• Tina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből felvette, és készségesen tájékoztatott mindenről kedves csilingelő hangján. Könnyen ment, Vele beszéltem. Már a telefonban éreztem, hogy jó lesz találkozni Vele.
  • Megközelítés:

    Minden probléma nélkül, könnyen megközelíthető, autóval mentem .
  • Helyszín:

    Épület külsejét nem jellemzem, mivel nem ez a lényeg, a lakásb érve kellemes fogadtatásban volt részem, mind a lakás mind MARTINA
    személyében. A lakás nagyon szép, ízlésesen berendezve, kellemes illat, és pazar enteriör.
  • Lány külseje:

    Élőben is elradagó, a képeken a személyisége nem "látható", élőben ez még társul a szépségéhez. Az adatlapján minden kiírás megfelel a valóságnak.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára érkeztem, cipőt levettem, és kedvesen bekírésrt a szobába, ahol egyből le is vetkőztem, és siettem átesni a tisztálkodási ceremónián, hogy minél előbb Vele lehessek. Előtte megkérdezte, mit szeretnék inni, figyelmes, mire végeztem a tisztálkodással, már elő volt készítve minden a kellemes időtöltéshez, egy kis bugyikába várt.
    Megkért, hogy feküdjek az ágyra, engedelmeskedve a hátamra feküdtem, Ő meg mellém. Mintha érezte volna az esély egyenlőtlenséget, hamar megszabadult a bugyikától is :) Beszélgetéssek kezdtük, pár mondat után megkérdezte, hogy mivel kezdjük. felvezetésre került a választás, jeleztem, hogy olvastam a csúszka masszázsáról, ami nagyon kíváncsivá tett, így hát azt kértem, hogy ezzel kezdjünk.
  • Levezetés:

    Előkerült az olaj, és kellő mennyiséget kaptam mellkasomra, majd magát is bekente a tényleg szenvedélyes csúszka masszázs élményhez. És kezdetét vette a csúszkálás. Hát azt kell mondjam, hogy előttem szóló kollégák minden betűje igaz, amit erről írt :)
    Nagyon érzi ezt a műfajt, és nagyon tudja, hogy hogy jó. Jól használja a testét, és tényleg egy szenvedélyes csúszka masszázs élményt éltem át. Nem cicis csúszka volt, hanem teljes testét használja. Közben lehet simogatni, sőt kérte is, igényli a kölcsönösséget. Sok féle pozicíóban csúszkált rajtam, először a klasszikus, hagyományos pózban kezdte, lovagló pózban ingerelte nemesebbik szervem, közben finoman a számra hajolt, és nagyon érzéki csókokkal is megajándékozott. Kis idő múlva lejjebb ereszkedett, és a cicik között is megjáratta férfiasságom, egyre jobban közelítve szájával hozzá, majd egyszer csak arra lettem figyelmes, a szájával kényeztet. Nagyon érzékien tud kényeztetni, inkább ezt a vonalat képviseli, semmi pornó feeling, inkább a barátnő feeling jellemzi. Játszott vele, először csak a makkal, majd kicsit a herékkel, és fokozatosan hódította meg a teljes hancúrlécet. Majd ezután felhúztem magamhoz, kis csók, és nekem háttal folytatta a csúszkálást. Ekkor teljes rálátásom volt a gyönyörű puncira, mely tényleg nagyon szép. De nem csak szép, hanem nagyon finom is, hiszen ekkor már tolta a gyönyörűséget egyre közelebb az arcomhoz, majd egyszer csak belekóstoltam. :) Közben Ő sem tétlenkedett, hanem finoman ápolgatotta a velem egykorút. Így is lett vége az első menetnek, élve az extrával. Robbanás után is levezette szépen a élvezésem, nem sietett sehova el, hagyott szépen lenyugodni, és csak utána feküdt mellém, felajánlva, hogy ha már a földön járok, akkor vegyek egy újabb frissitő zuhanyt.
    Miután mellém feküdt, nagyon jót és hosszan beszélgettünk, nagyon értelmes Hölgy, komoly dolgokról tudtunk beszélgetni, nem csacsogás volt. Közben finoman simogatott, ezzel is ébren tartva a vágyat bennem a következő körre.
    Majd zuhany, kis felfrissülés, és kezdőtött a második felvonás, ami teljesen megegyezik az elsővel.
    Kértem, hogy hadd élvezhessem még egyszer a szenvedélyes csúszkáját, illetve szájának melegségét. Közben én is kényeztettem, majd éltem a lehetőséggel, hogy én is csúszkálhassak egy kicsit. Eddig ilyet nem tettem, még senki nem ajánlotta fel, ezért nem sok gyakorlatom van ebben, de nagyon jó és izgalmas élmény. Ezt fejlesztenem kell!
    Majd mikor már úgy éreztem, hogy kicsúszkáltam magam, fordultunk, és Ő folytatta. 69-ben lett ismét végem. Most sem volt kapkodás, sietés, hagyott szépen lenyugodni, és újból kértem, hogy feküdjünk kicsit egymás mellett. Kicsit még beszélgettünk, majd rákérdeztem az időre, ami sajnos már lejárt. Így újabb zuhany, és érzékeny búcsú...
  • Elszámolás:

    Érkezéskor , ahogy telefonon megbeszéltük .
  • Összkép:

    Nagyon kellemes másfél órát töltöttem vele, a csúszkamasszázs tényleg szenvedélyes. Nagyon figyelmes Hölgy, akivel jó volt beszélgetni is, teljesen barátnő feeling. Aki ezt részesíti előnyben, nem fog csalódni.
Happy Massage