• NORA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régebben is hívtam már Nórát, akkor megtudtam anno a részleteket, de most akadt némi szabadidőm, és úgy döntöttem meglátogatom. Felhívtam, és le is fixáltunk egy órán belül egy randit. Mikor ez megvolt újra felhívta a figyelmemet a lehetőségekre (miszerint szűkebb az étlap mint máshol), hogy ne legyen félreértés, de nem volt.
    Mikor kiderült hogy előbb értem oda negyed órával nem volt probléma, 3 percen belül már mehettem is, hibátlan.
  • Megközelítés:

    Harmadik kerület, Árpád Fejedelem út, félúton kb a Tímár utca és a Szépvölgyi úti hévmegálló közt. Magyarul a parkolás fizetős, de van hely, és nem is drága. A tömegközlekedéssel közlekedőknek HÉV és busz áll rendelkezésére, illetve a villamos sincs nagyon messze. A cím egyértelmű, és egyből a pontos címet kaptam.
  • Helyszín:

    Földszinti lakás, ami nem szalon, itt is lakik. Tisztaság és rend van az egész lakásban. A tetthelyen egy masszázságy, egy szék a ruháknak. Van persze ágy és miegyéb, de azt nem használtuk. A szobában félhomály, persze hangulat, de alig láttam a bankjegyet amit elő akartam venni. Utána már persze megszokta a szemem és már rendben volt. Közben szól a relaxzene. A szobában van egyébként egy ketrec, amiben tengerimalacok vannak. Engem nem zavart, igazából észre se vettem őket, csak mikor már felöltöztem.
    A masszázságy kényelmes, de vigyázni kell rá (én nem tapasztaltam semmit, de kért hogy érzéssel feküdjek és keljek, bár az is igaz hogy nehézsúlyú vagyok.
    A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, két féle férfi tusfürdő, illetve egy dezodor annak aki szereti. Itt is tisztaság, viszont a két zuhanyhoz csak egy törölköző jár, de azért ez nem tragédia.
  • Lány külseje:

    Nóri arcképpel hirdet, így nagy meglepetés nincs. Ötvenes évei közepén járó, jó karban levő hölgy. Látszik hogy jár fodrászhoz, szolíd smink, szóval igényes. Egy köntösszerűségben fogadott, ez szinte végig marad is, csak a végére kerül le. Ekkor egy piros csipke fehérnemű marad csak rajta, de ezt mondja is előre, hogy ez nem fog lekerülni. Szép nagy mellei vannak, és mivel csak a meltartóban lehet barátkozni velük, ezért csak annyit tudok mondani, hogy bőre finom, a cicik méretéből lehet sejteni hogy a garvitáció megtette már hatásukat, de összességében azt mondom hogy csinos. Az tuti hogy egykor nehézbombázó volt.
  • Erotikus masszázs:

    Szóval érkezéskor köszöntés, majd bekísért a szobába, onnan pedig a fürdőbe. Visszatérve felfeküdtem hasmánt, és kezdődött a kezelés. A masszázshoz szőlőmagolajat használt, kimondottan illatmentes nincs, de ennek is csak addig amíg az ember le nem mossa szóval nincs gond. A masszázs leginkább a hátamat érintette, jeleztem is hogy hol fáj, ott többet dolgozott rajta. Nem az a fájdalmas, de nem is a cirógatás, talán ezt mondják svédmasszázsnak. Érzésre minden esetre kellemes volt. Amíg a hátamon dolgozott addig a lábaim le voltak takarva, aztán mikor a lábaimra került a sor akkor lettem teljesen pőre. A lábaimat is kellemesen megdolgozta, néha váltott át kezeivel cirógatásra, térdtől nyakig, ami kellemesen bizsergette idegszálaim. Közben nagyon jót beszélgettünk, remek partner benne, és hál Istennek nem a vírushelyzetről.
  • Levezetés:

    Mikor végzett a lábaimmal megkért hogy forduljak meg, és itt egy picit lehet talán érezni, hogy az első fele az ami a főprofil. Rákérdezett hogy miben is maradtunk, de végül is lekerült a köntös. Meglepett, de egy vad élénk piros, csipkés fehérnemű volt rajta, és mint említettem ez viszont maradt is. Ő beolajozta a műszert, és egy kellemes kézi levezetést kaptam. Nem volt lingam, sem sokáig elhúzás, de nem is éreztem hogy ki akarna végezni, azt kaptam amit megbeszéltünk.
    Közben lehet érzéssel simogatni, én éltem is a lehetőséggel. Kényelmi szempontból fenekét, ami szintén finom volt, illetve barátkoztam a cicikkel, persze a tartó maradt rajtuk, de mivel kellően nagyok, ezért tudtam hova nyúlni :)
    A lényeg hogy pár perc alatt elmentem, ő pedig segített letakarítani, majd irány a fürdő, öltözés és balra el.
  • Elszámolás:

    Egy féle program van, így a díjszabás se túl bonyolult. Mivel az étlap szűkebb, ezért barátinak mondom, szerintem korrekt.
  • Összkép:

    Összességében aki kedveli az érettebb hölgyeket és egy kellemes masszázsra vágyik baráti áron annak ajánlom, persze csak ha meg tud barátkozni a gondolattal, hogy nem láthat teljesen pőre hölgyet, és el tudja fogadni hogy itt a kézi levezetés az pont ennyi, se több, se kevesebb; én nem bántam meg a látogatást.
Happy Massage