• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Édes drága! 😇
    Először is köszönöm , hogy megírtad a randevúnkat , csudi jó lett úgy gondolom..🥰másodszor köszönöm hogy igazi finom úriember voltál, nagyon jól éreztem magam veled, természetesen várlak máskor is szeretettel, de ezt úgyis tudod!!! 🥰🥰🥰💋💋💋😋
    Csók N

  • Egyeztetés:

    Nancyy hirdetésével itt , az oldalon találkoztam.Kedves mosolya gyorsan megtetszett,ezért áttanulmányoztam adatlapját,néhány beszámolóját, és bekerült a kedvencek közé.
    Egy szép napon,nagy meglepetésemre jött Tőle egy ajánlás. Ráírtam,hogy megköszönjem a megelőlegezett bizalmat ,váltottunk néhány belső üzenetet,majd ezt követte egy telefonos ,,interjú'', mely sikerén felbuzdulva egyre gyakrabban igyekeztünk egymás hangját hallani.
    Ma hajnalban,útban hazafelé a gyárból,,véletlenül'' ismét Nancyyt tárcsáztam. Egy hirtelen ötlettől vezérelve rákérdeztem a táncrendje foglaltságára, majd a számomra kedvező válasz hallatán meg is állapodtunk egy ismerkedős órácskában. Hogy bizonyítsam szándékaim komolyságát,és tisztességtelenségét,vtr segítségével is megkértem Nancyy kezét-mását, amire gyorsan igent is írt az e-naplómba. Nem maradt más hátra, mint kivárni a randiig hátralévő néhány percet.
    Nancyy minden fronton könnyen elérhető,és rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Vtr-n kapott cím alapján nemzeti stadionunk környékét kell megcélozni.
    Címet GPS ismeri, könnyedén oda irányítja a vándort.
    Parkolás fizetős,viszont meglepetésemre elég sok szabad hely volt, akár még a fák alá is le támasztható a járgány.
    Tömegközlekedéssel érkező kalandorok a metró állomás körüli csomóponttól pár perc sétára számítsanak,de utána láttam a BKK egyik piros színű gumikerekű villamosát a ház közelében megállni, tehát ez is opció lehet.
  • Helyszín:

    Nancyy rejtekhelyét egy újabb építésű társasház nem túl vészes magasságában találjuk.
    A lakás két szobából áll,melyek kisebb nappaliból nyílnak. A ragyogó tisztaságú, fiatalos, modern berendezésű kuckó szemmel láthatóan célirányosan funkcionál,de a diszkrécióra gondosan ügyelnek a Hölgyek nincsenek kínos pillanatok másokkal.
    Tisztálkodásra modern,jól felszerelt beépített zuhanyfülkés fürdőszoba szolgál.Fülke padlóján csúszásgátló szőnyeg van,bőséges tusfürdő készletből válogathatunk,nagy meglepetésemre még egy igen tisztelt MT fétisét, azt a bizonyos kék Denimet is észrevettem,és gondosan éltem is a kínálkozó lehetőséggel... Bocsi, Manó!😄
    Tusolás végeztével tiszta, száraz kilépőn állva száríthatjuk habtestünket a nagyméretű,puha törülközővel.
    Mosdó kagylónál többféle szájvíz található,öblögetésre üvegpohárkák vannak előkészítve,illetve néhány dezodor is segíti a felfrissülést.

    Leányszoba elég tágas,van mindennek hely kényelmesen.Szobainas őrzi a ledobott göncöket,komód,asztalka az apró holmiknak,sarokban fotel,a másikban kanapé, kisszekrény az elkövetkező szeánsz kellékeivel.
    Kényelmes, nem nyikorgó franciaágyon zajlik a randi érdemi része. Kellemes hangulatvilágítás, diszkrét háttérzene segíti az ellazulást.
    Összegében a helyszín tökéletesen megfelel egy kellemes,erotikától túlfűtött randi céljainak.
  • Lány külseje:

