• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem tudom van e íratlan szabály arra, hogy egy lányról, mennyi beszámolót praktikus közzétenni, de én most megosztok mégegyet a kis kedvencemről. Legfeljebb akinek uncsi nem olvassa el.
    Talán lehet mondani, hogy rendszeresen kommunikálunk valamilyen fórumon és közben megbeszélünk egy egy randit. Így történt ez most is. Üzenet és vtr a leg kézenfekvőbb. Telefont is felveszi, főleg ha ki van írva, hogy hívható. Általában előre gondolkodok így az időpont egyeztetése nem szokott problémát okozni.
  • Megközelítés:

    Örstől nem messze, csertő környék. Troli van asszem a legközelebb. 100m. Pontos a cím, házon ki van írva, Gps tudja, parkoló mindig akad, ingyen.
    Térfigyelő kamera van a ház elött de nem kell alatta ácsorogni, ha pontosan érkezel a csengetés után pikk pakk bejutsz. Soha nem várakoztat.
  • Helyszín:

    Csendes kis utca, alacsony panel, parkkal körülvéve. Az emelet megmászása nem kihívás és máris egy kellemes illatú, tiszta, világos otthonban találod magad.
    Ez Tia birodalma.
    Előszoba cipő, kabát, esernyő, rolátor elhelyezésére. Fürdő zuhanykabinos, jól felszerelt mindenféle tisztálkodási, higiéniai eszközzel, bő választékban. Mindig száraz kilepő és hajtogatott friss törölköző.
    A leg maradandóbb örömök birodalmát egy nagy francia ágy uralja, fehér lepedővel, mellette éjjeli szekrény és egy hosszú komód. Szúrt természetes fény és halk zene. Rend, tisztaság mindenhol.
    Egyetlen dolog van amit nem szeretek. A falon lógó óra, ami ottlétemkor extra gyorsan ketyeg.
  • Lány külseje:

    Az ideális körülmények háziasszonya nekem nagyon bejön. Pozitív gondolkodású, éltvidám, határozott, és nagyon nőies. Ehhez társul egy minden területen, mindig kifogástalan ápoltság.
    Teste ott van a fotókon. Tényleg olyan magas, hosszú combú, kerek, kemény fenékű, karcsú, arányos. Méretes cicik, mik természetesek, súlyosak és eszelősen jó fogasúak. Kecses karok, gyönyörű kacsók hosszú újakkal és zabálni való kis lábfejjel (nem vagyok fétises) Mondhatnám azt is ,hogy már minden porcikáját megkóstoltam és fincsinek találtam. Nincs sehol semmi mű, sem tetkó. Körmökön van ízléses tuning, de nyáron nagyon jól mutatnak jamaika színei a farkamon... na jó a téli színek is jól mutatnak rajta:)
    Sokunknál fontos az arc. Nekem soha nem az úgymond "standart" baba arcok tetszettek, szeretem az érdekes kifejező arcokat. Nem tudom, Tia talán ilyen, de az biztos nekem tetszik. Kedves mosolyát, mit gyakran láttat, közepén cuki bájgödörrel, hosszú egyenes vörös haj keretezi, gyönyörű csillogó zöld szemek és szép fehér fogsor. Bőre finom tapintású, kellemes illatú. Szép egyenes tartása, járása van.
    Így évek multával is az első érintésnél rögtön szikrát kapok tőle.
  • Action:

    Jajj, talán sokaknak hosszú lére eresztettem az előző fejezetet, akkor most belé húzunk.
    Érkezés, ölelés csók , kis simi az egy szál pendelyen keresztül, kis dumcsi majd zuhany.

    Vissza az immár "jól záródó ajtón keresztül" :) hol mezítelen testtel vár a Nő kit annyira vágyom, hogy máris felajzott brért kezébe csúsztatva csókolózunk, csókolom száját, nyakát, vállát és az imádott kebleket. Udvaruk szűkül, bimbik duzzadnak. Simogatjuk, szeretgetjük egymást.
    Próbáltunk már komódot meg egyéb helyeken különböző pozíciókat ám mivel mindketten a kényelem hívei vagyunk ezért inkább ágynak dőlünk.

