• Melody

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk nagyon diszkrét és kedves volt. Korábban már beszéltünk , a telefonban egyből tudta ki vagyok, és ez nagyon jól esett. Az első beszélgetés után már tudtam, hogy nem lesz elég az egy óra, így másfél órára jelentkeztem be Melodyhoz.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető nyugis környék. Könnyű parkolási lehetőség.
  • Helyszín:

    A lakás egy társasház legfelső emeletén található. Modern, ízlésesen berendezett ház, az ajtón belépve kellemes illatok fogadtak. A fürdőszoba tágas, tele sokféle tusfürdővel, szájöblítővel, és mindennel, ami a megfelelő higiéniához szükséges. A szobákban ágy és tatami is található.
  • Lány külseje:

    Egy szexi külsejű, Szép arcú mosolygós lány fogadott az ajtóban. Az arca a profilon csak a diszkréció miatt van kitakarva. A kicsit átlátszó köntös alatt egy homokóra alak rajzolódott ki, amikor megfordult, megláttam hátulról is formás, gömbölyű fenekét, és keskeny derekát. A képek nem hazudtak... Kicsit már itt elkalandoztak a gondolataim, de igyekeztem úriemberként viselkedni.. :)
  • Erotikus masszázs:

    Ameddig tusoltam, Ő sem a szobában várt, készített nekem egy finom kávét, ami mellé kis csokikat helyezett. Miután visszatértem a tusolásból, megkérdezte, hogy a tatamin vagy a masszázspadon legyünk, én a tatamit választottam, ott jobban elférünk mindketten. Egy lazító hátmasszázzsal kezdte, éreztem a mozdulatain, hogy tényleg tudja mit csinál. Elég kommunikatív, kellemesen elbeszélgettünk amég kiszedte a csomókat a hátamból, a munkám miatt nem volt egyszerű dolga. Egy spirituális és rendkívül nyitott gondolkodású lánynak tartom. Ezt követte a csúszkamasszázs, ami számomra nagyon izgató volt. A teljes testével kényeztetett, főleg cicikkel, a hátamon és a hasamon is egyaránt. A sportos, formás melleivel elkezdett olajosan izgatni odalent is. Közben én is simogattam a formás testét.
  • Levezetés:

    Kifejezetten lingam masszázs miatt kerestem fel Melodyt, a bemutatkozója alapján úgy éreztem, ő az akit keresek, és ebben nem is csalódtam. Leült a lábaim közé, mégtöbb olajat csurgatott rám, és lassú mozdulatokkal kényeztetett. Többször is az élvezés határán voltam, de nem hagyta, hogy ez megtörténjen még, ilyenkor lassított, de az érzés olyan volt, mintha megtörtént volna az erekció, nagyon izgató élmény volt. A levezetésnél szájába vette, és a nyelvével kényeztetett, itt már nem bírtam tovább, és a szájában végeztem. Kölcsönösen kényeztettem Őt én is, a hasán fekve egy kis masszázzsal kezdtem, majd eltévedtek a kezeim és viszonozhattam neki az orgazmus élményét a nyelvemmel. Szexi és nőies ahogy elélvez a gyönyörtől, örülök, hogy boldoggá tehettem.. :)
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek alapján teljesen korrekt volt amit kaptam, nagyon jól éreztem magam vele. Extrának számít nála a végig f., azt a program előtt megbeszéltük.
  • Összkép:

    Összességében egy nagyon jó és egyedi élmény volt, más mint a megszokott, de pozitív értelemben. Biztosan visszamegyek még hozzá egy kis testi és lelki feltöltődésre.. :)
Happy Massage