• Alexa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először VTR-en próbálkoztam, gyorsan vissza jelezte hogy nem jó neki az időpont. Másodszor már telefonon hívtam, itt gyorsan mindent megtudtunk beszélni.
  • Megközelítés:

    XI. kerület frekventált része. BKV-val is könnyen megközelíthető én autóval érkeztem. Ismerve a környéken a parkolás nehézségeit korábban érkeztem. Szerencsémre egy utcával odébb pont kiált egy autó előttem, így ezt a gondot meglepően gyorsan letudtam.
  • Helyszín:

    A környékre jellemző régebbi bérházak egyikében található a rendelő. A bejutás igazán diszkrét, nem is lehet eltéveszteni a lakást. A lakás minden része így a fürdőszoba is igényesen felújított és jól felszerelt (számos tusfürdő és szájvíz áll a rendelkezésünkre). Alexán kívül mással nem találkoztam szerintem egyedül rendelt.
  • Lány külseje:

    Bevallom aggódtam a retusált képek miatt, de szerencsére a képek tökéletesen megfeleltek a valóságnak. Amennyiben egy szóval kellene jellemeznem az a tökéletes lenne. Gyönyörű, vékony alkatú fiatal lány hihetetlen formás popsival és testéhez tökéletesen passzoló szép cickókkal. Bőre nagyon kellemes tapintású és illatú volt mindenhol. Az arc kitakarástól sem kell tartani, mosolygós szép arcú lány. Falatnyi fehérneműben fogadott amitől segítettem megszabadítani.
  • Action:

    Érkezésem után természetesen fürdéssel kezdem ami után beinvitált a szobába. Itt kért 1 perc türelmet, majd 2 pohár hideg üdítővel tért vissza ami később jól jött. Az ismerkedésünk a kezdetben finom, érzéki simogatásokkal kezdődött, amelyből szép lassan egyre több szájra puszi is kibontakozott. Ekkor már túlvoltunk a kezdeti izgatottságon és invitált, hogy szabadítsam ki béklyójából. Amíg én keményen megdolgoztam, hogy Alexa kényelmesebben érezze magát a melltartója nélkül, addig ö is hozzá látott az áldásos tevékenységéhez A következő pillanatban már a szájában is találtam magamat. Itt egy kellemes, barátnősen lágy szopásban volt részem, ami a korábbi puszik intenzitásával tökéletesen harmonizált. Igen hamar meglett volna az eredménye a csodás szopásnak ,így kértem evezünk más vizekre. Ekkor úriemberhez méltóan viszonoztam a korábbi kedvességét, és fejemmel a fantasztikus hosszú lábai között voltam. Kezdetben én is csak finoman, leheletnyi puszikkal kezdtem bele a nyalakodásba. Viszont a látvány gyorsan magával ragadott, és az újam is a helyszínre tévedt. Ennek hatására partnerem arca kissé máskép kezdet ragyogni, és érezhetően lágyabban csusszant az édes nedűben a nyelvem. Így hogy megteremtetünk a megfelelő körülményeket, gumit hoztunk és misziben folytattuk. Közben mindvégig csókolgattam nyakát és testét ahol csak értem, majd Alexa gyönyörű lábát a nyakamba vettem és így folytattam az akciót változó intenzitással. Idővel helycserés támadással ö került felülre, és bemutathatta lovagló tudását. Azt kell mondanom nem ért csalódás. A szemkontaktus és a páratlan látvány kombinációja megtette hatását és végem lett. Hagyott lenyugodni és felajánlott egy könnyed masszást amíg kiheverem a korábbi élményeket. Alexa a masszást is nagyszerűen végezte közepes intenzitással, de mivel nem emiatt mentem, így hátulról folytattuk. A magassága miatt tökéletes volt a pozíció, így finoman lehetet szabályozni az ütemet és lehetet élvezni gyönyörű feszes popsijának és párduc testének látványát. A fantasztikus látvány és a szűk punci kombinációja ismét hatásosnak bizonyult. Utána még kicsit még beszélgetünk, majd gyors fürdéssel zártam a találkozót.
  • Elszámolás:

    Az egyeztetéskor elhangzott virágcsokrot vittem magammal, amit a szobába lépve letettem az első bútorra. A helyszínen már nem is eset szó róla. Extrákról nem érdeklődtem, ami az adatlapján szerepelt azt mind teljesítette.
  • Összkép:

    Egy borús, esős napon érkeztem Alexához amit sikerült neki megkoronáznia és emlékezetesé tenni utána még a nap is ragyogott. Igazi barátnős hangulata volt egészvégig a találkozóknak, nagyon figyelmes lány. Ajánlóm mindenkinek aki egy szép fiatal lány társaságát keresi.
Happy Massage