• Liza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Kedves Tapsihapsi75! (Nyuszifül 😁)

    Köszönöm a beszámolót!
    Azért nem semmi pasi vagy Te! Milyen óvatosan és diszkréten kezelted a "meglepetés-játékot"... Hadd egyék a kefét a fiúk...mi? 😂
    Azt múltkor megállapítottam, hogy bonyolult "lény" a veled egykorú, de megfejtem....
    Én készültem... 😉😉😉
    Na, majd még töröm a buksim valami hasonlókon...

    Csókollak: Liza

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, de elsőre nem sikerült el érnem. Pár perc múlva próbaltam újra hívni, szerintem elfoglalt volt, azért nem sikerült. Rá pár perce már csörgött is. Hívtam és már tudtunk is, egyeztetni. Délelőttre kértem idopontot. Szabad is volt javasolt idopont. Saját hibámból sajnos módosítani kenyszerültem, randink időpontját délutánra. Igy Vtr segítségével másik idopontot javasoltam. Amit szintén elfogadott.
  • Megközelítés:

    Mint most is autóval érkeztem. Gps pontos cimre navigal. Könnyen megkozelitheto. Parkoló helyet találtam könnyen, volt több szabad hely. Habár a hely, és környéke fizetős. Szerintem, aki a tömegközlekedést választja az is könnyen célba ér.
  • Helyszín:

    Lakás az előző látogatásom óta semmit nem, változott. Érkezésem célja nem a lakás felmérése volt. Fürdő zuhanyzós, megfelelő mennyiségű tusfurdo választékkal. Papir poharak szajviz minden meg található.
  • Lány külseje:

    Képek teljes mértékben tükrözik a valóságot, csak azt nem, adják vissza amit az ajtón belépve megérez és megtapasztal az ember. Közvetlensege ,kedvesség leírhatatlan. Már, az ajtó zárásaután, hatalmas ölelessel és nagy puszival üdvözölt, mint régi ismerőst. Cipőm levétele után már kísért be a szembenlévő szoba.
  • Erotikus masszázs:

    Ennél a résznél kicsit bajban vagyok most. Mivel a masszázs részét a második felere terveztük látogatasomnak. Azt tudom mondani, amit első talalkozasunk, alkalmával tapasztaltam. Az szakszerű mindenre kiterjedo volt.
  • Levezetés:

    Kötelező tisztálkodás után, visszatértem a szobába. Rá fél percre érkezett is gyönyörű vendeglatom. Míg én a törülközötől szabadultam meg, addig ő a ruháját vélte feleslegesnek. Állva kezdtük az ismerkedest, egymást simogatva apró puszikkal csókok közepette. Liza javasolta , mi lenne ha,fordítva kezdenénk. Tudtam,van egy meglepetése számomra, igy nem is tiltakoztam nagyon ellene. Igy hát célba vettük a masszázs pad végén elhelyezett matracot. Liza határa feküdt, és kérte, huncut mosollyal,szeretné érezni kenyeztetesem ,nyelv jatekomat. Kérdezem én lehet egy ilyen kérésnek ellenallni? Fentről indulva nyakát puszilva, finom érzéki csókokat lopva haladtam lefelé, megállva kerek gyönyörű formás melleinel. Persze folytattam utam délnek mig nem célomhoz érve gyönyörű punciahoz értem. Finoman körbe pusziltam környékét, egyre beljebb lopva magam zamatos,nedvesedő bejárathoz. Már kezdtem is hosszabb nyelvjatekomat finom izletes puncin, nagyon finom a puncija,öröm érezni számon, nyelvemen, minden csepjét. Kitartó nyelvjátékom,és testének jelzése úgy éreztem, nyelvjátekom célba ért. Most én kerültem hátamra, és kézbe kaptam ajándékom, kicsit meglepett,és váratlan volt, de nagyszerű ajándék. Míg én az ajandekommal voltam elfiglalva Liza velem, foglalatoskodott, testel szájjal , cicivel mindenét bevetette lágyan, finoman. Én meglepivel ő velem volt elfoglalva egy ideig, letettem meglepit és kértem hagy érezzem puha,selymes, bőrét testét. Kicsi csókcsata kerrkedett test a testen. Kértem hagy nyalakodjak még, és helyezze punciját számra. Igy folytattuk tovább. Punci szamon ,kézbe véve szerszamom igy jutottunk ujra celba. Ez leírhatatlan volt számomra ez az érzés.
  • Elszámolás:

    Nem kértem és nem vettem igénybe extrákat. Maga az extra az az 1 ora volt amit társaságában tolthettem el ismét.
  • Összkép:

    Mit is irhatok, teljes mértékben elegedettem tavoztam. Mit is mondhatnék ettől többet. Esetleg csak annyit, hogy biztosan visdzaterek még 😊
Happy Massage