    Nagyon jó érezni teste melegét és finom csókját. Nem tudok ellenállni a cicik hívogatásának így alapos kezelésbe veszem őket minden oldalról majd tovább haladva köldök smacin keresztül haladva széttárt combjai közé telepedek.. A látvány is megér egy misét. Kőrnyékkel kezdem, finoman érintem, és ahogy nyílik, nedvesedik haladok befele kicsit intenzívebben majd megint finoman. Nem vagyok egy nagy nyalakodós de Tia t szeretem nyalni és érezni ahogy kitárulkozik a szép kis puncija és lüktetve, hasát hullámoztatva, csípöjét emelve elélvez. Imádom ilyenkor látni , rebbenő pilláit, nyíló, biggyesztett ajkát. peckesen álló mellbimbóit és bájos, szelíd mosolyát. Odafigyelést igényel a művelet , mert egy ponton nagyon érzékeny lesz.

    A gyengéd, szeretetteljes visszaút hasonló a lefele vezetőhöz és örömmel fogadom hálás csókját egy ölelésben. Lassan ebből kibontakozva Ő araszol ágyékom felé és oldalamra helyezkedve ajkai ölelésébe veszi a már felajzott brét. Nagy örömömre szolgál a változatos kéz nélküli nyelv táncoltatós, néha mélyebbre engedős szopás, amit néha megspékel egy remek megmarkolom, csavargatva bólogatós elemmel is. Én szeretem az intenzív, változatos ráhatást, úgyhogy pazar élmény érezni, látni, és közben simogatni ahol csak érem. Márpedig szinte mindenhol elérem. Miután kellőképp kiélvezem a remek szopást föltérdelek, gumiért nyúlok, bontom és mivel ajkai követtek még egy kis szájba tologatás után a kezébe adom, hogy felpattintsa.

    A klasszikus póz mellett döntünk, (tudja hogy szeretem a vizuális élményt is) mert igy nagyon jól látok, érzek, hallok mindent. Szeretem a bőre érintését, szolid hangját a fülemben, leheletét a nyakamban, csókját, lábai, karjai ölelését. Nem is kívánkozom ki ebből a figurából bár egy idő után megfordult a fejemben, de olyan szépen variáljuk a lábakat a széttárttól a nyakba rakósig, meg az összesimulástól a föltérdelősig, hogy maximálisan kielégítő az élményt és érzésem szerint partneremnek sem hiányzik a változtatás. Bőven szánunk időt minden részletre. Szépen hosszan járatva a tempósabbig élvezkedünk ,időnként nézegetjük mi történik ágyék tájt. A kéj a látvány fantasztikus, mámorító. Ennek okán meg is jön a skacok kedve egy kitörő rohamhoz, mit már Tia forró, ölelő ajkai fogadnak. Kellő kivárás után együtt megyünk tisztába tenni magunkat

    Szinte megmosolyogtató milyen fura hatással van egy ilyen esemény sor a térdeimre. Na de mivel máris elröppent az egy óra még kicsi dumcsi öltözés , ügyes legyél, vigyázz magadra egy ölelés oszt balra el.
  • Elszámolás:

    Átlag boríték, ajesszal előre évek óta , ahogy szoktam. Sosem nézte. Korrekt.
  • Összkép:

    Tervezek egy olyan beszit ami felsorolásokból és tényekből áll és abszolút objektív de ez még nem az. Tia ról nem tudok objektiven írni mert nekem igen nagy kedvencem. Ha a fentiekből számotokra is kiderült miért, akkor jó, ha nem akkor sorry, ennyire futotta poétikus énemből. Kapcsolatunk azt gondolom jó és olyan régi, hogy sok házasság nem tart ennyi ideig, szóval tiszteletet érdemel és köszönet érte Tia nak.
Happy Massage