• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Máténk! ❤️


    Először is szeretném neked megköszönni ezt a klassz beszit amit rólunk írtál, mindkettőnk nevében, de elsősorban a saját nevemben. Biztos vagyok benne,hogy Niki is megfogja külön köszönni neked 😉 Az élmény és a beszi is csúcs lett, ezt nem lehet csak úgy szó nélkül hagyni! Másodszor pedig köszönöm neked, hogy kipattant a fejedből és összehoztad ezt a randit. Hiszen te szervezkedtél annyit és ezt az egészet neked köszönhetjük 🙂

    Megmondom őszintén, sose gondoltam volna, hogy így vállalok bárkivel is párost valaha. Bár elsőnek úgy volt megbeszélve ,hogy nem foglalkozunk egymással, de olyan jól nyomtad nekünk (főképp nekem kellett) a szöveget, így sikerült pár nap alatt meggyőznöd 😁

    Viszont örülök, hogy így alakult, egy cseppet se bánom. Elvette Niki a szüzességem ilyen téren miattad😁

    Elsőnek egy kicsit fura volt, mert nagyon izgultam, hiszen nekem teljesen új dolog ez a fajta páros. Sőt, előtte azt gondoltam, hogy elnevetem közben magam, de nem volt nyerítés 😁 Volt viszont egyre több őszinte mosoly, hiszen ahogy a hangulat egyre forróbbá vált, olyan ütemben tűntek el a gátlásaim. Hála Neked/Nektek izgulás már leküzdve és alig várom a folytatást, a következő páros randinkat 😉

    A születésnapodra már tuti profi leszek ebben is ( na jó ez egy kicsit most beképzelten hangzott), lesz majd meglepetés neked! 😛

    Visszatérve a randinkra, boldogsággal tölt el, hogy ilyen jól érezted magad velünk, szerintem így elsőre azért ez nem volt piskóta, nagyon szépen össze kovácsolódtunk mi hárman. Nagyban köszönhető ez annak, hogy ha az kellett, akkor nagyon ügyesen vezényeltél, ha meg az kellett, akkor ügyesen hagytad, hogy mi is kibontakozhassunk és saját elgondolásunk szerint kereshessük a kedvedet. Fantasztikusan éreztük magunkat veled, tökéletes, figyelmes és nagyon profi partner voltál az első közös mókánkban. 🙂
    Remélem még sok sok ilyen órát töltünk el együtt! 😉

    Úgyhogy várunk vissza szeretettel bármikor, így együtt és külön-külön is 😛


    CSÓK ÉS ÖLELÉS 😘


    ❤️Wanda & Niki ❤️

  • Egyeztetés:

    Mióta vissza tértem Nikihez azóta szeretnék vele egy édeshármast. Ezt jeleztem is neki az egyik márciusi randinkon. Mondta semmi akadálya.
    Majd jött az áprilisi randim Wandával ahol neki is vázoltam az elképzeléseimet és rá kérdeztem hogy nincs-e kedve csatlakozni. Ő is hamar rábólintott.
    Innenstől a részleteket rá bíztam a lányokra hogy beszéljék meg egymás közt.
    Jól ki jöttek egymással és elég jól össze barátkoztak.
    Már csak az időpont volt a kérdés. De szerencsénk volt, mert kedden délelőtt beszéltem Nikivel hogy csütörtökön újra meglátogatnám, sikerült is le beszélni a randit. Délutánra közben kiderült hogy az egész csütörtököm szabad lesz. Így arra gondoltam mi lenne ha most lenne a páros a lányokkal. Írtam is Nikinek aki benne volt, majd Wandának is írtam és tőle is pozitív visszajelzést kaptam. A többit a lányokra bíztam hogy kinél és mikor legyen. Ők meg is beszéltek mindent a délután folyamán, majd este még Wandával telefonon egyeztettem és a megbeszélt időpontra küldtem nekik vtr-t.
  • Megközelítés:

    Niki lakásán lett megszervezve a randi.
    Villányi úthoz közeli ingatlan földszinti lakása.Megközelithető villamossal és autóval is, a GPS pontos.
    Parkolót most nem volt olyan könnyű találni,de a szomszédos kis utcában pont akadt egy hely.
  • Helyszín:

    Ez a helyszín most Niki kuckója.
    Ez egy régebbi épitésű ingatlan földszinti lakása.Nagyon modern stílus ,látszik rajta hogy nem rég lett felújítva.
    Külön van a wc és a tussoló. Be lépve nappali konyha egyben kanapé és francia ágy.
    Fürdőszoba teljesen új és modern, a zuhanykabin elég nagy hogy 2 ember elférjen benne.
  • Lány külseje:

    Wanda egy fiatal, nagyon csinos, helyes arcú csajszi.
    Pont, amilyet szeretek. Van rajta fognivaló mindenhol: gömbölyű popsi és hatalmas gyönyörű cicik.
    Képeknek teljesen megfelel. Igaz arckitakarássál hirdet de nekem nagyon tetszik az arca.
    Ami nem látszik, az a kedvessége, állandó mosolya, illetve valami eszement nagy életszeretet, ami átragad az emberre, míg ott van.
    Jó pár tetkó van rajta,amik igen ízlésesek de a képeken nem mindegyik látszik, engem ez nem zavart.

    Nikiről pedig a saját beszijében írok.
  • Action:

    Wandát a megbeszélt időpontban vettem fel a lakásán és onnan átszeltük a várost és pont a megbeszélt időpontban érkeztünk Nikihez.
    A kapuhoz érve hívtam Nikit hogy megjöttünk és ezután már engedett is be minket. Az ajtó mögött megbújva várt minket. Csókkal üdvözöltük egymást. Majd kis beszélgetés után elmentem az út porát lemosni. Addig a lányokat magukra hagytam,de a fürdőből jól hallható volt hogy jól kijönnek egymással.
    Majd mikor végeztem Wanda ment el fürdeni. Addig mi Nikivel a kanapéra ültünk és beszélgettünk. Mikor végzett Wanda ő is csatlakozott hozzánk.
    Én ültem középen a lányok a két oldalamon. Kezdésnek rögtön a négy hatalmas cicit az arcomba nyomták, közben a velem egykorút simogatták. Elég erős kezdés, itt már tudtam hogy jó kezekben vagyis inkább ciciken vagyok.
    Majd Niki a lábaim közé helyezkedett és elkezdett franciázni. Imádom ahogy játszik a nyelvével a velem egykorún.
    Közben én Wandát simogattam ahol értem és folyamatosan csókolóztunk. Imádom Wanda csókját.
    Majd helycsere következett de előtte a lányok még váltottak egy igazi nyelves csókot egymással. Ezzel még jobban feltüzeltek. Csere után Wanda kényeztette a velem egykorút. Közben Nikivel csókolóztam és markoltam a popsiját. Wanda lelkesen bólogatott a velem egykorún a zsákos családot is kezelésbe vagyis inkább nyelvelésbe vette. Ezt a részt külön imádom Wandánál.
    Majd Niki a cickóit a számba tolta én pedig felváltva nyalogattam Incit es Fincit. Miután ki ciciztem magam, Niki javasolta hogy térjünk át az ágyra.
    Lefeküdtem, Nikivel pedig felvettük a 69es pózt. Wanda pedig a lábaim közé helyezkedett. Fel váltva franciáztak közben én Niki isteni finom punciját kényeztettem.
    Niki egyre többet nyögdécselt, közben Wanda kezdett el franciázni. Olyan istenien csinálta hogy hamar a szájába robbantam, miközben én élveztem addig Nikit is sikerült a csúcsra jutattnom.
    Tisztogatás es rom eltakarítás után a lányok mellém feküdtek és én át karoltam őket, igy simogattam őket és ők is engem. Közben jót beszélgettünk.
    Sok közös témánk volt így jól telt a pihi idő.

