• Lexi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap hívtam, felette, megbeszéltünk mindent. Nagyon rugalmas volt, a képei fogtak meg a legjobban.
  • Megközelítés:

    Ismert hely, sok lány dolgozik a vidéken. Könnyen odataláltam, parkolás is könnyen ment.
  • Helyszín:

    A ház tiszta, tágas, a szobában egy tükrös beépített szekrény ami növelte a hangulatot, pont az ágy mellett. Fürdőszobában kád, két tusfürdők, száj íz, speciál engem nem zavart. Az ágy kényelmes, ketten elférnek rajat, nem nyikorog. Hangulat fény. A tükrös szekrény nekem nagyon bejön. Lexin kívül más is dolgozik itt, de senkivel nem találkohtam, a diszkréció jó működik.
  • Lány külseje:

    Magas, hosszú lábakkal, pár tetkóval, azt hiszem a lábán. Sportos alkata a múltjából ered. Formás fogni való popsi, csupasz, finom punci, kicsi cicik, de jó őket kényeztetni. Leginkább a popsi, selymes bőre tetszett a legjobban. Szóval nekem bejötta tetkók engem nem zavartak.
  • Action:

    Megérkezése kor, szokásosan az ajtó mögött meg új a fogadatt, egy tanga bugyi, melltartó kombiba. Bemutatkoztunk, majd bevezetést a szobában, itt megbeszéltük mégegyszer meddig szeretnék maradni. Mivel otthon tusolta, így csak egy kis farokmosásra jelentkeztem be. A bugyiját levéve kísért el fürdőszobába. Fürdőszobából visszaérkezve összeölelkeztünk, a nyakát csokolgattam. Melltartó le, cici két simogatta, puszilgattam. Jó volt látni magunkat a tükörben. Leült az ágyra és kezelés e vette farkamat. Nagyon jó csinálta, mélyen nyelte, leginkább száját használta. Én többször megpróbáltam lentebb dugni a szájába farkamat, semmi ellenkezés nem volt részéről.
    Ideje volt nekem is akcióba lendülni, ágyra feküdt és elöször a a ciciiet nyalogattam, majd fentről lefelé haladva csökolgattam, lassan elérve a punciját. Kezelés e vettem, leginkább a csiklóját nyalogattam, ténykedésem tetszett neki. Gumi fel és lovaglóba folytattuk, finom volt. Kértem forduljunk meg misszibe, hát így folytatódott kettőnk együttléte. Hamarosan bekövetkezett a bekövezni való, egy nagyot lőttem a gumiba.
    Masszást ajánlott fel. Sokat beszélgettünk, intelligens, értelmes lány, akinek még humora is van.
    Mégfordultam és cirógatuk egymást, majd megkérdezem mehet a második. Hát persze. Ismét egy fantasztikus franciát kaptam, farkam már nagyon állt, kértem üljön a számra, így kényesztettük egymást. Ténykedésem közben apró sóhajok hagyták el száját. Gumi fel, majd kutyában döngettem, popsiját markolászva. Ha most is rágondolok, feláll a faszom. Egy újabb anyagot lőttem a gumiba. Fürcsi és távoztam egy puszi kíséretében.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, semmi rejtett költség. 18 rózsaszál nagyon jó ár egy ilyen kellemes szeretkezésért.
  • Összkép:

    Lexibe egy nagyon kedves, közvetlen lányt ismerhettem meg. Biztos hogy még felkeresem, addig is csók neked. Megbecsülni férfitársak.
Happy Massage