• Barbara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt pár órával előtte es az időpontot már akkor leegyeztettük!
    Kedves és rugalmas volt, mivel mondtam forgalom függő az érkezésem, de mondta ne aggódjak, ő vár rám!
    Legközelebb már csak a környékről hívtam h hogyan jutok el hozzá :)
    Ebben is jó iránymutatást adott így hamarosan meg is érkeztem!
    (Azt mondta a vtr vacakol neki mostanság így ezt még egyszer fixáltuk, h a kiírt extra így is “ajándék” és a telefonban megbeszélteknek megfelelően foglaltam az időpontom!)
  • Megközelítés:

    Hosszú útról érkezve a pesti délutáni csúcsforgalomban, nem esett jól hogy a 10perces út kb 30percre sikerult :( de szerencse, hogy ezt egyeztettük így csak magamban forrtam mikor juthatok már végre a vendéglátómhoz! Parkoló hely volt (távozásomkor is volt sok szabad) de lehet csak szerencsés voltam.
  • Helyszín:

    Kultúrált környék egyik szép új lakóparkja.
    A navigálásnak hála a kapu megtalálás és a feljutás is egyszerű volt. Tiszta lépcsőház és előszoba valamint fürdők és tetthelyek. Törülközők a fürdőben, tusfürdők és szájvizek kitéve a nagyobbikban, a kisebbikben az éppen nem volt.
    Helyszínen, nagy ágy kevéske hangulatfény meg egy szék a cuccaidnak.
  • Lány külseje:

    Csinos kedves leányzó, egy csöppet nekem érettebbnek tűnt, de szép, az biztos!
    Szép formás popsija, aprócska mellei és nagyon szép arca van Barbarának.
    Egy fekete köntösben fogadott, bár alatta is volt még fehérnemű, amitől a szobában szabadult meg.
  • Action:

    A kis csúszásom miatt az 1 órát elengedtük, mondta franciázik nekem, az ajándék extrával, kérdeztem hogy de félóra mehet? Mondta igen, de a francia közben végül mondta csak ennyi lesz meg a végén masszázs :/
    Lehet vmi nagy félreértések közepette alakult így, nem annyira értettem.

    No de ám nincs okom panaszra, a kellemes részt már írom is: gyorsan elküldött zuhizni, majd visszaérve elmondta miként van lehetőségem megismerni a francia tudását.
    Az ágyra feküdtem terpeszben és a lábam közé helyezkedett, már csak bugyiban. Bár inkább sötét volt de a kivehető szép látványtól és pár pusziától elég hamar megkeményedtem. Ebben a pillanatban már erősen szívva folytatta kellemes nedves franciáját.
    Rákérdeztem a kölcsönösségre, így ledobta a bugyit is és felém helyezte formás apró fenekét és szépen kinyíló finom punciát. Bár azért nagyobb fényben is meggyönyörködtem volna benne szívesen, szépen kinyíló, csiklót kényelmesen nyalható tökéletes gömbölyű fenékkel zárul ez a látvány.
    Csak óvatosan nyalakodtam mindent feltárva, megízlelve es közben élvezve az olykor kéznélküli, még mindig jó erővel szívva tartó franciáját.
    Úgy tett mint akinek egyre jobb, nyaltam rendesebben hagy élvezze majd megköszönte talán úgy h igazán fincsi volt. (Elég nyugodt pici orgazmus volt, ha az volt)
    Utána visz helyezkedett es folytatódott az én kényeztetésem még egy kicsit, utána ő feküdt hanyat és helyezkedtem felé, itt kaptam elég klassz ritmusos franciát is tőle, es megkért h szempillára vigyázunk. Szép nyugodtan jött a vég, nagy robbanás nem is volt, hanem szépen kinyitotta a száját és nyelvvel izgatva majd kinyújtva oda landolt örömöm!

    Fürdőben egy öblítés és vissza is jött és kérdezte megmasszírozhat e, időben jók voltunk így egy kicsi masszázs is volt levezetőnek, majd zuhany es távozás.
  • Elszámolás:

    Elején történt a félórás összeget adtam, extra nélkül amit ő ajánlott mivel vmiért nem ment a vtr-e.
    Hát eléggé átlag feletti, ahogy Barbi is biztosan, de jó lett volna belőle többet megtapasztalni. (Félórába jóval több is beleférhet)
  • Összkép:

    Egy tökéletes masszázs programban vehettem részt Barbinál, ez nyilván maximálisan kellemes volt, de nem véletlen válogattam a partner kategóriából.
Happy Massage