    Majd mikor kellő időt pihentem a lányok újra támadást indítottak. Niki a velem egykorút eltüntette a szájában, közben Wanda a számra ült és így én őt kényeztettem.
    Egy újabb isteni franciát kaptam a lányoktól. Wanda hangja kezdett megjönni, neki is isteni finom volt a puncija. Egyre gyorsabban pörgettem a nyelvem aminek hatására Wanda el tudott élvezni.
    Leszállt rólam, majd Niki felhúzta a védő felszerelést és bele ült. Lassan kezdett el mozogni majd gyorsított, közben én Wandával csókolóztam és a fenekét markoltam. A másik kezemmel Niki mellét és a fenekét felváltva fogdostam. Mikor nem Wanda szájában volt a nyelvem akkor Niki lovagolt úgy hogy rám hajolt és így tudtam ő vele is csókolózni. Majd gumicsere következik és most Wanda pattan a nyeregbe. Ő is lassan kezdett lovagolni,közben Niki újra a fejem mellé került és a csodás mellei pont a szám elé kerültek. Így újra kényeztetni kezdtem őket felváltva.
    Mikor láttam hogy kezdett fáradni Wanda akkor átmentünk kutyusba. Be helyeztem a velem egykorút a forró punciba és lassan kezdtem el ki-be járatni a velem egykorút. Niki fel állt az ágyon és át lépett Wandán és igy a mellei pont a számmal voltak egy vonalban. Miközben ki-be járattam a farkamat Wanda puncijából addig Nikivel csókolóztam és a melleit nyalogattam.
    Mivel az első körben Wanda szájában sikerült elmennem így ez a kör Nikit illette. Így gumi csere után ismét a kanapéra mentünk ahol misszionárius pózban hatoltam be Niki puncijába. Lassan kezdtem a tempót, majd miután Wanda mellém ült így őt átkarolva és csókolózva folytattam, közben egyik kezemmel Niki melleit markoltam a másikkal pedig hol Wanda melleit vagy popsiját markoltam. Miután kezdtem érezni hogy közel a vég, rá gyorsítottam közben Niki biztatott hogy ne hagyjam abba, de sajnos én hamarabb el élveztem mint ő.
    Újabb kis pihi következett.