    Kedvesünk a húszas évei végében járó,igencsak kellemes megjelenésű leányzó.
    Kb 170 centis magasságával arányos testalkatú,kívánatos ízig-vérig Bombanő!
    Bár portfóliójában van néhány arcos kép,de ezek nem tükrözik a belőle sugárzó kedvességet, vidámságot. Sokat ígérő kék szemeiben könnyű elveszni,bájos arcát,csókra álló ajkait hosszú, dús festett szőke hajzuhatag keretezi.
    Amint hirdetésében is jelzi,nem nádszál kisasszony,hanem egy igazi,formás Nő,akin van mit fogni, mellesleg értem itt igencsak méretes,asszonyosan gömbölyű formás kebleit,melyek ugyan hangyányit gravitálnak,de ez nem csoda,ilyen gyönyörűségek esetén. Kényeztetésnél bimbói felmeredve követelik jussukat.
    Bőre finom,selymes tapintású,popsija kemény,ruganyos, harapnivaló. Combja rejtekében megbújó illatos kelyhe borotvált,a vele való törődést zamatos nektárral hálálja meg .
    Ez ugyan nem külső leírás,de Kedvesünkről tudni illik, hogy Ő egy mosolygós, intelligens,életvidám jó humorral megáldott Nő.
    Már a megpillantásakor rabul ejti a gyarló férfit,és gyorsan felszínre tör az a bizonyos ,,meg hát''! érzés.
  • Action:

    Pontos érkezést követően telefonon kaptam meg a bejutáshoz szükséges varázsigét, majd diszkrét nyálcsorgatással igyekeztem is a Tündér-lak ajtajához.
    Ajtó feltárult, beléptem,Nancyy előbújt az ajtó mögül, fekete köntöst és valami fekete bodifélét viselve igyekezett elvenni az eszemet,jelentem teljes sikerrel!

    Mikor már önerőből képes voltam két egybefüggő szót is elmakogni,bemutatkoztam, és rákérdeztem,hogy maradhatok-e?
    Erre Nancyy átölelt, és szájrapuszikkal jelezte,hogy előbb még lenne némi dolgunk egymással.
    Topánkáimat leparkoltan a kijelölt helyen,majd követtem Kedvesemet a gyóntató szobába.

    Átadtam Neki némi kis édességet, diszkréten belerejtve szerény rezsi hozzájárulásomat,majd kis beszélgetés közben megszabadultam ruháimtól, és egy igazán nagyméretű törölközővel a kezemben Kedvesünk elkísért a fürdőbe.

    Gyorsan,és alaposan letusoltam a legenda szerint bűvös hatású kék Denimmel,majd szájvizezés után iparkodtam vissza, picit aggódva, nehogy Nancyy nélkülem kezdje el a foglalkozást.

    Vallató szobában örömmel láttam,hogy Kedvesem, immár fogadó szettjétől megválva,csupán egy kacér mosolyba öltözve várt.
    Kérésére hasra feküdtem az ágyon, ami álló cerkával ugyan nem volt egyszerű,de szeretett volna egy kis ismerkedő,kényeztető maszzázzsal kezdeni.

    Inkább simogatva,mint erősen gyúrva olajjal masszírozta a hátamat, majd kérte,hogy forduljak meg, és segítsek beolajozni kebleit. Naná,hogy lelkesen olajoztam az elém tárt hívogató ikreket.
    Kedvesem szépen elkezdett rajtam csúszkálni,mind lejjebb véve az irányzékot,mígnem azt vettem észre,hogy az eddig bambán álldogáló Kispajti szorult helyzetbe került Nancyy formás keblei között.

    Kedvesem intenzíven csúszkált kebleivel rudamon,majd éreztem,hogy ikrei simaságát forró lehelet váltja fel,ahogy megcsókolta bűntársam kobakját. Lágyan körbenyalogatta, majd lefelé haladt a száron és csókokkal üdvözölte a csatolt tartományt is.
    Egyszer csak kíváncsi nyelve ismét felcsusszant botomon,aztán lágyan ajkai közé vette asszisztensemet,amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett is.
    Lágyan , ráérősen kényeztette foglyát, érezhetően nem kivégzésre,hanem az öröm elnyújtására törekedve.

    Mivel kezdtem magam túlságosan is jól érezni, engedélyt kértem,és kaptam a kölcsönösségre.
    Elvettem Kedvesem játékszerét, majd miután Nancyy kényelembe helyezte magát,megpuszilgattam szép szemeit, arcát, lassan elindultam felfedezni a számomra oly kedves Déli tájat.

    Először is tiszteletem tettem a formás halmoknál,ahol megállapítást nyert,hogy ezek bizony nem tízperces, hanem egész estét betöltő csodák! Lelkesen csókolgattam simogattam a finom ciciket, majd nyelvemmel gondozásba vettem a már hegyesen álló bimbókat,melyek olyanok voltak,mint két málnaszem a cukorgallérkával.

