• Laurasex

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mindenkit telefonon hívok, szeretem hallani a képhez tartozó hangot is. Most sem volt másképp. Délelőtt hívtam a hölgyet, aki a második csengésre felvette. Elmondtam ki vagyok és mi ügyben hívom. Kissé mesterkélt hangon elmondta, milyen lehetőségeim vannak és mit szeretne cserébe. Megfeleltek a hallottak, így megbeszéltük az időpontot és kértem a címet.
  • Megközelítés:

    Pontosan érkeztem. Parkolót szerencsére szinte azonnal kaptam. Tömegközlekedést szeretők is könnyen odaérhetnek kedvenc járműveikkel.
  • Helyszín:

    Nem nagyon néztem körül. Átlagosnak mondanám a kéglit. Ahol jártam, ott tiszta volt. A fürdőben is minden rendben volt.
  • Lány külseje:

    A képeken látszik a testalkata és az arca, meg a tetkói, így ehhez nincs mit hozzátenni. Ami nem látszik és sajnos a telefonban sem jött le, az a flegmasága.
  • Action:

    Most le kellene írnom, hogy milyen volt az együttlétünk. Rossz. Folyton nyafizott, hogy ezt nem szereti, meg azt nem szereti. Franciát csak gumiban vállalt, mert covid veszély van. Ezt nem is értettem. Nyalni engedte magát (elmúlt a kovid), de folyton utasításokat adott, hogyan csináljam. Ujjazásnál folyton elhúzta magát. Mikor kérdeztem mi a gond, azt mondta semmi. De továbbra is elhúzódott. Kölcsönös francia csak gumiban, mert covid van. Mikor mondtam neki, hogy ez azért így nem jó, mert ő a szolgáltató és én a vendég, azt felelte, el lehet menni. Azt hittem viccel és én is humorral reagáltam, hogy akkor jó, mert pont e miatt jöttem. Nem vette a lapot, csak nézett, aztán megkérdezte, most akkor maradok vagy megyek. A maradok-ot itt már el is vetettem és a menés mellett döntöttem.
  • Elszámolás:

    Nem volt. Nem volt mit elszámolni. Amit nyújtott a 15 perc alatt míg ott voltam, pont a semmivel volt egyenértékű. Persze ez nem tetszett neki, merthogy lefoglaltam az idejét és fizetni kell. Mondtam neki azt felejtse el. Gyorsban öltöztem és még gyorsabban távoztam.
  • Problémák:

    Igen visszatértem, adtam még egy esélyt, de nem kellett volna. Hozzáállása, flegmasága, meg együtt minden. Persze az is lehet, hogy csak én nem jöttem be neki, de ezt el lehet mondani. Aztán vagy maradok vagy sem. De csak azért nekifogni, hogy fizessen a hülyéje, nem korrekt.
Happy Massage