• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hét közepén vettem fel Zsuzskával a kapcsolatot VTR-n. Rövid időn belül jött a válasz. Minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    Elég forgalmas közlekedési központ mellett van a lakás. Buszok és villamosok járnak arra. VTR-N kapott cím pontos bár egy ház ajtaja egy picit eldugott. Vagy csak nekem nem tűnt fel és egyből elsétáltam mellett 😀
    Parkolás miatt erde korábban jönni. Nincs túl sok
  • Helyszín:

    A lakás érdekes kialakítású, de ilyen fajta találkozókhoz teljesen jó. Valószínűleg a tulajdonos is ilyen szándékkal alakította ki. Fürdő, lakás teljesen tiszta. Törülközőt nagyot és szárazat kaptam. Tusfürdő rengeteg van, aki nem találja meg a megfelelőt az béna.
  • Lány külseje:

    Zsuzskát masszázs időszakában ismertem meg. Tavaly voltam nála, de már akkor mesélt róla hogy erősen gondolkodik az oldal váltáson. Az elmúlt egy év úgy alakult, hogy nem tudtam hozzá menni, de ez a héten megváltozott. Zsuzska külseje nagyon tetszik. A képek és a valóság teljesen egyezik. Kora ellenére nagyon formás az alakja (popsiról és ciciról nem is beszélve). Komolyan a 20 években járó lányoknak nincs ilyen alakjuk.
  • Action:

    Üzenetben megkértem, hogy az egyik képen is látható szettben fogadjon (sárga felső és harisnya). Lakásba belépve abban a szettben volt, nagyon örültem neki. Régi ismerősként köszöntött. Jól esett. Kicsit beszélgettünk majd irány fürdeni. Gyors fürdés után vissza hozzá. Állva simomgattuk egymást, majd megfordítottam és a fenekét az álló farkamhoz nyomta. Közben egyik kezével hátra nyúlt és elkezdett a farkammal játszani. Én se tétlenkedtem ott simogattam ahol értem, és nyakát pusziltam. Felső le, így már a melléhez is hozzá fértem.
    A matracra kerültünk, és a csók után délnek vettem az irányt. Mindenfélé puszit nyomtam, még a szép puncijához nem értem. Elkezdtem nyalogatni, ami Zsuzskának is tetszett, de sajnos nem jártam sikerrel. Helycsere és egyből lényegre tört. Nagyon finoman bólogatott a farkmon. Mindennap el tudnám viselni. Gumiert kiáltottam és rám ült. Nagyon jó érzés és látvány volt. Kis idő elteltével Zsuzska kedvencét javasoltam, aminek őrült. A látvány és az inger hamar meghozta a kívánt hatást és a gumit tele raktam.
    Tisztálkodás és pihi következett. Beszélgettünk egy jót. Számomra ekkor jött egy újabb kellemes meglepetés, mivel rákérdeztet egy egy évvel ezelőtti témára. Figyel a vendégére.
    A második kör is hasonlóan zajlott mint az első, egy kis missivel kiegészítve plusz tovább bírtam. Öltözés és irány haza
  • Elszámolás:

    Az oldalon olvasható a csokor mérete. A helyszínen sem változott és éltem a héten elérhető plusszal is
  • Összkép:

    Ismét egy jó, de más fajta randit tudtam le Zsuzskával. Elégedetten távoztam tőle. Valószínűleg még keresni fogom
Happy Massage