    Miután kedvemre, és remélem, Nancyy kedvére is, kiéltem kisbabás cici iránti vágyaimat, tovább haladtam eredeti célom felé, utamat apró csókokkal meghintve.
    Úticélomhoz érve egy borotvált, illatos kelyhet találtam. Finoman megsimogattam,majd nyelvemet végighúztam a vágyakozó szárnyacskákon. Érezve a kedvező fogadtatást,mélyebben nyalintottam a szirmok közé,igyekeztem alaposan felderíteni a hívogató mézescsuprot.

    Nyelvmunkám hatására lassan kéjgyöngye is előbújt rejtekéből, követelve a neki járó törődést.A kényeztetés hatására egyre bővebben csordogált Kedvesem örömnedve is,mit vidáman lefetyeltem, mint kismacska az elcsent tejfölt.Erre már elég erősen megjött Nancyy hangja is, érezhetően nem volt kedve ellénre a ténykedésem,mert hirtelen eltolta a fejemet és összezárta formás combjait.

    Kis pihenő,és némi folyadékpótlás után véletlenül (?)keze ügyébe akadt az éledező Kispajti, erre hozzábújt,és ajkai között felkeményítette a vitézt.
    Majd gyorsan vv-t applikált játékára,és megkérdezte,hogyan szeretném a folytatást. Mivel ugyebár lovas nemzet vagyunk, ezért megkértem,hogy hagyományőrzőként lovagoljon egyet.

    Mosolyogva szállt nyeregbe, és lassan öle mélyére engedte bűntársamat. Mikor már forró barlangja teljesen körbefont, lassan mozogni kezdett rajtam, aztán kicsit tempósabbra vette a dolgot. Közben én is igyekeztem alulról diktálni az ütemet,simogatni popsiját,előttem ringó formás kebleit. Időnként pihenésképp rámhajolt, ilyenkor én tempóztam jobban.

    Elég sokáig tartott a vágta,de ugye ilyen édes kínt a végtelenségig nem lehet bírni,ezért megkértem a franciás befejezésre.
    Kedvesem leszállt lováról,lekaptuk a szerszámot, majd kérésemre felvettük az igen kedves 65+4 pózt.
    Nancyy gondosan számhoz illesztette a finom déli gyümölcsöt,amit rögtön mohón bűvölni is kezdtem .

    Közben éreztem,hogy Kispajti elmerül Tündérem falánk ajkai közt, ki-be csúszkált , aztán fürge nyelvével körözött a kupolán, majd ismét hammbekapta.
    Ennyi kellemes inger hatására én már csak önző módon, lassan nyalakodtam, majd mikor már mocorogni kezdtek a srácok, jeleztem a kitörés érkezését.
    Nancyy ajkai közé irányította örömöm bizonyítékát,hagyott szájában lenyugodni,és csak utána távozott a fürdőbe pár pillanat erejéig.

    Visszatérte után még mellém bújt,és egymást átölelve még picit beszélgettünk.
    Majd tusolás,amihez egy új törcsit kaptam,öltözés,némi frissítő elfogyasztása után érzékeny búcsú,és egy felejthetetlen élménnyel a tarisznyámban a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Kedvesünknél nem bonyolult a matek. Bővebb infó, telefon, prémium vendég esetén adatlap is támaszul szolgál a fontos paraméterekkel kapcsolatban, melyek a helyszínen sem változnak. Bokréta átlagos,kapott élmény átlag feletti.
    Szokásomhoz híven érkezéskor adtam ét csokromat némi szerény boldogsághormon kíséretében.
  • Összkép:

    Úgy érzem,nagyon jól sikerült a kis ismerkedős pásztor óránk a bájos Nancyyvel. Együttlétünk során végig az elégedettségemet kereste,mintha csak a rég látott barátnőmhöz ugrottam volna fel egy kis huncutkodásra.
    Természetesen ajánlom Őt minden kedves Úriembernek.

    Kedves Nancyy!
    Örülök,hogy sikerült időt találnunk erre a kis ,, ismerkedésre'' , részemről biztos a folytatás,személyemben új rajongót találtál!
    KÖSZÖNÖK MINDENT!!
Happy Massage