• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetben egyeztettünk, 1-2 napra előre javasoltam időpontokat, ebből választottunk megfelelőt, amit azután VTR-en fixáltam.
  • Megközelítés:

    Váci út mögött, nagyjából a Duna Plázával szemben. Kocsival mentem, GPS mondta a tutit. Parkolás fizetős. Egy várakozó kamion éppen redukálta a parkolási esélyeket, de a háztól 50m-re találtam szabad helyeket, melyekből előzékenyen csak egyet foglaltam el.
  • Helyszín:

    Régebbi társasház, lift nélküli méret, lépcsőn kell felszökellni. Nem luxuslakás, de baj sincs vele, rend és makulátlan tisztaság, ez a lényeg szerintem. Kádban tusolás, függöny alapú árvízvédelem. Puha, nagyméretű tusfürdő, nagy törülköző választék. Ja, pont fordítva. Tetthely egy nappali, ruhákat székre, irodaszereket az asztalra lehet pakolni. Laptopról szóló zene, nem tolakodó, háttér jelleggel. Kinyitott kanapészerűségen/ágyon lehet a gyakorlatokat bemutatni.
  • Lány külseje:

    Vivien egy természetes szépség, szép arc, szép szemek, jól megválasztott frizura. Szikét nem látott, formás karcsú test, puha, illatos bőr. Kezembe illő cicik, finom kényeztetésre jól reagáló bimbókkal. Smink vagy csak minimális, vagy nem is volt, nem is hiányoltam.
  • Action:

    Még vezettem, amikor érkezett az sms, hogy a lépcsőházban Bob mester és csapata heves építkezésbe fogott, így a diszkréció ugrott, esetleg egy flex-et fogva tudok elvegyülni a tömegben. Viviennek egy ötös a figyelmességért, nekem pedig nem okozott gondot felvállalni az érkezésem. Szerencsére volt nálam álbajusz, kalap, újság és ballonkabát. Szégyenlősök rémálma volt a bejutás, egy kisgyerekes családot és ajtóban mélázó szomszédot is kifogtam. Viharos tenger után a legszebb kikötőbe érkeztem, Vivien az ajtó mögött várt, fehérneműben, csillogó szemekkel, kedves mosollyal. Látta, hogy nem viselt meg a kalandos bejutás, mondhatnám hogy lenyugodtunk, de amióta csak megláttam, egyre izgatottabb lettem. Első találkozónk volt, egy kis ismerkedéssel kezdtünk, sikerült megnevettetni, ami mindig jó jel. Segített beállítani a vizet, így aztán sem fagyasztásra, sem gőzborotválásra nem került sor.
    Vivien az asztalnál állva zenét keresett amikor visszatértem. Mögé lopakodva kezdtem simogatni, és a nyakát, vállát puszilgatni, miközben a kezem felfedező útra indult. Az ágyra heveredtem, Vivien végigpuszilta a felsőtestem, közben az ágaskodó cerkát simogatta. Kikapcsoltam a melltartóját, és nyelvemmel kényeztettem az ágaskodó bimbókat, ekkorra már Vivien is más ritmusban vette a levegőt. Lekerült a bugyija, kérésemre négykézláb az ágyra helyezkedett, én pedig hátulról kezdtem a punciját nyalogatni, vagy hátrahúzódva a látványban gyönyörködni, és ujjal izgatni. Ő kerekedett felülre, és a farkam kezdte kényeztetni. Finom nyalogatásokkal kezdte, majd szépen eltüntem a szájában, közben a combom simogatta. Szenzációs érzés volt, hörgés meg cuppogás nélkül, mégis kellő intenzitással.
    Gumit kértem, és missziben kezdtünk, de amint ritmusba kerültünk, megfogtam a bokáit, és ide-oda rendezgetve gyönyörködtem a látványban, miközben közepes tempóban toltuk. Ahogy belemelegedtünk, Vivien is kipirult, és nyögdécslve biztatott, különösen a félig oldalra fordított pózban.
    Tudtam, hogy utána már nem birok ki többet, így doggy következett, frenetikus látvány, aztán előredöltünk, és a hanghatások alapján mindkettőnk számára a legélvezetesebb rész kövezkezett. Igyekezten nem kilapítani, de azért intenzíven mozogni, teljesen összeforrtunk, szenzációs volt.
    A végére lekerült a gumi, Viven elém térdelt, és egy perces befejező francia végén kinyújtott nyelvére és arcára élveztem.
  • Elszámolás:

    Nincs tudomáson extrákról, nem is hiányoltam semmit. Adatlapon és VTR-ben tájékoztatott, ennek megfelelően helyeztem az ajándékot az asztalra.
  • Összkép:

    Megtaláltuk a közös hangot, ez sokat hozzátett a randihoz. Mindezt egy fejlett szexuális kultúrával rendelkező, érett szépséggel, mi kellhet még? Veni, vidi, Vivi(en)
Happy Massage