• Nykol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nemrég fedeztem fel Nykol profilját, és a képek, na meg a videó meggyőztek. Felhívtam hát és el is értem rögtön. A hangja és a stílusa is kedves volt. Másnapra beszéltük meg a randit. A megbeszélt időpontban ott voltam a ház előtt, viszont ki volt kapcsolva a mobilja... Még egy rövid ideig próbáltam néhányszor hívni, de továbbra is elérhetetlen volt. Hazaindultam hát, és írtam Nykolnak egy üzenetet a Whatsappon (amit megjelölt a profilján mint kommunikációs módot). Kb. egy órával később válaszolt, és kiderült, hogy miért nem lehetett elérni. Nyomós oka volt rá, elnézést is kért, és másnapra beszéltük meg ismét a találkát. Ekkor már nem volt semmi probléma.
  • Megközelítés:

    Pár percre lakom a tetthelytől, úgyhogy kényelmesen átsétáltam. BKV-vel elég könnyen megközelíthető helyen van. A parkolási lehetőségekről nem tudok beszámolni.
  • Helyszín:

    Egy kis, légyottokhoz bérelt lakásról van szó egy társasházban. Teljesen rendben van minden szempontból, bár aki túlsúlyos, annak gondjai akadhatnak a zuhanyzóba való be- és kiszállással, illetve a fürdőszobában való mozgással, mivel meglehetősen kevés a hely. A hálóban természetes fény van, nincs hangulatos félhomály, mint egyes más helyeken, de nekem ez kifejezetten tetszett.
  • Lány külseje:

    Nykol akkor érkezett kocsival, amikor én is odaértem, úgyhogy utcai ruhában fogadott. Mire végeztem a fürdőszobában, meztelenül várt az ágyon. Az arca nekem bejött, a teste pedig tökéletes: remekbeszabott szilikonmellek, selymes, szép barna bőr, formás lábak és nagyszerű popsi. Egy kis tetkója van a háta felső részén. A képek valósak, és persze a videó is. Nagyon szexi a hölgy!
  • Action:

    Miután megláttam az ágyon fekve, fölé kerekedtem és - miután előtte rákérdeztem a csókra és igenlő választ kaptam - megcsókoltam. Félig nyelves csókokat váltottunk, és itt megjegyezném, hogy az adatlapján szereplő állítással ellentétben szerintem Nykol dohányzik, mert nem nagyon lehetett más az, amit éreztem. Érdekes módon annyira nem zavart, hogy ne csókoltam volna meg jó párszor utána is, pedig utálom a cigiszagot. Csókolgattam a melleit meg a teste egyéb részeit is, közben a farkam már meredezett rendesen. Arra a testre nem lehetett nem felizgulni! Megkérdeztem Nykolt, hogy a kölcsönös francia mehet-e, és a pozitív válasz után a puncija felé vettem az irányt. Gyönyörű, csupaszta borotvált puncija van. Nyaltam pár percig, és közben nyögdécselt ugyan, de az volt az érzésem, hogy nem hatotta meg különösebben a ténykedésem.
    Ezután megkértem, hogy franciázzon, aminek készséggel elegett tett. Végig jellemző volt Nykolra, hogy készséges és kedves volt, ha kezdeményező nem is (ami nem baj persze). Az ágy szélére álltam, ő négykézláb helyezkedett elém, de nem szembe, hanem az ágy szélével majdnem párhuzamosan. Elég jó franciában részesített; nem volt végig a farkam a szájában, hanem ki-be járt benne. Közben remekül hozzáfértem a cickójához, amit szorgosan markolásztam közben. Pár perc után Nykol megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi. Mondtam, hogy jöhet. Először hátulról hatoltam belé, kutyus pózban. Adtam neki elég rendesen, hol gyorsabban, keményen, hol lassabban, vagy megállva a puncijában, miközben a hátát csókolgattam. A melleit sem hanyagoltam közben, és azokat a szexi lábait sem. Jött még néhány póz: hasra fektettem Nykolt (fantasztikus látvány volt így a formás segge), majd az oldalára úgy, hogy a lábait összezárta és a térdeit felhúzta (imádom ezt a pózt, mert a mellek szem előtt vannak, és lehet őket markolászni és csókolni is), aztán jött misszi is. Végig csókolgattam és simogattam a testét. Egy-kétszer közel jártam az elélvezéshez, de még azért bírtam. Az utolsó póz során az oldalára fektettem, majd mögé feküdtem én is az oldalamra, és így dugtam (mostanra már biztos ki lehet találni, hogy közben végig a kezemben volt a cickója). Kisvártatva elért a vég és óriásit élveztem. Nykol várt egy kicsit, hogy lenyugodjak, mielőtt "levált" volna rólam. Egy darabig beszégettünk az ágyon fekve, majd lezuhanyoztam és hazaindultam. Miután hazaértem, megnéztem az órát, és ez alapján úgy számoltam, hogy kb. 20 percig tarthatott a szex. Mivel nekem a második menet (ami benne lett volna az árban, amint azt Nykol a telefonos beszélgetésünk során készségesen elmondta) nem megy rögtön, ezt nem is erőltettem, viszont az elsőt még talán el tudtam volna nyújtani. Mindegy, ez most így alakult.
  • Elszámolás:

    Az ár, azt hiszem, átlagosnak mondható. Nykol elkérte azelőtt, hogy zuhanyozni indultam volna.
  • Összkép:

    Nykol egy kedves, készséges és szexi nő. Egy korábbi beszámoló azt írta róla, hogy jó értelemben rutinos, és ezt én is meg tudom erősíteni. Nem volt olyan érzésem, hogy minél gyorsabban túl akart volna esni a dolgon, de az egyértelmű volt, hogy túlzottan nem éli bele magát az egészbe. Ettől függetlenül azt hiszem, neki is jó volt a szex (többször rákérdeztem, és őszintének tűnt a megerősítő reakciója), de különösebb kémia nem alakult ki köztünk. Ez persze lehet, hogy miattam volt, de az is könnyen lehet, hogy Nykol mindenkivel ilyen, mivel ez a rutin része.
    Egy negatívumot tudnék kiemelni: azt, hogy a dohányzás nincs feltüntetve az adatlapján. Mindenesetre különösebben (és számomra is meglepő módon) ez sem zavart, mert egy nagyon kívánatos testű nőről van szó. Nem mondom, hogy visszavágyom (nekem ahhoz több kémia és barátnősebb hangulat kellene), de élvezet volt jól megdugni egy ilyen bomba testű nőt.
Happy Massage