• Anetta Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszer hívtam fel telefonon, akkor meg is beszéltünk mindent - lehetőségek, virágszálak, stb. Másnapra meg is egyeztünk egy időpontban. Az adott napra kért megerősítő SMSt, amit el is küldtem, válaszolt is, hogy vár.
    Kicsit késtem, de rugalmasan toltuk 15 perccel a kezdést.
  • Megközelítés:

    Deák tértől pár perc séta, parkolni szerintem csak messzebb lehet (én gyalog mentem), tömegközlekedés rogyásig.
  • Helyszín:

    Régi ház, régi lakás, hatalmas belmagasság. Előszoba, majd konyhán keresztül kis hallon át lehet bejutni a tetthelyre. Ott kényelmes franciaágy, tükör, kanapé, lágy zene.
    A fürdőben minden tiszta, kád és zuhanyfüggöny, tusfürdők, szájvizek. A törölköző szép nagy. A szerv tisztítására intim mosakodó áll rendelkezésre, amely tisztítását A. maga végzi, közben milliméterről milliméterre alaposan megvizsgálja a szerszámot, elváltozások után kutatva.
    Én átmentem, a teszten, úgyhogy áttettük a székhelyünket a baszobába.
  • Lány külseje:

    A képek a valóságot tükrözik. Engem minimál sminkben, az új képein látható farmer short +virágos felső kombóban fogadott, nagyon csinos volt. Amit a képeken látsz, azt kapsz. Ami a képeken nem látszik, A. szeme gyönyörű színváltós, kívül kékes, beljebb sötétebb zöld, hatalmas tág pupillákkal.
  • Action:

    Nem tagadom, A. beszámolói megfogták a fantáziámat, kíváncsi lettem rá. Nos, a várakozásaimhoz képest egy teljesen más, mégis nagyon jó randevút hoztunk össze. A fentebb leírt fürdésnél elvégzett vizsgálat után az ágyra heveredtünk, ahol hosszasan csókolóztunk. Nem csak maszatolás, hanem rendes, nyelves csókok, ráérősen, egymás szemébe nézve, egySZER-egySZER kis harapdálás, közben simogatás. Ezzel elég hosszan elidőztünk, majd A. elindult a műveleti területre. Hát kérem, itt nincs kecmec, hanem A. odabújik, gyönyörű szemeivel rád néz, majd HAMM! Közben nyelve folyamatosan pörög, nyáltermelés a maximumon, rá sem kell húzni, mert nyeli magától, néha ritmust vált, kiveszi és a nyelvéhez veri, majd ismét rábukik. Pillanatok alatt felkeményedtem, de nem sietett, ott tartott az élvezés közelében, a végén (20-25 perc után) egy hatalmasat élveztem a szájába. Akikhez eddig szerencsém volt, azok között ez a szopás mindenképp dobogós helyre érdemes.
    A. annyira kiszívott, hogy rövid ideig minden cselekvésre alkalmatlan lettem, de szép lassan összeszedtem magamat. Mindketten láttuk, hogy aktus most nem lesz, így kis masszázzsal és A. laza franciájával múlattuk el a hátralévő időmet.

    Utána zuhany, könnyes búcsú.
  • Elszámolás:

    Mikor megérkeztem előre kérte, kiraktam a polcra, végig ott maradt. A végén vissza akart adni az aktus hiánya miatt, de nem hagytam, hisz az időt kitöltöttem.
    Az ár magas. Szájbaélvezéssel még magasabb, a popsi még ehhez plusz (ez utóbbit nem vettem igénybe). Mégis azt kell hogy mondjam, megéri. Hetente biztos nem fogok visszamenni, de valószínűleg találkozunk még.
  • Összkép:

    Teljesen másra számítottam, de nem csalódtam. Rengeteg mindent nem próbáltam ki, amire lehetőség nyílt volna (bilincs, lovaglópálca), de az első randevún még mindig kicsit visszafogott vagyok. Legközelebb elő kell vennem a domináns énemet, és nyomni, ahogy a csövön kifér - A. nem fogja bánni, sőt.
Happy Massage