• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, pár csörgés után felvette. Sikerült elsőre megbeszélni egy órával későbbi időpontot.
  • Megközelítés:

    13. Kerület új építésű része. Szép, igényes társasház. Parkolás az utcában vagy a közeli panelok előtt könnyen megoldható.
  • Helyszín:

    Célnak megfelelő lakás, modern igényes berendezéssel. Tiszta fürdőszoba minden szükségessel ellátva.
  • Lány külseje:

    Mivel nem sokkal előttem érkezett ő is ezért még utcai ruhában fogadott, fekete nadrág és pulóver szettben magassarkúban. Már ekkor kezdett kukac mozgolódni. Beszélgettünk közben levetkőztem és letusoltam. Utánam ő is elment tusolni, pá percet kellett várni de megérte. Fürdőből már combfixben és egy sejtelmes comb középig érő köntösben jött ki, ami elég sejtelmes volt. E szett láttán kukac elérte a maximális keménységet.
  • Action:

    Ajtónyitás után még utcai szettben fogadott puszival köszöntöttük egymást. Majd én és ő is el fürdőbe. Fürdés után már a korábban leírt szettben fogadott és állva csókolózni kezdtünk, közben ő markolta kukacot én pedig magamhoz húztam és popsiját markoltam, ami tetszett neki. Lassan az ágyhoz mentünk hanyatt döntöttem és folytattuk a csókolózást. Majd elindultam lefelé melleit csókolgattam, utána puncit nyaltam egy kicsit. Kellemes volt de eredmênst nem sikerült elérni, ekkor következett Rami. Hanyatt parancsolt, csókolóztunk és végig puszilt egyre lentebb haladva. Először csak simogatta kukacot és engedélyt kért golyszik kényeztetésére amit megkapott. Le-fel nyalogatta kukacot és golyszikat utána változatosan franciázott, hol csak a makkot, hol egesz hosszában vagy csak a golyszikat nyalogatta. Amikor kezdett már nagyon jó lenni kértem a gumit és meglovagolt, közben csókolóztunk, én is aládolgoztam néha. Fordulást kértem amit összebújva szétcsatlakozás nélkül abszolváltunk. Missziben dugtunk tovább csókolózva, innen kutyusba fordultunk. Lehetett adni neki rendesen, lehasalt és úgy löktem hátulról. Elfáradtam és kértem szájjal végezzen ki, amit meg is tett és kérésemnek megfelelően melleire élveztem, szép látvány volt ahogy a nedű folyt két szêp melle közt. Letakarítottuk egymást ő letusolt majd kaptam masszázst. Közben elsztoriztunk, beszélgettünk nagyon kellemes volt csak elrepült az idő, sajnos hosszítani nem tudtunk, pedig egyszer még megdugtam volna.
    Öltözês, Búcsú és mentem utamra
  • Elszámolás:

    Ár értek arányban teljesen megfelelő.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Nála. Kedves, nagy dumás csajszi aki kimondja ami a véleménye. A második menet elmaradása ellenére se volt hiányérzetem.
    Aki barátnő feelinget keresi annak Rami tökéletes választás.
Happy Massage