• LOTTI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem szeretek össze-vissza járni. Sajnos viszont aznap nem találkozhattam a kedvencemmel viszont szükségem volt a kikapcsolódásra így került Lottika a képbe. Pár perc alatt megbeszéltük a dolgokat és fél óra múlva már ott is voltam. Van egy kis bőr problémám. Tisztáztuk,hogy ez akadály-e? Szerencsére nem.
  • Megközelítés:

    A villamos szinte az ajtónál tesz le. Nem mai az épület,de rendben van tartva. Könnyű megtalálni. Telefonáltam a kapukód miatt. Pikk-pakk bejutottam.
  • Helyszín:

    Több szobás lakás. Nincs egyedül,de ez számomra nem volt akadály. A pici zuhany ( nagy termetű vagyok,de sajnos ott nem) szépen felszerelt. Van választék bővel. Szájvíz is adott. Szép,kultúrált hely.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű a kisasszony. Nekem egy kicsit túlzónak hatnak a képei,de aki nála jár a külsővel (is) elégedett lesz.Sokkal szebb mint a képeken. Sajnos előre sejtettem,hogy vele sem leszek hosszú életű,mikor a levezetésre kerül sor. Nekem tökéletes az alakja. Finom tapintású bőre mint a legpuhább selyem. Domborulatain még a fény is élvezettel játszik. Szerintem minden pasi ilyen lányról álmodik. Olyan utópisztikus ez az egész. Kivételezettnek éreztem magam,hogy meztelenül láthatom.
  • Erotikus masszázs:

    Váll masszázsra mentem. Megbeszéltük,hogy átmasszíroz mindenhol,de a vállakra különösen figyel majd. Hasra feküdtem és a lábaimtól kezdve szépen átmasszírozott mindenhol. Közben csevegtünk mindenről. Szívesen beszél magáról is,de divatról és velem kapcsolatban is témáztunk. Nagyszerű partner. Közben kezei néha be-be tévelyednek a lábam közé. Nagyon kellemes. A tükrökből közben lehetett a szemet is jól lehet lakatni. Istenem,de gyönyörű. A popsija szinte kiált a simogatásért. A szemeiben pedig el lehet veszni mint Faun labirintusában.Mázlista az a pasi aki a szívét is megkapja.
  • Levezetés:

    Fordulás után kaptam egy kellemes élmény az olajos keblek érintéséből. Amikor bekente őket olajjal,hát srácok...... az egy olyan látvány ,hogy leírni szavakkal nem lehet. Amikor tinik vagyunk ilyen nőről álmodozunk. Akinek hajlataiban ott a megunhatatlan kalandvágy. A feszes bimbók szinte körversenyt írtam le rajtam. És mikor lent kezdtek a lágyékomnál kőrözni megálljt kellett kérnem,mert a látvány és az érzés frenetikus volt. Kértem had kényeztessem én is. Kedves mosolyal helyet cserélt velem. Csodás látvány volt ahogy lábai szétnyiltak és borotvált puncija elém tárult. Finoman kezdtem. Az ujjaimat eszembe sem jutott használni. Ti se tegyétek.Szentségtörés lett volna. A helyhe íze mámorító volt. Felnéztem. Szeme csukva volt. Átadta magát az élvezetnek. Gyönyörű keblei fel s le mozogtak egyre hosszabban ahogy a lélegzetvételei elnyúltak. A leggyönyörűbb nő akivel valaha találkoztam. A kis gombja megkeményedve követelte nyelvem játékát. Kezünk egymásba kulcsolódott. Szépen irányította csipőjével a testét a gyönyör beteljesülése felé. Aztán jött a pillanat és finom hangon jelezte,hogy tettem elérte célját és a gyönyör rátalált. Helyet cseréltünk és gyengéd simogatások sora következett majd péniszem eltünk a barna hajzuhatag alatt. Kérdeztem ,hogy az ajkaiban vagyok -e már? Beleegyező hang volt a válasz. Édes ajka ,finom kezei és tökéletes teste látványa egyszerre abszolváltak egyetlen kitörésben. Finoman hagyta ,hogy lenyugodjak. Kaptam egy pici törlőt a helybeni tisztításra,majd irány a zuhany. Puszival váltunk el egymástól.
  • Elszámolás:

    Nekem már az is extra,hogy Vele lehettem. Egy figyelmes,inteligens,gyönyörű nővel lehettem. Köszönöm innen is még egyszer.
  • Összkép:

    Kielégülten és boldogan távoztam. Még egyszer szeretnék eljutni hozzá. Remélem sikerül. Ha nem akkor is elmondhatom,hogy ez az élmény elkísér életem hátra lévő részében.
Happy Massage