    Majd kellő szünet után ismét az ágyon feküdtünk, ahol a lányokat megkértem hogy kicsit foglalkozzanak egymással. Egymás cickóit kényeztették és újabb nyelves csóknak lehettem szemtanúja. Mit ne mondjak a velem egykorú ennek a látványnak hatására hamar életre kelt.
    Majd egyszerre kezdtek el franciázni. Hol az egyik szájában voltam hol a másikéban. Mikor valamelyikük szájában nem voltam addig ő a zsákos családot kényeztette. Csodás látvány volt ahogy ez a két meseszép lány egyszerre kényeztett.
    De ha így folytatják akkor hamar végem lett volna, igy kértem hogy menjünk a kanapéra és helyezkednek el kényelmesen,mert most én szeretném viszonozni mindazt a sok jót amit eddig kaptam tőlük.
    Elsőnek Nikinek "estem" neki. Pár csók váltás után elkezdtem lejjebb vonulni, de a két gyönyörű dombjain megakadt a szám. Így elkezdtem őket kicsit nyalni, mikor már Niki jelezte hogy ideje lenne már lentebb vonulnom mert már várja a nyelvemet.
    Így is tettem és szépen lassan elkezdtem nyalni őt. Közben a másik kezemmel Wanda melleit markoltam majd a kezem lentebb vándorolt és az ő puncijánál megállt. Miközben Nikit egyre gyorsabban nyaltam addig elkezdtem Wandát ujjazni. Mindkét lány elkezdte egyre gyorsabban venni a levegőt és persze a hangjuk is megjött. Kitartó nyelvmunkám gyümölcse hogy Niki el tudott élvezni.
    De még Wanda hátra van, így most ő következett. Vele is pár csók váltás után lentebb kezdtem volna indulni, de mivel neki is van két hatalmas gyönyörű dombja mint Nikinek,így itt is el időztem kicsit. Közben Niki mögém került és hátulról a velem egykorút kezdte el izgatni.
    De éreztem hogy ő ennél többet szeretne így úgy helyezkedtem hogy elém tudjon feküdni és a szájába tudja venni a velem egykorút. Közben én el értem Wanda isteni finom puncijához,ahol megkezdtem a nyelvgyakorlatott. Lassan kezdtem, de gyorsítottam ahogy megjött a hangja. Közben Niki egyre jobban bólogatott a velem egykorún, én közben őt simogattam ahol értem és mikor a puncija kezeim közé került akkor elkezdtem ujjazni. Wandánál a gyors nyelvmunkám meg hozta a kívánt eredményt, neki is sikerült el élvezni.
    Majd ezután gumit kaptam és Niki ült az ölemben a kanapén. Közben a lányok újra csókolóztak egymással.
    Majd Wanda megnyalogatta Niki egyik cickóját a másikra pedig én cuppantam rá. Ezután Wandával kezdtem el csókolózni, miközben Niki egyre gyorsabban vágtázott. Majd megfordult és most háttal ült bele és így folytatta a lovaglást. Kezdett kicsit fáradni ezért gumi csere és most Wanda pattant az ölembe, Niki pedig mellém heveredett. Így elkezdtem most vele csókolózni miközben Wanda cickóit simogattam. Mivel Wanda is kért a csókomból igy felváltva folytattam velük.
    Majd újabb gumi csere és mire felkerült rám már Niki kutyus pózba helyezkedett. Így újra behatoltam finom kis puncijába. Egyre fokoztam a tempót, és egyre jobban csattogtunk, de éreztem hogy közel a vég. Ezért újabb gumit kértem és most Wandával felvettük a misszionárius pózt. Szépen lassan kezdtem el, közben Niki mögém került és a kezeivel a fenekemet simogatták vagy a mellkasomat a cickói pedig a hátamat masszírozták.
    Közben én hátra nyúltam és a popsiját megfogva húztam magamra közben pedig egyre gyorsabban járattam ki-be a velem egykorút Wanda puncijában.
    Wanda izgató hangjának és Niki simogatásának meg lett a hatása, hatalmasat élveztem.

    Rom eltakarítás után, még maradt egy kis időnk így ahogy megigértem a lányoknak, mindketten kaptak egy kis masszázst tőlem aminek örültek.
    Mikor végeztem a masszázsal felöltöztünk és együtt mentünk ki az ajtón. Majd Nikitől elbúcsúztunk és utána Wandát hazavittem.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszéltem a lányokkal a csokor méretét ami a randin sem változott.
    A végén helyeztem az asztalra egy-egy borítékba helyezve a rózsákat.
    Két órát töltöttem velük.
  • Összkép:

    Fantasztikusan éreztem magam. Szerintem nagyon jól sikerült a randi. Volt már részem édeshármasban de nyugodtan kijelenthetem hogy az összes közül ez a Number One.
    Külön külön is fantasztikusak de így együtt valami csoda amit műveltek velem. Náluk nincs soha előre begyakorolt koreográfia, hogy minden randi egyhangú legyen. Még egyik lánynál se volt eddig két egyforma randim. Minden randink a spontánanitásról szól,ezért is olyan tökéletesek a randijaim velük.
    A randi végén megbeszéltük hogy ez nem az utolsó ilyen randink volt, mert ezt kell még folytatni.
    Szerencsére hamarosan születésnapom lesz, már tudom mit kérek arra a napra,csakis Őket.
    Nem véletlenül nevezik Wandát Miss Hurrikánnak és nevezem én Nikit szőke ciklonnak, úgy elkaptak hogy esélyem se volt menekülni (nem mintha akartam volna) és teljesen kifacsartak a randi végén.

    Köszönöm szépen Drágáim, hogy sikerült össze hozni ezt a randit, soha nem fogom elfelejteni ezt a csodás két órát.
Happy Massage