hozzászokva. Lent meg én tettem szóvá, hogy engem meg az ő puncija szúr, amire úgy reagált, hogy újra leborotválja, ha akarom, dehogyis akartam! Egy kicsit púcsított négykézláb, hogy gyönyörködhessem formás farában is. Aztán kértem, hogy most vegye át ő az irányítást. Na, be kell vallanom, hogy csúszkamasszázst életben először itt éltem át, és ezekkel a keblekkel egy kész csoda volt. Ahogy jobbról-balról siklottak a puha dunyhácskák a heréim és a farkam körbesimogatva….Aztán egy kis franciázás következett, ami megérne egy-két Michelin-csillagot is. Kértem, hogy húzzon gumit, és lovagoljon meg. Szókimondó asszonyság megjegyezte, hogy ezt a pózt kedveli a legkevésbé, de ez nem látszott meg a galoppozásán. Aztán váltottunk kutyusba, ezt már ő is sokkal inkább élvezte. Amikor kissé ellankadtam, hogy új erőt csiholjon a szerszámomba, egy – ugyancsak nem tapasztalt – lingamasszázsban részesített, aminek közepette gyorsan végem is lett, még ő se vette észre az első pillanatban. Mindenesetre ez egy csodás órácska volt. Pár percig még beszélgettünk, én elmondtam neki, miért lesz felejthetetlen nekem ez az óra, és hogy visszatérek, bizony. A rózsaszálakat addigra már odatettem az asztalkájára.
  • Elszámolás:

    A jelzett rózsaszálakat vittem, korrekt volt az elszámolás.
  • Összkép:

    Nancyy-ben az fogott meg, hogy egy szókimondó leányzó, nem köntörfalaz, szól, ha jó, szól, ha nem, de mivel ezt magától értetődő természetességgel teszi, nem bántó. Sőt, lehet vele humorizálni!
    A legtalálóbb kifejezés rá talán a természetesség: a teste is (no szilikon!), a szellemisége és a karaktere is.
Happy Massage