• Kamilla

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Gyorsan felvette és szintén gyorsan egyeztettünk egy időpontot, kb. fél óra múlva helyszínen is voltam. Egyeztetés problémamentes és gördülékeny volt.
 • Megközelítés:

  Kamilla új helyen rendel, a házat egyszerű megtalálni, GPS az ajtóig visz. Nagyon belváros, tömegközlekedés nem jelenthet problémát, parkolás inkább, de gondolom most már megoldható, hogy ismét fizetni kell érte. Nem teszteltem egyiket sem, motorral mentem, azzal meg mindenhol meg lehet állni.
 • Helyszín:

  Belváros, nagy bérház sokadik emelete, kis lakás, teljesen rendben lévőnek tűnt. Fürdőszoba is tiszta volt, minden szükségessel fel volt szerelve, extraként bejött egy Kamilla is. Szobában pakoltam le, mindennek volt hely. Ezen kívül volt még egy nagy, hibátlan franciaágy hancúrozás céljából.
 • Lány külseje:

  Arcos képekkel hirdet, képeknek természetesen mindenben megfelel. Nekem az új képein olyan, mint egy perzsa hercegnő. Nagyon helyes arca van, a mosolya gyönyörű a hófehér fogacskáival. Már nem is emlékszem miben fogadott, csak arra emlékszem, hogy mennyire csinoska volt.
 • Action:

  Kicsit döcögősen indult a randi. Telefonálási szokásaink eltérőek és másképp is gondolkodunk a dologról, véleményeinket nehezen lehet összhangba hozni. Nem hagytuk, hogy mindez elrontsa a hangulatot, a randit. Kaptam törcsit és mentem fürödni. Kami kis idő múlva megjelent és be állt mellém a kádba. Cuki ez a szokása, segédkezni szokott a szappan leveretésében. Közben lehet mozizni. Jól meg kellett volna már itt is ölelgetnem, de ez elmaradt. Együtt visszamentünk a szobába, együtt megágyaztunk és egymás mellé fekve beszélgetéssel, simogatással indítottunk. Kami beletúrt dús hajkoronámba és ez nekem nagyon jól esett. Első randinkon is ezt csinálta két kézzel, azt hiszem szereti masszírozni a tenyerét a fejemmel. (Ebből csak a dús haj nem igaz. Kevés hajam van és az is rövid.:) Tudom már róla, hogy Kami nem egyszerű eset, de próbálkoztunk egyet az ő kényeztetésével. Aranyos volt, kötélnek állt. Voltak szuszogások, csípőmozgások, de nem igazán jutottunk célba, pedig én bele adtam anyait, apait. Szerintem jó hosszan próbálkoztunk, de egy idő után azt éreztem, hogy nem lesz meg a dolog és nem akartam tovább erőltetni. Biztosan nem voltam elég ügyes.:( Így aztán cseréltünk. Úgy emlékszem kutyus volt meg misszi, ezt váltogattuk sokat csókolózva. Nem lovacskáztunk, pedig az is jó Kamillával. A végén kértem egy kézi kivégzést, amit meg is tett eléggé olajozott módon. Rákérdeztem az időre, kb. még 10 percem maradt az egy órából. Kértem egy szusszanásnyi időt még, aztán fürdés, ölelés és tipli.
 • Elszámolás:

  Kami előre kérte, én meg odaadtam. Mennyiség nem változott a telefonon megbeszélteknek megfelelően alakult. Nem olcsó a lány, de a jóért fizetni kell.:)
 • Összkép:

  Kamilla aranyos, kis határozott nőszemély, jól éreztem maga vele minden alkalommal. Most, hogy már kezdem kicsit megismerni, egyre jobb. Köszönöm neki és puszi.
Happy Massage