• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon. Könnyen elérhető volt. Mivel bizonytalan volt az időbeosztásom, többször hívtam. Mindig más mondta magáról, hogy Ő Cintia.A tájékoztatás, korrekt és rugalmas volt, de itt már érezhető volt, hogy itt futószalagon zajlik az élet...
  • Megközelítés:

    Cím egyértelmű. Újépítésű portaszolgálatos társasáz, giga mérete miatt nem egyértelmű hol a bejárat, de telefonon ügyesen célravezetnek alányok.
  • Helyszín:

    A lakásban nyüzsgő élet, rajtunk kívül minimum hárman voltak. Cintia rögtön szólt, hogy a másik fürdőbe ne menjek, mert ott egy Makktárs ténykedik épp.Minimális berendezés, a szobában egy ágy és egy szék a ruháknak. minden más a földön. Logó tolóajtó a fürdőn. Nem egyszerű nyitni zárni. A szobában a redőny miatt nekem sötét volt, amit egy villogó színes fénnyel próbáltak ellensúlyozni. nekem nem jött be, de igazából nem is érdekelt.
  • Lány külseje:

    No ez a rész az ami miatt nem rossz értékelést kap ez a randi. Bitang nő Cintia! Egy bővérű, bögyös faros MILF, ngyon dögös. Hosszú sötét haly, búgó mély hang, isteni mellek, kerek segg,... :D Egy fekete testresimuló alsónemű volt rajta, amiből egy darabban kellet kihámozni, és egy magassarkú. Kicsit husibb mint a képeken, de az nekem bejön!
  • Action:

    Ez is még a "jó" rész! :) Fürdés közben folyamatosan szaladgált intézkedett, még utána is vártam rá egy nagyon picit. (utólag már sejtem miért).
    Szóval mikor végre a kezem közé kaptam, állva csókolóztunk a szoba közepén. Isteni telt kemény ajkak, nagyon jó vele csókolózni. Kezeim bebarangolták a kerek idomokat, formás kemény nagy mellek, kerek popsi, nagyon finom minden porcikája.
    Csókolózás közben lehúzta a melleiről a rucit, kibuggyatak a csodás ikrek, Megcsókolgattam őket, majd én folytattam a vetkőztetést. Meztelenü magassarkúban csókolózva falhoz nyomtam, csókoltuk egy mást közben az egyik kezemmel megketestem a csiklót. Tevékenységemet, egy kellemes terpesszel és nedves puncival honorálta. Szenvedélyes kis csóókcsata lett. Elé térdelve a nyelvemmel is megkerestem a csiklót... :) ...majd később ő csúszott le a fal mentén és keményen merevedő farkamat a szájába vette. Nagyon jól csinálta, és többször teljesen eltűntette, némi torokhangok kíséretében.
    Nem bírtunk magunkkal, gumit kaptam, elém térdelt az ágyra, és hátulról "dugtunk" egy nagyon jót! .
    tisztálkodás, után lepihentem, hogy összeszedjem magam a második menetre.
    Itt már furcsán viselkedet az édes, és kibökte, hogy nem akar kamuzni, de elszervezték a randit, és nem tudok ott maradni a megbeszét órát, csak az addig eltellt félórát.
    Megígérte, hogy legközelebb csak félórát fizetek egy órára, vagy fél órával tovább maradhatok, de mit szépítsük idő előtt kidoott.
    Sajnáltam, mert a második menet nagyon jó lett volna.
    ...így tovább is mentem egy másik lányhoz, de ez már másik sztori....
  • Elszámolás:

    Tekintve hogy fél órát voltam a kifizetett egy óráal szemben, ez nyiván nem frankó.
  • Összkép:

    Másnak simánn rossz értékelést nyomtam volna egy ilyenre, de Cintia valamiért nagyon bejött így megkapta a "jó"-t
    Alapvetően egy nyugis helyen kettesben szerintem nagyon jó szeretőm lehetne! :)
Happy Massage