• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először telefonon kaptam pontos tájékoztatást, aztán VTR-ben is leegyeztettük a megbeszélt időpontot.
  • Megközelítés:

    A helyszín az M3 és több busz mentén van és kocsival is nagyon jól megközelíthető. A parkolás nem okozott gondot, legrosszabb esetben a közeli plázában is simán megoldható. A cím világos, a bejutás problémamentes volt. Vivien elmondása szerint viszont a cím a közeljövőben változni fog, tehát mindez akár tárgytalanná is válhat.
  • Helyszín:

    Az általam meglátogatott helyszín egy teljesen átlagos, közepes méretű társasházi lakás. A fürdő kicsi, de tiszta, volt szájvíz és néhány tusfürdő, nekem ennyi bőven elég. A tetthely egy heverő volt egy nappali jellegű szobában. Voltam már jobb és rosszabb helyeken is, a célnak teljesen megfelel.
  • Lány külseje:

    A képek Vivienről készültek. Vivien egy klasszikus MILF, kedves, fesztelen, jó hangulatú teremtés, akinek legfeljebb a szeme körüli szarkalábak árulkodnak a koráról. Fehér melltartó+bugyi kombóban fogadott, ami nem sokáig maradt rajta. Szép szemek, szabályos arc, festett szőke középhosszú egyenes hajjal.
  • Action:

    Zuhany után állva kezdtem felfedezni Vivien testét. Sok simogatás, ölelkezés, puszilgatás volt, amiket ő is azonnal viszonzott. Nemsokára az ágyon fekve folytattuk ugyanezt, majd elhelyezkedtem a kölcsönös franciához. Szerencsémre Vivien egész sokáig engedte a nyalakodást, közben Oscar-díjat érően sóhajtozott, a hajamba túrt, belemozgott stb. Többször jelezte, hogy ő is szívesen csinálná nekem, de én úgy sajnos nem tudok a partnerre koncentrálni, ezért folytattam, míg csak lehetett.

    Egy idő után Vivien franciája következett. Nekem hihetetlenül bejött, kényszer meg mélytorok nélkül (ezeket hirdeti, de nem vettem igénybe) nem is tudom, utoljára mikor volt ilyen jó. Mindenhol nyalogatott, simogatott, szopogatott. A fogát semennyire nem éreztem, a nyelvét annál inkább. Számomra szenzációsan jó volt, nem is csoda, hogy hamar harckész lettem.

    A mentolos védőfelszerelés felhelyezése után először missziben akcióztunk. Vivien ezt is teljes odaadással, beleéléssel csinálta. Nem csak hagyta magát, hanem teljesen együtt élt velem, folyamatosan mozgott, húzott stb. A misszi után doggy, majd oldalt fekvés következett, minden helyzetben képes volt rámozogni, miközben nyögdécselt, bíztatott és általában véve teljesen átadta magát az akciónak. Végül visszamentünk még doggyba, de ekkor már nem sokáig bírtam, ezért egy huszárosabb befejezést követően óriásit élveztem.

    Az eksön után is nagyon kedves és jó fej volt, dumálgattunk, röhögcséltünk, aztán egy gyors mosakodást követően már lépnem kellett, mert csak kicsit ugyan, de túlléptem az időkeretet és nem akartam a terhére lenni.
  • Elszámolás:

    Előre adtam, mert először voltam. Azt hiszem talán nincsenek is extrái, úgyhogy semmi gond nem tud lenni az elszámolással.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam és biztos, hogy visszamegyek még. Egy kedves és csinos MILF, akiből megfelelő hozzáállással ki lehet hozni a vadócot.
Happy Massage