• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy nappal a tervezett randi előtt hívtam, megkért, hogy aznap hívhatom időpontot egyeztetni. Hívtam a randi előtt pár órával, fel is vette, megbeszéltük, minden rendben volt. Megerősítő SMS-t kért a randi előtt egy órával.
  • Megközelítés:

    Jártam már a házban, nekem mindig szerencsém volt a parkolást illetően (is). ;) A ház előtt tudtam parkolni. A parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    Új építésű társasházban lévő, szépen berendezett lakás. Többen dolgoznak, de ez egyáltalán nem zavaró, a diszkrécióra nagyon odafigyelnek! A dolgozószobában egy nagy franciaágy, egy beépített szekrény és egy éjjeliszekrény van. A lakás tiszta, a higiéniára szintén nagy figyelmet fordítanak!
  • Lány külseje:

    Húh! Holnap estig tudnék szuperlatívuszokban írni róla, mégis igazából egyetlen szó jut csak eszembe: TÖKÉLETES!
    A képeit látva volt egy elképzelésem, de személyesen Domi látványa mindent felülmúlt! Minden porcikája tökéletes, gyönyörű alakja van. Mintha egy első osztályú magazinból lépett volna ki! Combfix, tanga és melltartó volt a modelleket megszégyenítő testén! Szerintem a strandon a csajok irigykedve, a pasik nyálcsorgatva fordulnak utánna.
    Szemtelenül fiatal, feszes bőrrel, szép arccal és elbűvölő kedvességgel fogadott.
  • Action:

    Miután lerúgtam a csukámat, Domi bekísért a szobába. Lógó nyelvvel loholtam utánna, mint egy kiskutya a gazdi után, kezében a jutalomfalattal. Borzasztóan szerencsésnek éreztem magam, hogy tudtam, itt nem mindennapi dolog fog történni. A szobába érkezve bemutatta inasát, aki a ledobott gönceimre fog vigyázni amíg én rózsaszín ködben úszva Domival hempergek. Természetesen nem az egyik ráérő kolléganőre gondolok, aki a gyertyát tartja, hanem egy szobainasra. Miután megszabadult ruháimat az inasra bíztam, egy pihe-puha türcsivel a fürdőbe indultam. Gyors (de alapos) zuhany után visszaléptem a szobába, ahol Domi elbűvölő hangon megkérdezte, hogy tetszik-e nekem és kaptam egy-két cuki szájrapuszit. Majd’ elolvadtam. Megkérdezte, hogy levegye-e a melltartóját, amire igent mondtam. Gyönyörű, formás cickói vannak! Rajzolni sem lehetne szebbet! Imádtam! Ekkor hanyatt vágtam magam az ágyon. Domi felém hajolt és megkérdezte, hogy megpuszilgassa-e bambán éledező barátomat. Ezt nem tudtam visszautasítani! Ahogy Domi a szájával hozzáért, az ezredes rögtön vigyázzba vágta magát, én meg átadtam magam a pillanatnak és reméltem, hogy sosem lesz vége. Istenien franciázik. Nem vadul, de szenvedélyesen, közben fel-fel pillantva. Aztán megkérdezte, hogy szeretném én is közelebbről megismerni. Ezt szintén nem tudtam visszautasítani. Bár ekkor Domi már nem nagyon tudott volna olyat kérni, amit ne tettem volna meg! Lekerült a bugyi, Domi hanyatt feküdt, széttárta a lábait és megkérdezte, hogy tetszik-e a puncija. Kész voltam. Gyönyörű testét puszilgatva végül elérkeztem a puncijához, és először csak finom puszikákat adtam neki, majd hevesebb nyalakodásba kezdtem. Sajnos Domi így nem tud a csúcsra érni, de nekem frenetikus élmény volt. Bár elmondása szerint ő is nagyon élvezte. Kértem, hogy forduljunk 69-be. Itt egy újabb sokkhatás ért! A szuper franciája közben ott volt előttem a finom puncija, amit tovább kényeztettem. Közben halk nyögések jelezték, hogy valamit én is jól csináltam! ;) Kis idő múlva gumit kértem. Domi felém guggolt, és szép lassan beleült, akkor már robbanás-közeli hímtagomba. A látványtól újra megszédültem. Aztán a tempót fokozatosan gyorsítva, jó kis csattogós lovaglásba mentünk át. Mondanom sem kell, hogy ezt már nem bírtam tovább és hatalmasat robbantam a gumiba. Domi hagyott lenyugodni, megvárta, míg egy pici vér visszaszáll a fejembe. :)
    Ezután kaptam papírtörlőt, nedves kendőt, hogy letisztigassam magam. Mivel a barátomat általában nem tudom munkára bírni kétszer egy órán belül, ezért a maradék időben egymás mellett, összebújva dumcsiztunk az élet nagy dolgairól.
    Miután felszállt a köd, felöltöztem, és pár puszika és ölelés után visszatértem a valóságba…
  • Elszámolás:

    A randi elején átadtam az ajándékom, utánna nem esett róla szó. Teljesen korrekt volt e tekintetben is!
  • Összkép:

    Imádtam minden percét! Ha még lehet, biztosan visszamegyek még! ISTENNŐ*****
    Köszönöm az élményt!!!
Happy Massage