• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága Bleez!

    Köszönöm a beszámolót és a találkozót!
    Jól éreztem magam Veled!
    Nem felejtettem el a tanácsodat.

    Várlak vissza szeretettel.
    Csók: Liza

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Lizát, elsőre nem volt elérhető, de visszacsörgött és én visszahívtam. A hangja elbűvölő, közvetlen és rendkívül bíztató, jókedvű beszélgetés volt, nagyon mélyen nem mentünk bele a részletekbe, mondtam, hogy mindent végigolvastam az oldalán. Olyan volt mintha régóta ismernénk egymást, mindenesetre felvillanyozott a stílusa, közvetlensége. Én szeretek előre tervezni, ezért mindig a következő hétre foglalok masszázst, így nem volt gond az általam javasolt időponttal. Megígértem, hogy ha valami közbejön, akkor időben szólok.
  • Megközelítés:

    A címet rögtön elárulta Liza, nagyon könnyen elérhető, a régi magyar motor márka nevével azonos utcában rendel. Kocsival mentem, a GPS pontosan odavisz, majdnem a ház előtt sikerült megállnom, a parkolás fizetős. A ház előtt hívtam, rögtön felvette, a szokásos közvetlen, kedves hangján irányított egész az ajtóig.
  • Helyszín:

    A lakás egyszerű panel kecó, folyosóról nyílnak a szobák és a fürdőszoba. Lisa szobájában masszázspad és tatami volt a tetthely, a szoba világos és tiszta, kicsit szocreál. Én jobban kedvelem a francia ágyat, mint a földön dögönyözést, de ízlések és pofonok ugye különbözőek. A fürdőre ugyanez vonatkozik, tiszta, semmi extra, zuhanykabin, több tusfürdő, tiszta törülköző.
  • Lány külseje:

    Liza külseje megfelel a képeken látottaknak, hiszen arccal hirdet. Ő a Rókatündér, vörösbarna hosszú haj, szép magas termet, asszonyos idomok, szóval nem csontkollekció, jó megsimogatni a finom puha bőrét. Egy kis bébidoll szerű fekete öltözetben fogadott, vállak szabadon, bugyi nem volt rajta. Olyan finom fogadtatásban részesített, amire minden férfi vágyik, amikor hazamegy. Cipő le, kérdeztem, adhatok-e egy puszit, erre mosolyogva megölelt és a puszi után egy hosszú nyelves csókba bonyolódtunk. Én sajnos csókfüggő vagyok, ezért alig akartam mozdulni, kezemmel végigsimogattam a testét és élveztem a helyzetet. Mondta, hogy ha nem akarom, hogy kolléganője átessen rajtunk itt az előszobában, talán folytassuk benn. Oké, vonulás. A szobában vetkőzésbe fogtam, majd ismét állva megöleltem. Sajnos én ölelés függő is vagyok:-) Mindkettőnkről lekerült a ruha, csókcsata, simogatás, a farkam hadrendbe állt, ezért Liza elküldött fürdeni.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsra a program végén került sor, kértem, hogy a hátamat gyúrja át. Liza bekrémezett és közepesen erősen, szakszerűen átmasszírozott. Nem sokat beszélgettünk, átadtam magam az élményeknek. A végén ragaszkodott egy új törcsihez, azzal el a zuhanyzóba, öltözés, búcsú.
  • Levezetés:

    Fürdés után ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Liza javasolta a tatamit, én javasoltam, hogy kicsit kényeztetném. Széles mosollyal hanyatt vágta magát, én meg szépen fölé helyezkedtem. Jó vele csókolódzni, lágy puha szája és nyelve odaadóan keveredik az enyémmel. Mentem lefele, nyakacska, jöttek az ikrek, kicsit elidőztem a szép asszonyos melleinél, beszívtam a bimbókat. A hasi után leértem a szép puncijához és elkezdtem a nyalakodást. Kis idő múlva megfordultam 69-be és felkínáltam a farkamat, amit finoman kényeztetett a szájával és a kezével. Teljesen természetesen nedvesedett, segítettem az ujjammal, aztán kettővel. Amikor kicsit bénáztam, Liza finoman utasított, hogyan csináljam, hogy jó jegyen neki és ő is elkezdte a csiklóját izgatni. Néhány perc múlva néhány sikoly között látszólag elélvezett, de ha nem is, akkor is nagyon édes volt a kipirult arcával. Én kerültem sorra, hanyatt döntött és olajat csorgatott a farkamra, majd szépen elkezdett az ikrekkel csúszkálni fel-le, amikor a számhoz ért, megcsókolt. Utána a mellei közé vette a farkam és kisvonat az alagútbanosat játszottunk. Persze jót röhögtünk közben. A franciaóra következett, finom szájával érzékien szopta a farkamat, nem erősen és a puha nyelvével körülnyalta a makkom és mindent, amit ért. A kezét puhán kulcsolta a péniszemre, hagyta, hogy a kéj szép lassan omoljon szét a testemben. Hosszan élveztetett, majd én sikoltottam és kitáraztam az ajkai közé. Nem köpte ki, felegyenesedett és mosolygott, kértem, adja át egy csók közben az örökösöket, de megrázta a fejét és végül szilvia lett örök nyughelyük.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt Liza díja, minden extra benne van. Már egyeztetésnél elmondta, így tudtam mire készüljek, mégsem vittem felváltott papírpénzt, így odaadtam a legnagyobb címletű bankót. Vissza akart adni a drága, de nem fogadtam el.
  • Összkép:

    Liza a Rókatündér, belevaló "vidéki" asszony, úgy bánik a vendégeivel, mintha ezer éve ismerné, sugárzik belőle a szeretet és az odaadás. Profi együttlétet varázsoltál a kedves természeteddel. Ne felejtsd el a tanácsomat, amit a végén mondtam. Köszi Rókatündér.
Happy Massage